anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1.Cine stie o metoda prin care poti citi aurele oamenilor?
2.Cine are capacitatea de a citi in aurele oamenilor(de pe aici)?

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Adica?

| BlueDog a răspuns:

Te-as putea ajuta eu.
Dar sa fii sincer(a) cu mine ca nu imi place secretomania.
Anunta-ma daca te intereseaza.

| doctorandus a răspuns:

Blom, Jan Dirk (2010). A Dictionary of Hallucinations. New York, Dordrecht, Heidelberg, London: Springer Science+Business Media, LLC. p. 99. doi:10. 1007/978-1-4419-1223-7. ISBN 978-1-4419-1222-0. „Clarvederea

Cunoscuta de asemea drept luciditate, telestezie si criptestezie. Termenul clarvedere provine de la expresia frantuzeasca pentru a vedea in mod clar. Termenul este folosit in literatura parapsihologica pentru a denota o halucinatie * vizuala sau * compusa care poate fi atribuita unei surse metafizice. Este prin urmare interpretata drept halucinatie * telepatica, * veridica sau cel putin * coincidentala."

Răspuns utilizator avertizat
| Woodenpints91 a răspuns (pentru lolosaurus):

Ştii, cei are cred în biorezonanţă şi altechestii de genul, merită să fie storşi de bani. Prostia se plăteşte.

| iKronstadt a răspuns:

1) De ce întrebi?
2) De ce întrebi?
3) Chiar așa, de ce întrebi?

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Citirea aurelor este o aberatie, care, asa cum am spus mai sus, tine de ezoterism, misticism, practici irationale, inutile, la care pun botul doar oameni cu (,) cunostinte indoielnice, ce prefera sa creada ca exista un astfel detaliu spiritual, care ii influenteaza si pe ceilalti, si poarta numele de aura.Stii tu, e ca treaba cu fantomele, cred doar aia care nu au ce face, si prefera sa creeze chestii inexistente.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlueDog):

Ok, ma intereseaza. Cu ce ma poti ajuta?

| ateuNEGATIV a răspuns:

Bre Classified timpul noi il facem intelegi nimeni nu stie ce vei face maine nici macar tu ca azi poti sa mori intelegi? noi cream timpul nu exista viitor decat prezent asa ca nu crede in basme uite citeste teoria evolutiei http://teoria-evolutionista.blogspot.com/......or%20video

| BlueDog a răspuns (pentru anonim_4396):

O metoda ar fi utilizand cel de-al 3lea ochi. pe net ai sa gasesti diverse metode prin care poti sa faci asta, dar nu cauta pe paginile scrise in romana ca nu ai sa gasesti nimica bun. Am sa fac cat de curand un articol pe blog la mine despre asta, dar tot in engleza. daca vrei sa stii adresa uite aici: http://kiandar.blogspot.com/
Mi-ar placea daci mi-ai pune intrebari pe blog (in engleza) :D

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ateuNEGATIV):

Scuze, dar eu nu o sa cred nici-o data prostia aia.
Daca vrei sa-i propui cuiva sa creada sa stii ca nu sunt persoana potrivita...eu sunt cu paranormalul, vrajitoria, etc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlueDog):

Mai exact unde (la ce categorie) sa-ti pun intrebari? Ma rog... cum folosesc al treilea ochi?

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru anonim_4396):

Alte basme

| BlueDog a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze ca nu am mai intrat de mult pe site.
Uite articolul:
http://kiandar.blogspot.ro/2012/06/psychic-abilities.html
''Psychic abilities''
Cum sa citesti aura, ce reprezinta culorile ei, cum sa deschizi al 3-lea ochi.