| 2k18Tpu a întrebat:

WWE este fals?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dezbaterea asupra faptului dacă federațiile de lupte precum WWE sunt false sau nu a avut loc de-a lungul veacurilor. Aceste zile, majoritatea oamenilor știu că, da, este falsă. Desigur, toate povestile de teatru de teatru de soap o dau departe. Dar, deși lupta este scenaristă, cum ar fi realitatea TV, există încă momente de realitate aspră și sumbră care strălucește, mai ales când vine vorba de cascadele îndrăznețe pe care le fac. Deși concurenții sunt toți profesioniști instruiți, se întâmplă greșeli și, uneori, lucrurile nu merg așa cum a fost planificat.

De-a lungul anilor, au fost distruse nasul, gâtul spart, umerii dislocați și chiar o moarte care a avut loc pe scena WWE - și ei au fost 100% brutali. Vizionați videoclipul pentru a vedea trei cascadorii de lupte care au mers în mod groaznic.

WWE Stunts care au fost horribly greșit
WWE Stunts care au fost horribly greșit
SharePlay
Mut
00:16
/
01:52
Încărcat: 0% Progres: 0%

Ecran complet

Deși este amuzant să înfrângem pe toți luptătorii ridicol care le-au lovit accidental pe adversari în jurul lor prea greu, probabil cea mai mare greseala WWE din toate timpurile nu este nimic de râs. În 1999, Owen Hart a căzut la moarte într-un accident greșit tragic. În timpul unei cascadorii de pre-meci, Owen trebuia să coboare din cavou, dar hamul său nu era atașat în mod corespunzător. El a bătut din tavan până la moarte în fața a milioane de oameni în arenă și chiar mai mult uitându-se acasă la domiciliu. Cu toate acestea, mulți fani au crezut că a fost scris, probabil pentru că WWE a continuat spectacolul și nu a anunțat chiar spectatorii ce sa întâmplat.

WWE a atras multe critici după incident, iar văduva lui Owen a dat în judecată federația de lupte, care a fost soluționată în afara instanței. Întregul lucru a fost tragic, dar a dovedit în mod inadecvat un lucru: deși lupta este falsă, este totuși un sport foarte periculos.

http://www.fhm.com/posts/is-wwe-fake-141314

| Crackman a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intrebi ceva atat de banal inseamna ca tu nu stii ce inseamna "E" din WWE.

| Nevroza a răspuns (pentru anonim_4396):

WWE=World Wrestling Entertainment

Entertainment=Divertisment(e doar un show)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nevroza):

Eu stiam asta. Roxana nu.

| TheRealFantasy a răspuns:

RAY zice ca da, e fals.
Ca au mai fost evenimente si si-au mai luat bataie pe bune unii e altceva, sunt aranjamente intre ei si intre sefii lor mai bine zis si cand nu se inteleg mai ies si din astea.
Dar in mare parte e doar actorie, am vazut multi oameni care au incercat sa isi faca ei propriile sali de wrestling in care organizau exact genul asta de batai teatrale.

| Andersen2k18 a răspuns:

100 % Este doar show nu este nimic adevarat.

| Nevroza a răspuns:

Este o cascadorie combinata cu lupte. Desigur ca este fals, dar schemele pe care le executa sunt extrem de complicate. Wrestlerii comunica, in ring prin anumite gesturi(nu stiu daca ai observat). Tot ringul si toate obiectele sunt construite dintr-un material flexibil pentru ca impactul sa para spectaculos(cand se rup mesele sau scaunele), dar sa amortizeze durerea. Desigur, au fost cazuri in care unii cascadori au murit deoarece s-au riscat. Au fost si cazuri in care au fost batai reale. s-a ajuns la sange.

WWE este un show spectaculos. Insa luptele in care exista batai reale sunt UFC-ul si MMA-ul, de asemenea, tot ce tine de box.

Eu sincer prefer WWE chiar daca e "fake". Schemele pe care wrestlerii le fac sunt ore de antrenament ce dovedesc munca si dedicatia. Luptele UFC mi se par seci, adica doar o lupta in cusca si "bors magic de la bunica".

Sper ca rlte-am lamurit cu intrebarea aceasta, aparent "fara raspuns". Bafta!

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Din pacate pentru fani, da.

| YellowAngel a răspuns:

Daca te referi la Wrestling, da.

| Xenow a răspuns:

E douar Show