| roseisabluesky6 a întrebat:

Vreau sa slabesc, si ma gandeam la zumba. Ce pareri aveti? Ajuta?
P.S. Alte idei despre cum pot slabi sunt de mare folos. :*
Please heeeelp!

Răspuns Câştigător
| melkittenqueen a răspuns:

Da, sicer zumba ajuta muult. Si eu si mama am reusit sa slabim cu zumba. Si e intr-un fel mai distractiva decat aerobicul, dar e foarte obositoare. Dupa 3-4 dansuri incepi sa transipiri tare si asta e bine. Daca vrei sa slabesti in primul rand trebuie sa renunti la dulciuri si alimente grase si nesanatoase. Incearca sa iti faci un regim, cu ce fructe legume vrei tu, care sa devina stilul tau de viata. Daca nu poti manca strict, poti deexemplu sa ai o zi la 2 saptamani sau la o luna (ideal) in care sa ai un cheat day, si sa mananci ce poftesti, dar nici atunci sa nu exagerezi (poti manca o prajitura etc). Ca sport cum am zis, recomand zumba, si eu trebuie sa ma mobilizez sa fac zumba azi sau maine ca am o saptamana de cand nu am mai facut si e rau laughing sau pilates (fac de pe youtube : blogilates. La ea gasesti toate partile corpului care vrei sa le lucrezi si faci ce vrei tu in ce interval de timp vrei tu). Mie, sincer imi place sa alerg. SI am inceput cu pasi miiiiiici. Inainte nu putem alerga mai mult de 300 metri. Acum alerg 1km usor..Important e sa nu renunti pentru ca crede-ma, am fost acolo, am renuntat, si sa o iei de la capat e foarte rau.E super greu. Eu una, am fost foarte demoralizata. Dara cum bafta, sper ca te-am ajutat happy

1 răspuns:
| roseisabluesky6 explică:

Mersi mult pentru sfaturi! :* Ce as vrea sa te mai intreb e cam cate dansuri sa fac pe zi?
Eu de obicei faceam 2 coregrafii(de incepatori) si le repetam de 2 ori, adica in total faceam de 4 ori. E ok sau trebuie mai mult?