Caută un burner de la muscletech... Îmi scapă numele acum, dar ăla cred că e cel mai bun, fiind bine echilibrat. Sunt și altele mai puternice dar riști inutil.
Pai in mod normal organismul ce arde? grasimii, nu exista pastile pentru arderea grasimilor, restrictia calorica slabeste nu aiureli de astea, vrei sasi maresti rata metabolica du-te si baga sprinturi 5 minute pe zi e mult 5 minute? sau 30 de minute de cardio
Varză, salată, apă chioară și abonament la sală. Altfel nu ajută nimic... Nu iei pastile și slăbești în canapea la TV
Stiu, fac sport si cura legume piept de pui tot frumos vreau doar sa ma ajute un pic pentru arderea grasimilor
Caută un burner de la muscletech... Îmi scapă numele acum, dar ăla cred că e cel mai bun, fiind bine echilibrat. Sunt și altele mai puternice dar riști inutil.
Nu doamne fereste fac si sport vreau doar unn stimulent sa ma ajute un pic, am cura fac sport alerg, cardio stiu si eu nu exista asa ceva sa stai si s-a slabesti fara sport doaresc doar o recomandare poate a folosit cineva si stie unul cat de cat bun care te ajuta pe langa cura/sport
Degeaba faceti sport daca bagati shorma apoi, pe naiba nu slabesti eu am dat 4 kg intr-o luna fara sa imi fie foame, fara sport, manci ca omul putin si sa fie proteine =tin de foame
Alesia28 întreabă:
anonim_4396 întreabă: