Hahahahahha
Da iubito, eu mai glumesc ca-s batran si nu mai are cine se supara pe mine. Eu am fata putin cam plinuta, tu esti un pic slabuta. Nu e rau ca te preocupa, esti fata dar - Sofia Loren a fost una din cele mai frumoase femei din lume, acum e o baba " bine ". La varsta ta era exact la fel si cu aceleasi probleme pe creieras. Nu toti oamenii / copiii cresc si se dezvolta in acelasi ritm sau la fel. Depinde si de gene. Fa ce vrei dar nu da in cealalta parte sa-ti pierzi feminitatea, sa stii cand sa te opresti cu sala ca e la moda. Nu manca porcarii care pe tine te otravesc ( toate sunt otravuri ) si pe altii ii umplu de bani. Mananca sanatos. Arnold a fost nascut prematur si vezi ce a iesit din el, cam monstruos. Dai tare, nu te lasa, fa-te frumoasa. Succes!
Carla, daca faci sala si vrei sa te latesti iti trebuiesc anumite exercitii pentru latire:
-tractiuni la helcometru la piept cu priza departata
-tractiuni la helcometru cu priza larga la ceafa
Daca poti fa prima data 3 serii tractiuni cu propria ta greutate cu priza larga.
Nu ai cum sa ai umerii mai ridicati.
Poți încerca yoga si sa te întinzi... Nu poți face prea multe pentru ca in multe situații aia este structura ta osoasa.
P.S. Ești prea slabă. Încearcă sa pui câteva kg pe tine pentru ca ești underweight... Ți-am calculat BMI-ul. Dacă nu ma crezi Fă-ți-l singura aici http://www.nhlbi.nih.gov/health/educational/lose_wt/BMI/bmi-m.htm si click pe metric
Buna Carla, si eu am 1, 65 si am doar 13 ani...trebuie sa stai mai dreapta sau sa faci un sport...ca hambalul! Sper ca te-am ajutat!
Cipi1212 întreabă: