Aflat în prezența zdrobitoare al argumentului suprem „ca pot sa scriu aceste simboluri aici",nu pot decât să-mi recunosc incompetența de a ataca afirmația.
Totuși pot face o vice-versa: dacă simbolul maturității cu oo este pozitiv,iar simbolul maturității cu chestiile alea cu „tz" este și el pozitiv, atunci din ce spui tu rezultă că ele nu se atrag, ceea ce ar explica multe...
Dacă stai să analizezi atât de amănunțit, ajungi la concluzia că 0 este ori pozitiv,ori negativ, ori nul-în funcție de conjunctura prezentă.
De-asta îmi place mie TUP:
Pui o întrebare, aștepți un răspuns-primești mai multe și în cap ai rămas doar cu alte întrebări anexate primeia.
Deci data viitoare când profa de mate mă va întreba când un număr este pozitiv, îi voi spune:
X1: Dacă aveți țâțe, un număr este pozitiv dacă este mai mare sau egal cu 0.
X2: Dacă nu aveți țâțe, atunci un număr este pozitiv dacă este strict mai mare ca 0.
X3: Dacă aveți doar o țâță, atunci doamnă dragă vorbim de un număr net mai mare decât 1, reprezentând suma necesară operației chirurgicale care vă va adăuga o masă gelatinoasă pe pieptul dumneavoastră sterp.
Multi considera pe 0 ca fiind pozitiv (de exemplu: a>0 si a-n*0 este pozitiv chiar si daca n tinde spre infinit). Altii il considera neutru.
In analiza matematica, cred ca pe clasa a 11-a, veti da si peste zeroul cu semn.
Pai cu matematica mai rau te derutezi. Ba e negativ ba e pozitiv! 0 e un rahat care a fost inventat sa arate nimicul. unii zic ca e pozitiv, fals. Pozititiv inseamna sa fie ceva, 0 nu e nimic.
Alti zic ca e negativ, nu e, nu ai datorii, nu ai nimic pur si simplu. Matematica sa zica ce vrea, eu zic ca nu a fost facut pentru a fi criticat ca fiind ceva, el ajuta la ceva. Ajuta la marirea numarului. Un 1 e de zece ori mai mare daca ii adaugi un 0. dar singur, 0-ul nu e nic.
Poate neutru.De ce ar fi negativ când este intermediar intre negativ si pozitiv?
anonim_4396 întreabă: