anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi fac de azi un program cu exercitii ca sa slabesc. Deci: seara pe la 5-6 merg pe stadion si alerg 1-2 km cu tot cu pauza.urc scarile acelea de 5 ori..Ma mai dau si pe role..Credeti ca in felul acesta as putea slabi rapid?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Depinde de kg avute, metabolism, cea ce manci, cum fugi, fara dieta si sport nu poti slabi incerca un program acasa si dimineata nu seara

Răspuns utilizator avertizat
| CreepyDarkness a răspuns:

Cel mai bun ex pe care il poti face e sa sari coarda.Alergatul si urcatul scarilor te slabeste dar lucra mai mult picioarele. Daca sari coarda se formeaza muschi de la abdomen de la picioare bratele.

| Skittles916 a răspuns:

Da, ai multe sanse de a slabi. Insa nu uita, nu trebuie sa maninci gras sau prea mult dulce. Trebuie sa ai si limita la mancare (mai multe fructe si legume), de asemenea maninca si mai multe cereale (orez, hrisca, mei, malai etc.) Succes!

| Anannda a răspuns:

Depinde Cat iti doresti sa slabesti... In rest programul pare chiar foarte Bun. Oricum sa stii ca te sinchisesti pre mult. Eu Iti recomand urmatorul program: te trezesti la 7:30 bei doua pahare de apa si te apuci sa faci exercitii care te fac sa alergi prin casa. Ádica te apuci sa cureti casa in graba de parca cineva te-ar urmarii timp de vreo ora, ar trebui sa transpiri destul de mult. Apoi la micul dejun poti manca Lapte Cu fulgi de ovaz naturali sau piure de fructe sau vollkorn knäcke roggen (e un fel de paine integrala) Cu almete. Dupa ce mananci stai pe un scaun Cu spatar si relaxeaza-te. Apoi fat-i programul sin Zulia respectiva. Cand vine ora pranzului mananca paste Cu salata sau peste/scoici. Apoi ni Mai ai voie sa mananci nimic tostado Ziua. Asta e un program care sigur te va ajuta! Super ca ti-am fost de folos!