anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa lucrez bratele (am 2 gantere de 10kg). Intrebarea mea e urmatoarea: De cate ori pe saptamana pot lucra bratele si care ar fi perioada de repaus dintre antrenamente? (mentionez ca doresc doar lucrarea bratelor).
Multumesc.

11 răspunsuri:
| nicku92 a răspuns:

Buna intrebare...
eu la fel... vreau sa ma ocup, dar nu stiu.ce interval de repaus ar trebui, si cit pe zi ar trebui de lucrat
numai ca ale mele sunt de 8 kg...

| StefStefStef a răspuns:

Http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html

Uite aici aici iti arata ce antrenamente sa faci si ce sa mananci si cand;) depinde si cati ani ai si cat de dezvoltat esti eu am 16 si am si eu 2 antere de 10 zic sa le lasi la;) Hai multa bafta si da mi si mie funda pls:D

| Raspundd a răspuns:

In fiecare zi, cam 100 de ridicari tine-o tot asa 1-2-3 luni pana cand incepi sa ai rezulatate. Succes! Funda?

| Bull4ever a răspuns:

Ce sa zic daca vrei numai brate ar trebui sa faci cam de 2 ori pe saptamana si restul repaus
"Muschi nu cresc cand ii lucrezi", ei cresc cand esti in repaus in special cand dormi.

| gl06zkf a răspuns:

Cred ca de 3 ori pe saptamana
eu asa fac

| Paul_Mar_1998 a răspuns:

Sa faci in fiecare seara cate 20 si e bine nu trebuie pauza... asa am facut si eu si am bratul format si facut big grin

| alexs99 a răspuns:

Trebuie sa lucrezi 2-3 zile pe saptamna(marti si joi sau luni, miercuri si vineri) si restul repaus.In zilele de repaus poti sa lucrezi alte grupe.

| andreicostin a răspuns:

Cu 2 gantere de 10kg cam de 2 ori pe zi in 3 reprize a cate 20 de 'ridicari'

| Krueger a răspuns:

Salut,iti zic din proprie experienta, exact asa am si eu 2 de 10, fa in fiecare seara cam cu o ora dupa cina,fa si tu serii cu pauza intre ele, vezi si tu cat poti, acum depinde si de organismul fiecaruia, nu e indicat sa te fortezi prea tare, mai ales daca esti la inceput! in rest mancare si somn...

| cristif a răspuns:

O data pe saptamana

| tofanlucian12 a răspuns:

Cel mai bine faci una da una pauza. exerciti corecte si 4-5 seri depinde cu ce greutati faci. bafta!