anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va intreb cei care va pricepeti la fotbal. Mai are Romania sanse de calificare la Euro 2012? Sincer? Ne mai putem califica?

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Da ...mai avem!
fiindca mai mult ca sigur bosnia o sa fie depunctata iar noi o sa ii batem cu 3-0 la masa verde!
asta inseamna ca avem sanse mari la locul 2. deoarece ne vom apropria la 3 punte de locul 2!
.dar e jenant ca Romania trebuie sa castige la masa verde ca sa se califice!

| costin_8115 a răspuns:

Sanse mai sunt dar nu cu jocul asta, clar! din cate stiu eu mai avem 5 jocuri din care daca castigam 4(in afara de cel cu franta)avem sanse sa ne calificambig grin

| Claudiu2011 a răspuns:

Sincer avem sanse doar teoretice...depinde f mult de dezafilierea bosniei de scoaterea bosniei. oricum noi daca trebuie sa ne calificam doar prin scoaterea altor echipe mai bine stam acasa sunt microbist ma uit la meciuri dar cand am vz ca le da si luxemburgu gol atuncea nici nu imi venea sa ma mai uit...am castigat dar o echipa cum e luxemburgu trebuie batuta macar cu 6-7 la 0 nu are cum sa ti puna probleme si mai ales sa deschida scoru.nu stiu cand vom mai avea noi echipa am vz o echipa fara vlaga fara viata daca se chinuie cu luxemburg ce face cu franta? ne distruge.

| Saburo a răspuns:

Wooooow tongue am batut campioana mondiala la fotbal Luxemburg... hai sa iesim pe strada si sa sarbatorim. Am reusit sa luam gol de la niste amarati si acum asteptam pomana de la UEFA sa suspende Bosnia ca sa ne calificam si noi... PATETIC.
Nu asa se obtine o calificare. Bosnia a jucat pe teren si a castigat pe merit deci nu e normal sa fie descalificata aiurea pentru ca e clar ca la ei sunt atatea probleme politice. Si totusi ce treaba are politica cu fotbalul? chatterbox degeaba ne bucuram noi ca scapam de Bosnia petru ca noi nu suntem in stare sa batem Albania si Belarus. Am facut egaluri cu ele si din moment ce ne chinuim cu niste amarati ca Luxemburg care habar nu au de fotbal + ca au reusit sa ne si conduca la noi acasa waiting mi se pare cam ridicol sa mai emitem pretentii. Locurile 3-4 sunt ale noastre ca la baraj nu se poate pune discutia. Poate printr-un "accident fericit" sa zicem ca terminam pe locul 2 si prindem barajul praying dar in baraj vom fi facuti praf indiferent cu cine vom juca. Cu siguranta nu vom fi printre capii de serie si picam cu o echipa care chiar stie fotbal si ne da un 3-0 si in tur si in retur crying pentru ca apoi sa gasim iarasi scuze penibile. Hai macar sa recunoastem... nu mai speriem pe nimeni la fotbal. De ce sa sa ne facem sperante false cand asta este realitatea loser cand vom avea cu adevarat jucatori care sa dea totul pe teren si sa joace numai la victorie, fara fite si figuri de 2 lei in cap, fara sa ne mai bazam ca ne scoate Mutu (intr-un colectiv joaca 11 jucatori si nu doar 1 deci trebuie sa existe o simbioza perfecta si fiecare sa-si ia in serios postul pe care il are) si abia atunci vom putea sa emitem pretentii si sa speram ca o sa mai existe o noua "generatie de aur" day dreaming si sa ne bucuram de victorii obtinute in fata unor echipe de calibru.
Momentan suntem PRAF I don't want to see am ajuns sa ne bucuram de victorii cu Feroe si Luxemburg si la un mondial nu am mai fost din 1998 sad si nici nu va fi unul prea curand. Asa ca hai sa nu ne mai imbatam cu apa rece doar pentru ca am batut pe Luxemburg si sa mai emitem pretentii la EURO 2012 sleepy e cazul sa ne trezim si sa nu mai visam aiurea.

| Saburo a răspuns:

Am avut mai multe de spus la postarea de mai sus dar nu s-a afisat chiar tot confused noi ca sa mai avem sanse de calificare cu toate ca Bosnia va fi exclusa ar mai trebui ca Mircea Sandu sa mai faca un artificiu cum necum si sa le gaseasca si celor din Belarus si Albania vreo neregula in federatiile lor rolling on the floor ca francezilor nu avem ce sa le facem. Ca la ce mentalitate e la noi ar trebui sa fie excluse toate echipele din grupa noastra si sa ne calificam din oficiu devil cand colo noi ar trebui sa fim exclusi ca ne facem naiba de ras in ce situatie de cacao am ajuns loser suntem pe locul 52 in lume (luna asta cel putin) dar am fost si pe 57 insa cu un antrenor varza la nationala cu siguranta se poate si mai "bine" de locul 57 worried deja suntem cam prin urna a 4-a valorica deci e clar ca in preliminariile pentru mondialul din Brazilia vom nimeri intr-o grupa criminala si atunci avem scuza perfecta in caz de esec. In aceste preliminarii toti au zis ca grupa mai usoara de atat nici ca se putea raised eyebrows pentru ca teoretic lupta pentru primul loc se dadea intre noi si francezi big grin si uite ca e nevoie ca Bosnia sa fie data afara ca altfel cu siguranta terminam pe locul 5 dupa Luxemburg waiting cam acolo ne este locul. Acum deja ne gandim la locul 2 dar degeaba ne dam noi zmei cand de fapt suntem niste mielusei. Am ajuns sa tremuram copios cu o echipa care e formata mai mult din chelneri si bucatari dar noroc cu Mutu ca tot are experienta in confruntarile cu chelnerii laughing dar atunci cand dam de o echipa care are pe bune jucatori profesionisti de fotbal ori facem egal ori luam bataie I don't want to see noi am ajuns sa batem doar echipe care au jucatori amatori de fotbal si care mai nou reusesc sa si marcheze impotriva noastra angry dar asa e atunci cand pui ca selectioner un incompetent care cheama toate rebuturile la nationala loser si la cum il tin cei din federatia noastra in brate ar mai sta inca 5 ani. Dar poate scapam mai repede de el praying acum tot ce mai vrea este sa-si treaca in CV si confruntarea cu Argentina din vara si dupa acel meci poate se gandeste si el sa plece whew! pentru ca deja ne-a cam disperat cu "vedeta" lui care este Florescu at wits' end

| Saburo a răspuns:

Eu cred ca nu are rost sa mergem pe premize cum ca daca vom castiga cele 5 meciuri ramase ne vom califica no talking chiar daca azi mai nou am primit o pomana prin excluderea Bosniei si am castigat la masa verde meciul pierdut cu ei. Oricum situatia nu cred ca va ramane asa. Noi nu putem sa castigam cele 5 meciuri ramase pentru ca nu avem valoare. Franta automat o sa ne bata. Asa ca daca e sa fie exclusi bosniecii pe bune noi ne batem cu Belarus si Albania pentru locul 2 whew! dar din moment ce ne-am chinuit cu Luxemburgul in ultimul hal (ne-au si condus chiar) sa zicem merci daca avem noroc si prindem barajul. Oricum in acel baraj din moment ce nu vom fi printre capii de serie si probabil vom nimeri cu o echipa puternica worried sunt sanse sa luam bataie cu 3-0 si in tur si in retur. In concluzie nu ne putem califica pentru ca nu avem cu cine. Ca sa ne calificam ar trebui sa fie excluse din grupa toate echipele sau sa ramanem noi cu Luxemburg rolling on the floor ca sa ne putem lauda ca am batut pe cineva si nu ne-am calificat din oficiu tongue

| username_5501 a răspuns:

Matematic sanse sunt destul de mari dar si cu Bosnia descalificata nu prea mai sunt in felul cum jucam acum.

| PeAfara a răspuns:

Dacă nu ar fi acum scandalul ăsta din Bosnia, România CLAR nu mai are şanse de calificare.Îţi dai seama. dacă au luat gol de la Luxemburg.O echipa alcătuită din bucătari laughing...la ce să te mai aştepţi? Dar...să fim optimişti!

| Anonimuserr a răspuns:

Si daca UEFA iarta Bosnia. Si nu pierde la masa verde ne ingreuneaza sansele de calificare. In cel mai bun caz mergem la baraj.

| Anonimuserr a răspuns:

Pai daca batem in toate meciurile? toate cele 5 meciuri, 5 victorii daca facem adica 15 puncte luam indiferent de rezultator celorlalte echipe. Ne vom califica?

| Anonimuserr a răspuns:

Eu am spus daca batem in toate cele 5 meciuri inclusiv cu Franta daca ii batem. Asa ne putem califica? Indiferent de celalte rezultate. Daca noi facem 5 victorii in cele 5 meciuri ne putem califica?

| MrBlueEnergy a răspuns:

Da.Nu te-ai uitat la TV? Bosnia a primit o suspendare(sau ceva de genu asta)

| MrBlueEnergy a răspuns:

Am avut mai multe de spus la postarea de mai sus dar nu s-a afisat chiar tot confused noi ca sa mai avem sanse de calificare cu toate ca Bosnia va fi exclusa ar mai trebui ca Mircea Sandu sa mai faca un artificiu cum necum si sa le gaseasca si celor din Belarus si Albania vreo neregula in federatiile lor rolling on the floor ca francezilor nu avem ce sa le facem. Ca la ce mentalitate e la noi ar trebui sa fie excluse toate echipele din grupa noastra si sa ne calificam din oficiu devil cand colo noi ar trebui sa fim exclusi ca ne facem naiba de ras in ce situatie de cacao am ajuns loser suntem pe locul 52 in lume (luna asta cel putin) dar am fost si pe 57 insa cu un antrenor varza la nationala cu siguranta se poate si mai "bine" de locul 57 worried deja suntem cam prin urna a 4-a valorica deci e clar ca in preliminariile pentru mondialul din Brazilia vom nimeri intr-o grupa criminala si atunci avem scuza perfecta in caz de esec. In aceste preliminarii toti au zis ca grupa mai usoara de atat nici ca se putea raised eyebrows pentru ca teoretic lupta pentru primul loc se dadea intre noi si francezi big grin si uite ca e nevoie ca Bosnia sa fie data afara ca altfel cu siguranta terminam pe locul 5 dupa Luxemburg waiting cam acolo ne este locul. Acum deja ne gandim la locul 2 dar degeaba ne dam noi zmei cand de fapt suntem niste mielusei. Am ajuns sa tremuram copios cu o echipa care e formata mai mult din chelneri si bucatari dar noroc cu Mutu ca tot are experienta in confruntarile cu chelnerii laughing dar atunci cand dam de o echipa care are pe bune jucatori profesionisti de fotbal ori facem egal ori luam bataie I don't want to see noi am ajuns sa batem doar echipe care au jucatori amatori de fotbal si care mai nou reusesc sa si marcheze impotriva noastra angry dar asa e atunci cand pui ca selectioner un incompetent care cheama toate rebuturile la nationala loser si la cum il tin cei din federatia noastra in brate ar mai sta inca 5 ani. Dar poate scapam mai repede de el praying acum tot ce mai vrea este sa-si treaca in CV si confruntarea cu Argentina din vara si dupa acel meci poate se gandeste si el sa plece whew! pentru ca deja ne-a cam disperat cu "vedeta" lui care este Florescu

| adenauer1 a răspuns:

Eu inca cred in caldificarea la EURO 2012 cu lovitura data aseara Luxemburghezilor 3-1, iar daca Bosnia va fi descalificata prin suspendare, noi vom castiga la masa verde insa mai avem doua nationale de mare profesie Albania si Belarus si trebuie sa trecem si peste ele!