Buna!
E foarte simplu ceea ce ceri si e bine ca nu te grabesti sa slabesti (asta e greseala numarul unu pe care o fac multe persoane; dintre efectele negative se numara, lasarea tenului, ingrsarea la loc, distrugerea sistemului imunitar si alte).
O dieta sanatoasa, alaturi de exercitii aerobe, iti vor aduce satisfactiile pe care le doresti. Vitaminele, mineralele si alte suplimente nutritive iti vor fi de mare ajutor, deoarece ele ajuta la buna functionare a sistemului imunitar, ajuta la slabit si la pastrarea unui ten sanatos, elastic si usor adaptabil la schimbari.
Mese dese dar slab catitativ/caloric. Manaca legume si fructe si ceva proteine din carne de peste sau vita (dar sa nu fie grasa mancarea, preferabil la gratar preparate).
Nu exista dieta perfecta si foarte multi stimuli nu sunt luati in considerare ca factori de slabire de catre propriul tau corp, deci nu vor avea nici-un efect pe termen lung. Ingrasarile si slabirile spontane vor duce la degradare fizica si imbatranire prematura. Deci cel mai bine e prin rabdare, experimentare si ambitie.
Sport + o dieta santoasa + lipsa stresului + o atitudine pozitiva = ceea ce multi incearca sa obtina, un corp sexy si sanatos.
Multa bafta!
Sfaturi pentru slabit ar fi : redu din paine si tot ce " fainos ",poti manca salate acum vara, renunta la bauturile acidulate ( in special cola ) si mai putin zahar ( daca totusi vrei sa bei un suc ia light ), atentie la mancarurile care contin grasimi.
Alearga cam 3--4-5 ore pe zi sau mananca piept de mpui prajit cu salata verde.eu am facut si alergare 3 ore pe zi si am mancat 2 saptamani numai piept de pui si salata si crede-ma am slabit vreo 5 kg
Salut,multe persoane, in special fetele,vor sa slabeasca si asta inseamna dupa ele sa se infometeze aiurea, parerea mea pur personala, mananca multe salate, salata verde, salata de rosii cu castraveti, cu putin ulei de masline, elimina painea, o felie doua pe saptamana, orezul la fel eliminal, mananca mult pui, dar si ala fiert de 2 ori ca sa elimini grasimile, mananca peste,si fa si un pic de sport,reteta asta NU am probato pe mine, dar daca ar fi sa intru la o dieta cam asta as manca eu, sper sa te fi ajutat
o zi tava sa ai!
Poti alerga in fiecare zi de 2 ori dimineata si seara in ritmul tau normal intre 15-30, nu manca seara seloc adica dupa 5. sau du-te la sala,sau daca ai bani ia-ti ceva pastile, bea multa apa cand ti-e foame manca o ligurita de zahar machar daca te apuci de antre nu o sa ai febra iar dupa aia bea multa apa
cand ti-e foame apa. nici un fel de suc, imbracate bine si incepe sa faci exerciti de exemplu amdomene,geno,flotari, cateva intideri, este important sa fi inbracata. Sau apucate de oarecare sport unde sa fac antrenamente in fiecare zi si te duci faci in grup cu aia