| RobertGeorge a întrebat:

Vreau si eu sa iau steroizi anabolizanti fac sala de 6 luni am 1.74, 60 kg si 16 ani. Va rog sa-mi spuneti ce sa iau cei mai bun...

9 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Wow, wow, wow, la 16 ani sa iei stero? mai bine iei creatina si proteine, nu are rost sa iei asa ceva deocamdata, dupa varsta de 23 ani poti sa iei dar sa faci cure nu sa iei non stop. O sa vezi tu in timp efectelewinking
Nu inteleg de ce vrei sa iei stero? daca erai campion mondial la vreun sport te intelegeam dar asa...

| klau95 a răspuns:

Nu e normal omg cine zice asta nu te incurajeaza ci vrea sa ati distruga toate organele asta fac steroizibig grin cu timpu o sa vezi efectele asupra corpului tau oricum e grav daca te apuci de asa ceva.
Fa omule cu proteine normale poti extrage dintr-o mancare 100-150 g proteine pe zihappy.

| Primo a răspuns:

Eu zic ca nu e nevoie sa iei fa sala e de ajuns daca faci sala arati bine dar daca tu vrei asta trebuie ta

| Dani04 a răspuns:

Nu lua steroizi, mai ales de la varsta asta.

| KyssOana a răspuns:

Iti spun eu ceva uite id ul meu :oana_95@yajoo.com happy te va ajutawinking

| Andaiulia a răspuns:

Paithinking ar trebui sa te consulti cu instructorul de la sala.sau cu o farmacistathinking dar mai sigur ar fi daca ai vb cu instructorul, el stie cel mai bgne...mult succeskiss

| SmileeBaby a răspuns:

Ii normall sa vrei steroizi la gandirea lumii din ziua de azi. toata lumea vrea scurtaturi.dar nimeni nu se gandeste la riscuri.am cunoscut ceva lume. inainte si dupa steroizi. crede`ma ca nu vrei asta. Dupa ce ai terminat cu steroizii sa ajungi ca un prezervativ folosit :-J. r3d_fir3_alex iti spun eu un program si o dieta sa te ajute.

| Danitz a răspuns:

Cecopil copac, sa iei steroizi de la 16 ani.eu am 16 ani, fac sala de 1 an si ceva si n-am pus mana pe proteine sau steroizi.Insa am pus putina masa si am intarit prin multa munca ceea ce aveam deja. Fetele nu te plac daca esti cat casa,ele te plac daca ai ceva muschi foarte antrenati, sa fii suplu, sa fii agil.

| RobertGeorge explică:

Eu am intrebat ce sa iau nu ce sa nu ieu. Vreau sa stiu de care...