| antoantonia a întrebat:

Vreau si eu sa stiu sa fac spagatul si roata dar nu stiu cum thinking ce exercitii imi recomandati. ( aceste exercitii au si efecte adverse?)

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Ca sa poti face sfoara si spagatul este nevoie de mult exercitiu, in fiecare zii sa faci exercitiul de incalzire(ca la scoala) iar apoi sa iti intinzi tot mai mult picioarele.Te va durea la cracanei pana vei reusii sa ajungi pana jos cu picioarele si iti va lua in jur de 2 saptamani sa faci asta iar cat despre roata este nevoie de cineva care sa fie cu tine, care sa te poata tine si nu poti incerca din prima zi sa o faci.Mai intai trebuie sa se obisnuiasca mainile tale cu greutatea ta, sa prinzi putere in maini, iarasi va dura vreo 2 saptamani si aceasta.O poti intreba si pe profesoara de sport la scoala, si sa iti arate cum se face.
http://www.youtube.com/watch?v=IXYtJvWfnJ0
Mult Succes!

5 răspunsuri:
| xcristix a răspuns:

Cauta pe youtube sau pe alte site-uri sa vezi ce fel de exercitiu vrei sa faci, poate iti si explica cum se face si exerseaza, exerseaza si iar exerseaza

| CrazyTeenager a răspuns:

Sunt mai multe, ai un id de mess?

| smile4mee18 a răspuns:

laughing...nu n-au efecte adverse.Du-te la vreun sport ceva.Eu am fost gimnasta si nu-i asa usor sa faci spargatul.Nu prea cred c-o sa reusesti sa-l faci in 2 saptamani da' bafta oricum.

| Bııa69 a răspuns:

Trebuie sa repeti pentru ca eu nu stiam sa fac roata dar am exersat si acum o fac foarte bine!

| Docan_Florin_1995 a răspuns:

Uite daca vrei sa faci spagatul iti dau eu doua raspunsuri te duci sa fugi o ora si ceva dupa ce ai fugit stai o jumatate sa te hodinesti si pe urmma tea apuci sa ridici picioarele vezi daca te doare cand rigici picioarele ati trebuie o sfoara sa te legi de picioru stangul si de cel drept sa lasi limber al pui sa traga de sfoara ancetisor pana te doare putin daca faci in fie care zi asa cum ti spun eu reusesti sa-l faci in doua zile asa mult noroc