Vezi ca ai gresit intrebarea!
N-am grest nimic
"High Intensity Interval Training modalitatea de a pierde in greutate" el vrea sa creasca in greutate!
Sa fac sa-mi creasca masa musculara e una si a te ingrasa e alta
Da! dar el nu este "Gras" pentru a ai folosi ceea ce iai recomandat tu si anume sa piarda in greutate deoarece el este slab
Daca manca proteine multe, nu va slabi si daca va face sport destul va creste in masa musculara, in intrebarea mea sunt video de toate masa musculara, slabit, dieta
Alimentatia pe primul loc! dupa aceea odihna minim 8 ore! sala obligatoriu!
si un supliment bogat in prorteine : nitro tech
cat despre alimentatie care este baza citeste aici:http://www.culturism.ro/......asime.html
Prin exercitii pentru grupa respectiva. Vezi protejeaza-ti sanatatea. Fara substante anabolizante si fara fortari caresa-ti puna in pericol viata (comotie cerebrala).
La varsta ta nu o sa ai rezultate foarte bune din cauza testosteronului scazut. Poate doar daca ai un genetic foarte bun. Daca chiar vrei sa cresti in masa musculara trebuie sa mergi la sala, sau macar sa-ti cumperi ceva echipament pentru acasa. Oricum, pentru varsta ta iti recomand sa faci exercitii cum ar fi tractiunile la bara, flotari etc. De pe la 15-16 ani te poti apuca si de sala.