E fals,daca te-ai fi gandit mai bine ti-ai da seama ca e fals, ai vazut cum se loves ei cum sar, daca s-ar lovi in halu ala ar muri si nu ar mai fi"actori"
În ziua de azi, se poate spune că wrestlingul este "regizat", în sensul că rezultatul meciului este prestabilit și efectul manevrelor efectuate este exagerat pentru a spori spectaculozitatea. Totuși este important de făcut precizarea că deși meciurile nu constituie într-o competiție în sensul tradițional al cuvântului, tehnicile și manevrele executate în ring sunt dureroase, forta manevrelor si gradul mare de risc facand aproape imposibila evitarea coliziunilor dureroase, iar executarea lor implică multe riscuri dacă nu sunt efectuate corect. Aspectul "simulat" al unei manevre de wrestling consta in faptul ca ambii luptatori incearca sa evite consecintele majore, cum ar fi ranile interne sau ruperea oaselor, si nu incearca neaparat evitarea durerii, durere imposibil de eliminat, in cazul majoritatii manevrelor. Nu trebuie în nici un caz subestimat aspectul sportiv al wrestlingului și condiția fizică a participanților, care sunt capabili să facă adevărate demonstrații de forță și măiestrie sportivă pe parcursul unui meci.
Concluzionând, într-un meci de wrestling doar rezultatul final și anumite momente de vârf ale meciului sunt predeterminate și repetate de wrestleri pe parcursul antrenamentelor, restul partidei fiind improvizate. Pe parcursul meciului, wrestlerii implicați în acțiunea din ring comunică folosind gesturi sau termeni specifici pentru a informa adversarul în legătură cu manevrele care urmează să le execute. Și arbitrul are rolul său, semnalând uneori momentele în care trebuie să aibă loc evenimentele prestabilite sau care implică un grad de risc ridicat.[necesită citare]
Da,este fals, desi la unele PPV-uri am impresia ca este real. este doar o parere
Salut Wresling-ul este un spectacol. Ce se vede la tv este complet adevarat, se intampla, exista doar ca loviturile nu sunt adevarate, se imita foarte bine cu ani buni de antrenamente. In concluzie: Nu incercati asta acasa!
Bună TPU.
În ziua de azi, unii oameni cred că Wrestling-ul este adevărat. Alţii au o părere diferită. E, tu reţine că Wrestling-ul nu este adevărat pentru că pur şi simplu nu este adevărat. Îţi pot dovedi însă. Wrestling = "actorii" (luptătorii) se bat. Când aceştia se bat, se rănesc oare? Asta aştept să-mi spui tu. Vezi vreo pată de sânge pe undeva? Vezi oase rupte cumva? Eu nu văd. Wrestling-ul este ca un teatru, înţelegi? Cu alte cuvinte, Wrestling-ul este fals! Sper că m-am făcut înţeles.
Pa, pa.
Tu ce crezi? Wrestlingul este un spectacol care nu este adevărat. Dacă era adevărat, vorba lu' denisuk12, trebuia să moară. Dacă era adevărat trebuia să-şi rupă coastele, trebuia să fie sânge, dăă! În concluzie: WRESTLINGUL ESTE FALS! Tu ai face WRESTLING pentru a muri?! După tine e adevărat am impresia.