Pai doar sa mergi bine pe el o sa iti ea maxim 2 zile daca esti impiedicat.O jumatate de zi o zi sa stii chestile de baza si sa te ti pe placa etc, restul se invata pe parcurs.
Imi pare rau, dar esti doar un copil de 13 ani.
Te rog nu mi mai da sfaturi ca nu esti in masura sa faci nimic la varsta asta.
Decat sa ma decid la varsta ta ce hobbi sa am.chiar imi pare rau de tine...si daca vrei sa stii, la varsta mea is cel mai bun desenator de la Ovidiu Hulea, am practicat si parkour, si un pic de skate.Deci eu cred ca deja is mai bun ca tine la multe lucruri.Si de cand imi zici tu mie sa nu mai dau sfaturi, TPU este un site pentru toti si daca nu-ti convine ce ti-am raspuns taci si asteapta alt raspuns.Nu imi zici tu mie, un ne ca nime care ai mancat azi dimineata paine cu pateu(n-am voie sa injur pe TPU deci ma abtin) ce sa fac.
1. Nu poti spune ca esti mai bun ca mine din moment ce nu stii nimic despre mine.
2. Ti am zis sa nu mi mai dai mie sfaturi nu sa nu mai dai sfaturi pe TPU. Invata sa citesti.
3. Poza ta de la avatar e stupida si ai un nume stupid.
4. Am mancat azi dimineata paine cu pateu? asta e cea mai penibila insulta.
1.Stiu ca sunt mai bun ca tine din moment ce la 25 de ani decizi ce hobbi vrei sa faci, daca aveai vreun talent il practicai
2. Daca am citit in graba e pentru ca nu ma doare de tine, esti un nimic pentru mine.
3. Avataru si numele sunt puse la caterinca, dar tu cu mintea ta nu ai cum sa intelegi o gluma
4.Prin asta am avrut sa spun ca esti un sarantoc.
PS:daca mai ai ceva de spus, vorbeste cu cel mai un prieten al tau, adica ori maicata ori peretele)