| Corsi a întrebat:

Vreau sa îmi recomandați niște steroizi sa cresc 10 cm în brat, bineînțeles, cu sala. Si sa spuneți prețul lor. Vreau ca într-un an de zile sa pun 10-15cm în brate. Nu veniți cu chestii gen nu lua steroizi sau alte porcarii, e alegerea mea. Mulțumesc

7 răspunsuri:
| Alejay a răspuns:

Steroizii nu fac altceva decat sa iti atace ficatul si inima, daca doresti sa arati bine cateva luni si dupa sa te imbolnavesti subit Go ahead! E corpul tau, dezvolta-l natural prin exercitiu nu forta lucrurile ca vei suferi foarte mult

| HaLkPiGodZZiLaMD a răspuns (pentru Alejay):

Hai ma,ai programat vreo intalnire peste un an si vrei steroizi ca sa arati bine,intr-adevar trebuie sa gasesti un dealer(nu uita sa controlezi ceea ce cumperi)desigur daca nu stii pe nimeni nu ai de unde sa cumperi, trebuie sa treci prin sala si sa cauti pe cineva care foloseste, e foarte usor sa iti dai seama cine foloseste steroizii, orice om pe care il vezi cu un procent mic de grasime si cu muschii nu conturati bine (cund mai rotunzi barca au apa in ei, chiar apa apa).Nu crede ca cineva de aici consuma steroizi.Trebuie sa-l gasesti pe el ce se ocupa si daca tot ai acceptat toate riscurile pe care le poti primi daca iei steroizi nu uita ca daca te opresti sa mergi la sala pierzi tot.

| Alejay a răspuns (pentru HaLkPiGodZZiLaMD):

Un comentariu ca nuca in perete sincer...

| HaLkPiGodZZiLaMD a răspuns (pentru Alejay):

SI ce ti se pare asa nu in tema?

| Cosmin86 a răspuns (pentru HaLkPiGodZZiLaMD):

De fapt nu e chiar asa usor sa-ti dai seama cine foloseste... exista oameni cu procent mic de grasime si muschii conturati care folosesc ( exista si steroizi pentru definire, care elimina apa ).

Cum de asemenea exista oameni care au procent mic de grasime si muschi mari si nu folosesc happy

p.s. : dar 10-15 cm intr-un an mi se pare super SF, nici profesionistii care castiga medalii peste medalii nu adauga 10 cm intr-un an laughing

| ThePowerlifter a răspuns:

Salut! Eu zic sa iti pui obiective si sa le indeplinesti, e mult mai captivant decat sa ai tot dintr-o data. Dar daca te decizi sa iei dupa ce te-ai gandit foarte clar de mai multe ori, sa nu iei supradoza pentru ca din cate stiu poti muri. Si inca ceva, dupa ce iei steroizi arati altfel la muschi din cate am vazut, nu ai stilul acela "natural" al muschilor. De exemplu daca ajungi departe, poti fi la 5% bodyfat cu muschii rotunzi, nu vei fi uscat ca bodybuilderii normali. Intereseaza-te clar inainte sa ii iei.

| mihionuț a răspuns:

Salut! Cred că ai greșit locul în care să întrebi așa ceva. Steroizii nu sunt legali, deci nu îi poți cumpăra de la orice colt de strada. Ca să îți cumperi steroizi eu zic ca trebuie sa ai ceva cunoștințe în acest domeniu(dealeri de steroizi), deci îmi pare rău, dacă nu cunoști pe cineva care se ocupă cu așa ceva nu cred că ai mari șanse. Si la faza că e alegerea ta, eu zic ca cel mai bine e sa continui natural. Presupun că ești destul de tânăr și ești începător în sala, si inca nu ai văzut mari rezultate. Secretul e să aștepți, sa muncești din greu si sa ai o alimentație bine pusă la punct că sa ai rezultatele pe care ți le dorești. Eu nu cred că îți dorești sa mori de tânăr sau sa ramai ipotent mai devreme decât tatăl tău. Mai ales că steroizii majoritatea îi iau de la un nivel înalt. Deci dacă un începător care face de câteva luni sala ia, nu cred că are mari șanse să aiba o viață prea lungă. Asta e părerea mea, ai o viață, trebuie sa o trăiești, de crescut poti să crești si fara steroizi. Sper ca a fost de ajutor comentariul meu. Nu stiu daca întrebarea ta a fost pusă la mișto sau e adevărată, dar în cazul în care este adevărată, mai gandeste-te la ceea ce vrei să faci.