| LitlleBunny a întrebat:

1.Cine credeti ca va fi urmatoarea tara\continent care va conduce dupa America?(eu as tinde spre China).
2.Crede-ti ca datorita suprapopularii evolutia stiintifica nu va mai exista?(adica spre exemplu in medicina credeti ca nu se va mai evolua pentru ca suntem prea multi)
Sorry stiu ca sunt 2 intrebari.

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Se prea poate China deşi nici Rusia nu-i de lepădat şi nici Europa atunci când se va mai consolida. În forma actuală Europa n-are nicio şansă.
2. Ştiinţa evoluează în mare parte independent de restul lumii. Medicina va evolua din ce în ce mai mult pentru a prelungi viaţa celor existenţi. E adevărat că suntem mult prea mulţi însă asta se va rezolva prin educaţie şi prin încurajarea sporului natural negativ. Oricum, câtă vreme există creştinopaţi care susţin interzicerea avortului, prea curând n-o să avem parte de o ponderare a împerecherii.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NOBODY a răspuns:

1.România
2.Nu luați în considerare punctul unu, sunt beat

| TSO7 a răspuns:

1. China e cel mai sigur ca va deveni urmatoarea putere mondiala.
2. Nu cred, evolutia va contiuna si continua.

| Cristian55 a răspuns:

1: China
2 :Nu. medicina si tehnologia vor evolua.Asa scrie in biblie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va fi un centru spiritual al lumii si nu va mai fi nici o putere conditionata de dominare.Un centru spiritual cu intelegere pentru toate cultele, religiile sau chiar pentru toti cei fara religii sau necredinciosi caci vor propavadui libertatea spirituala fara nici o constringere sau impunere de dogme. 2)Medicina nu va evolua pentru ca nu vor mai fi razboaie.

| AnGeL a răspuns:

1. China clar
2.NU din contra suntem putini