| raulXXX a întrebat:

Ziceti-mi va rog frumos niste exerciti de facut acasa pentru imi dezvolta pieptu, daca fac flotarie se dezvolta?

5 răspunsuri:
| Misu1997 a răspuns:

Flotarea e cel mai complex exercitiu, dezvolta biceps, triceps, piept, umar, spate, trapez pana si putin din abdomen. Si apropo cand faci flotari muschii pieptului se dezvolta cei mai bine.
I plus ti-as recomanda sa faci multe serii si cu exercitii care le cresti pe zi ce trece. incepand de la 10 exercitii pe serie si faci 5 serii... eu asa am facut si se dezvolta frumos, e definit bine... in plus nu am ce sa iti mai zic ia-ti o bara stai intins pe spate si ridici bara.

Bafta!

| Pauluk a răspuns (pentru Misu1997):

Aberatie de copli mic:"Flotarile dezvolta biceps, trapez si putin abdomen." Flotarile dezvolata 80%piept si 20% triceps, deltoid. Nu mai posta raspunsuri eronate daca nu ai nici un habar despre ce spui(aberezi). Si piept nu si-a facut nimeni cu flotari, poate doar o definiere a acestuia. Ca sa iti faci pieptul trebuie sa mergi la sala unde ai conditii sa-ti dezvoltii muschii.

| Hanaemi a răspuns:

Se dezvolta, dar stiu eu unul special pentru asta. Sper ca o sa intelegi. Ideea e sa-ti pui palmele una langa alta asa ca si cand te rogi si incoarda-ti muschii pieptului. E cel mai bun pentru asta. big grin

| dede11112 a răspuns (pentru Hanaemi):

Ce zici tu acolo e pentru triceps

| ElibereazăBestia a răspuns:

Flotărle sunt un exerciţiu foarte util pentru dezvoltarea pieptului.

Fă trei serii x numărul maxim de repetări de trei ori pe săptămână (ex: luni, miercuri, vineri)