Salut, iti recomand sa nu iei proteine, daca chiar vrei sa ai masa msculara, vorbesc din experienta. Am luat proteine si am facut si sala, si era foarte umflat, muchiul, dar dupa 2 saptamani fara proteine, a scazut tot, daca vrei sa faci masa musculara, trage de tine fara suplimente si o sa vezi diferente, chiar daca e mai greu, merita.
De 5 ori pe zi sa iei proteine din: carne, peste, branza, oua, nuci, migdale, lactate, etc.
Eu mancam 4-5 fripturi pe zi ( si inca mananc in perioada de masa ).
Arata-mi o pastila cu proteina. Se gasesc sub forma de PUDRA, NU pastila. Deci nici tu nu stii ce vorbesti.
Stiu foarte bine ce vrei sa spui, vrei sa spui SUPLIMENTE CU PROTEINE.
Cand zici "proteine" simplu te referi la toate proteinele ( inclusiv la alea din mancare ).
Tu vrei sa spui SUPLIMENTE.
Deci, nu stii TERMENI DE BAZA, dar "stii tu" ca se vor dezumfla muschii.
Stii de la cele ZERO studii in domeniu ale tale.
Iţi recomand să nu iei proteine, dacă vei face sport şi vei ajunge cu bicepşii la vreo 7-8 cm, şi rămâi fără proteine, aceştia se vor "dezumfla" Şi va da impresia că eşti un moş cu piele zbârcită .
Proteinlele sunt și în mâncare bă copile.
Daca de la proteine cad muschii, DE CE toata lumea consuma zilnic?
proteine sunt in mancare. TU mananci ( altfel mori ) => iei proteine.
Deci, dupa logica ta de COPIL MIC, inseamna ca o sa-ti cada muschii.
Mai documenteaza-te inainte sa aberezi.
as vrea sa mai fiu copil inca
De aia ai pus o intrebare ca ai fugit in camera parintilor ?
Am niste probleme. razi
Ma, proteinele pe care le consumam din mancare : carne, anumite legume, sunt naturale, dar proteinele pentru sala sunt pline de chimicale pentru a prostii fraierii si sa creada ca ii face muschiulosi la corp si fara creier in cap, nu am nimic cu nimeni, dar sincer m-am cam enervat cand am vazut ca dezbateti un subiect asupra caruia, nu aveti informatii, probabil discutati doar din auzite.