Care este natura si motivul existentei forței gravitationale?
Daca nu citesti, poti fi in cel mai bun caz doar un inteligent ignorant.
3.Dacă citeşti devi cult.A fi cult nu presupune inteligenţa.Inteligenţa e capacitatea de a te adapta.
3. Ceea ce ai constatat tu este valabil doar intr-o tara de cocalari precum Romania in tarile civilizate inteligenta/cultura/aptitudinile sunt apreciate si rasplatite pe masura. O sa se ajunga si Romania sa fie la fel doar ca lucrurile se misca mai incet.
1.De ce nu plutesc masinile?
2.As vrea sa aflu multe lucruri, prea multe pentru a fii enumerate sau cunoscute de oameni. Ca de exemplu:Manuscrisul Voynich. Nimeni nu a reusit vreodata sa-l descifreze.
3.Ca sa devii inteligent trebuie intr-adevar sa citesti, dar nu o mie de carti(pai frate mori inainte sa le citesti pe toate).Si asa, oricine poate sa citeasca o pagina zilnic si gat:se dau mari ca citesc ei zilnic, mare branza: fiecare om citeste zilnic daca ar fi sa ne luam asa: si subtitrarile se citesc si titlurile de la stiri se citesc. Asa poti si tu sa te duci sa te dai mare ca toata ziua ai citit ce scria la televizor.
1. Pai : "Vrei sa te mariti cu mine?". Mi se pare foarte interesanta si emotionanta. De fiecare data plang la filme cand aud intrebarea asta.
2.La ce varsta o sa mor.
3. Eu cred ca da. Cum altel sa devii inteligent? ( crede-ma, si eu cunosc oameni care citesc zilnic si nu se cred superiori )
1. A intrebat un prieten pe un batranel de vreo 64 de ani : " Esti mandru de ce ai realizat in toata viata ta? " Si atunci acelui batran i-au dat lacrimile si nu a mai zis nimic.
2. Nu cred ca e ceva ce nu putem afla, trebuie doar sa cauti pana vei afla ceea ce vrei.
3. Nu trebuie sa citesti nici macar 2 carti, eu consider un om inteligen cand e trecut prin viata si are pe suflet cicatricile anilor care l-au pus la incercare. Aia care citesct 10000 de carti cauta mereu sa dea raspunsuri din acele carti, fara sa fi trait nici o secunda ceea ce sustin ei. Succes in continuare sa primesti cat mia multe raspunsuri!
EstiFericitaSauTrista întreabă:
lorenmorgan întreabă: