E mult mai scump no explode, fata de cele doua, iar in linkul tau, e cutia mica de noexplode, cea normala e 230, sau ceva de genu iar explode de la pro nutrition e 70
Iti pierzi timpul.
http://www.megaproteine.ro/Aminoacizi/ON-Amin-O-Energy-270g/
Asta da in mare parte rezultate mai bune asta ti-o garantez.
Asa, si tie ti se pare ca sportul asta e unul ieftin? Decat sa iei un produs de rahat nu mai bine iei ceva mai scump si bun?
Nici nu ma obosesc sa caut No Xplode de la pronutrition daca zici ca e 70 de lei, imi dau seama ce produs bun e.
E un sport foarte scump, dar fiecare are bugetul lui. daca ar fi dupa mine, si eu as baga mii de euro pe luna in sportul asta, as manca doar carne de somon, as baga cele mai tari cicluri, mi-as lua toata suplimentele posibile, de la arginina, la protectoare de articulatii, dar pana la urma am un buget. nu e un produs wow no explode, dar decat deloc e ceva. si eu folosesc no explode, si sunt ff multumit, dar 200 pe luna, pentru un incepator, mi se pare cam mult, in conditiile in care ai nevoie si de o proteina, cel putin
Cam asa as face si eu, oricine cred ca ar face asta daca si-ar permite, dar totusi si eu ma limitez la un buget, doar faceam referire la suplimentele ieftine dar proaste, ca sunt destul de multe, totusi, el ca incepator nici nu stiu de ce are nevoie de No Xplode, eu in locul lui as lua o proteina buna, asta daca nu lucreaza 10 ore/ zi si nu mai are energie si pentru antrenament.
hgcl întreabă: