Yoyo: Poate fi considerat jucarie si sport in acelasi timp pentru capacitatea lui de a se rasuci, invarti si urca inapoi la respectivul care il arunca jos. POate fi considerat sport pentru cei calificati care participa la concursuri obtinand astfel rezultate uimitoare sau pentru amatori. Arta e putin spus pentru acest obiect dupa forma lui ingenioasa si sutele de modalitati prin care acesta poate fi valorificat. Nu cred ca distractie e cuvantul potrivit pentru acest obiect, dar poAte fi utilizat ca si o jucarie si ne intoarcem la primul subuiect de discutzie...
Este privita de obicei ca o jucarie insa daca stii sa il manuiesti cu indemanare devine arta
Jucarie si distractie. jucarie pentru ca te jocu cu ea sau el si distractie ca "merge" singura. . Uneori plictisitoare, mereu mi-a placut, am gasit ceva atractiv
Ce-asi recomanda Arta adica daca esti bun faci o opera de arta te lauzi cu ea, Cu Jucariea nu-i mare cheste nu te distrezi prea tare iar daca te joci ceva jocuri gen fotball basket te poti certa cu amici tai daca e un faulr sau se oftica, dar cam toate sunt distractive SUGEREZ ARTA ->Pace ->Calm->Succes->10 la scoala.
Pentru cei neindemanatici poate fi odar o jucarie insa pentru cei care stiu sal manuiascapot transforma jocul in arta