| TMNT2013 a întrebat:

Vroiam sa va intreb daca am evoluat:acum 2 saptamani puteam sa fac 12 flotari iar acum pot 30... va intreb deoarece am inceput sa fac multe exercitii:tractiuni,flotari, ganter...si vreau sa stiu daca am inceput bine sau cat de mult mi-a crescut forta.

Răspuns Câştigător
| Gyganzie a răspuns:

Daca acum 2 saptamani faceai 12 flotari, normal ca acum poti 30 că ai exersat si ai devenit din ce in ce mai bun, continua sa faci tot asa si vei face si mai multe, si sa-ti spun sincer in 2 saptamani de la 12 la 30... record, continua, nu te lasa, fa cate 15 flotari in fiecare dimineata si gata... ca te imbunatatesti cu timpul.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Esti sigur ca le executi corect? Daca faci peste 10 flotari, iti creste doar rezistenta, tu faci asa multe ori ca nu le executi corect, ori te-ai obisnuit.

| JansonLupu a răspuns:

laughing))))))))))))))))))))))))) baaaahahahahahahaaaaaa bai dar tu citi ani ai ca sa faci 12 flotari big grin?
da ba ai evoluat fa in fiecare saptamine cu cite 5=10 mai mult ex azi duminica faci 20 mine 30 sau 25 a da si sa stii ca daca vrei cu adevarat sa stii cum tia crescut forta atunci fa la PARALELEwinking

| DarkEagle a răspuns:

Burrito!rolling on the floor))