| JulieR a întrebat:

Vreau sa ma apuc de tenis (de camp) bine mai mult mama mi-a spus. Dar de la tenis se face muschi la maini? Eu nu vreau sa fac straight face. Dar in schimb vreau sa slabesc sau sa ma inalt. Din sportul asta se poate intampla asa ceva adica sa slabesc sau sa ma inalt. Sau ziceti-mi si mie un sport bun in care sa slabesc sau sa ma inalt. fundita.:X

Răspuns Câştigător
| DoarOumbra a răspuns:

Sa slabesti ar merge handball, iar de inaltat cred ca este clar Basketul.Din tennis nu prea iti dezvolti multe. trebuie ceva ce sa zici "da domnule simt schimbari la mine".Io ti-as recomanda baketul ca asta joc si eu, dar numai aca vrei sa poti sa te mai inalti putin iar cu handball-u iti dezvolti foarte bine muschii mainilor dar si picioarelor.Ambeles super.Bafta

| BluX a răspuns (pentru DoarOumbra):

Gresiit... inotul este cel mai bun si mai complex sport. te inalta, te ajuta sa slabesti, corpul tau munceste de 2 ori mai mult in apa desi tu nu iti dai seama, si iti modeleaza corpul foarte bine si pentru inaltat cel mai bun nu este baschetul.esste inotul tongue

| DoarOumbra a răspuns (pentru BluX):

Blux la partea cu inaltatul trebuie sa te contrazic caci apa nu te intinde sa stii.La cea cu lucratul mainilor si picioarelor recunosc cai mai bun ca handball dar la inaltat inotul nu-ti face nimic.N-am auzit pe nimeni zicand ca daca inoti cresti.La Basket mai cresti.Acolo sari, acolo dupa mult antrenament poti da la un moment dat un slam, si alte miscari super trari.

| BluX a răspuns (pentru DoarOumbra):

Crede-ma.am facut basket si inot. basket de performanta 6 ani si inot de performanta 4 ani si m-am inaltat mai mult la inot decat la basket tongue la inot iti lucrezi mult si muschii uita-te pe la TV la un concurs de inot sa vezi ca toti sunt inalti si sunt musculosi, in schimb la basket nu toti sunt asa de inalti... big grin

| Elvis_Mihai_1998 a răspuns (pentru DoarOumbra):

NU e adevarat. Basketul nu te inalta!

5 răspunsuri:
| lavinutzzzzzzzzzzza a răspuns:

Atletismul e un sport grozav pentru slabit si desigur si pentru inaltat