| UnAltUtilizatorTpu1 a întrebat:

Vreau sa mă îngraș. Sunt slab. Nu cred ca are treaba cu genericul, cel puțin eu ju vreau sa aud de așa ceva.
Am 1.73 și 62 kg dar antebratele mele sunt tot slabe. Am colegi care au antebrațele lor mai mari și sunt de la grăsime ca se vede ăsta. La cr kg se vor vedea și la mine? M-am saturat de aceasta statura. Astept întrebări. Zi buna tuturor!

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Cred ca vroiai sa spui ca astepti raspunsuri...
Oricum ideea e in felul urmator, totul depinde de organismul tau, poti manca oricat si sa ramai le fel de slab.
Incearca sa mananci mai multe calorii, eventual sa faci sport, si incearca sa mananci mai greu, sa nu te grabesti astfel vei mesteca si vei digera mai bine mancarea.

| Madalin01 a răspuns:

Salut, nu e vorba de genetica aici, cel mai probabil tu ai un metabolism foarte rapid astfel arzi foarte repede caloriile, ideea e ca ar trebui sa urmezi un antrenament, si sa mananci cate ceva la 2 ore happy stiu ca va fi greu dar nimeni nu a spus ca va fi usor..Succes!

| KALASHER a răspuns:

Pai,trebuie sa mananci mult, dar nu orice.Trebuie sa contina multe calorii. Poti manca 100 kg de orez fiert ca tot nu te ingrasi.Cauta mereu kcal. multe in toate alimentele.Si ia-o mai incet cu miscarea.Arzi foarte repede caloriile.Chiar si prin schimbarea pozitiei, chiar si daca zambesti arzi calorii.Bine,acum nu zic sa fii o mumie, dar Ia-o mai incet si mnanca mult happy Bafta.