| Goddessss a întrebat:

1)Dacă îți dorești ceva foarte mult, Universul t- l da sau pur si simplu nu, deoarece nu așa funcționează?
2)Unele lucruri nu se întâmplă pentru ca nu ai făcut ceea ce trebuia sau e mai bine asa cum este, adică sa fie neîmplinite?
3)Exista legea atracției?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

1) Daca vrei ceva foarte mult, gasesti motivatia sa faci diferite lucruri si te poti indrepta in directia respectiva si posibil sa atingi ceea ce doresti. Acum... cu totii facem parte din univers, deci... se poate spune indirect ca tot el ne da.
Actiune si reactiune, cam asa functioneaza.

2) Mereu am considerat ca ceea ce se intampla este EXACT ceea ce ar trebui sa se intample. Cumva imi place sa cred ca momentul 0 de timp si cel care tinde spre infinit, sunt cam la fel, unite, totul facand parte dintr-un intreg. Iar ceea ce alegem noi ca oameni pe acest Pamant, sunt niste lucruri asa marunte, incat nu ar trebui sa ne batem capul cu ele. Dar indiferent ce face si ceea ce s-a facut pana acum, a dus exact la acest moment prezent, a dus exact la momentul ca tu sa pui aceasta intrebare. Deci cumva... totul este unit. La fel ca aceasta intrebare, o sa declanseze alte evenimente ulterioare.

Daca ceva trebuia sa se intample, se intampla, cu siguranta. Nu trebuie sa te gandesti ca sunt lucruri neimplinite. Sunt atat de multe lucruri pe lumea asta pe care multe persoane nu le fac. Dar ar fi pacat sa zicem ca sunt neimplinite, mai bine zis... neconstientizate. Poate asa le digeram mai usor.

3) Daca ne intoarcem iar la prima intrebare... cum am spus, actiune si reactiune. Te gandesti sa bei un pahar de apa, mergi si bei un pahar cu apa si s-a intamplat. Deci daca constientizezi acel lucru, poti sa il faci si sa iti dai seama de asta.
Daca de exemplu nu te-ai gandit ca peste 2 minute o sa vina la tine o pisica de pe strada, si ea vine, putem spune ca este acea lege a atractiei? Dar daca te gandeai ca ai vrea sa vezi o pisica si venea? Atunci spuneai tot acelasi lucru?

In jurul nostru se intampla atatea lucruri, atatea lucruri pe care nu le constientizam, si totusi... fiecare celula si spatiu dintre ele continua sa isi defasoare actiunile pana la un moment de timp.
Deci raspunsul ar fi ca exista si nu exista.

19 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Dacă vrei să ti se indeplinească o dorință, trebuie ca mai întâi să o lansezi și după să te detașezi de aceasta. Altminteri nu faci decât să opui rezistență si să obți efectul invers, ca dorința să nu se îndeplinească.
Se întâmplă să fie mai bine așa cum este, decât așa cum am plănuit. Însă, oamenii tind să nu aprecieze asta datorită faptului că lucrurile nu au ieșit conform planului.

| doctorandus a răspuns:

Legea atractiei este o baliverna pentru vandut carti de esoterism, care nu folosesc practic la nimic. Nu o sa-ti vina un milion de dolari doar pentru ca te rogi la tine insati sa-l primesti.

| Catrice a răspuns:

Mi-am dorit multe și n-am primit nimic...
N-am făcut vrăjile potrivite csf sad
Da, moleculele se atrag.

| Goddessss explică (pentru Catrice):

Ești sigur, sigura?

| Catrice a răspuns (pentru Goddessss):

În legatura cu tot sau ceva anume?
Răspunsul este da.

| Goddessss explică (pentru Catrice):

Super

| Zuzu1991 a răspuns:

Da, vine zana maseluta si te rezolva
eu imi doresc de ceva vreme... Barbara Palvin... inca mai astept

| dinaprilie a răspuns:

Dumnezeii mei. unde ati fost..primiti/l pe umilul dvs enorias in sInul familiei.f o

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

1.Depinde și de ceea ce îți dorești, uneori este posibil să le obții, alteori nu.
2.Da.Unele lucruri nu se întâmplă pentru că nu ai făcut ceea ce trebuia, sau este mai bine așa cum este, adică că nu s-au împlinit.
3.Da,există.Fiecare individ este UNIC, iar tu vei atrage sau nu prin tot ceea ce reprezinți tu ca OM.

| Sekim a răspuns:

Nu o sa comentez teorii conspirationale dar o sa zic strict cum functioneaza totul.
1. Daca iti doresti ceva si nu il primesti, inseamna ca nu ai muncit destul pentru el. Daca imi doresc o minge, nu o sa pice din cer doar pentru ca imi doresc, trebuie sa muncesc ca sa imi permit mingea aia, si daca am muncit destul cu siguranta ca o sa o si primesc.
2. Intr adevar, unele lucruri nu se intampla pentru ca nu ai facut ceea ce trebuia ( ex: rasp de la intrebarea 1 ). Ulterior, aflii daca ceea ce nu ai facut era bine sau era rau. Unele lucruri e mai bine sa ramana neimplinite.
3. Explica mi te rog legea atractiei, pentru ca nu gasesc o explicatie buna si o comentam aici.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Sekim):

1) Cu siguranta?
Pai daca sa zicem o persoana face accident si moare in timp ce se duce sa cumpere mingea respectiva. Practic nu o sa o mai primeasca.

Dar da, am inteles ideea ca omul trebuie sa munceasca pentru aceste lucruri care nu o sa pice din cer de la sine.

| Sekim a răspuns (pentru DoarBogdan):

Pai hai sa nu vorbim despre chestii aiurea care nu au legatura, riscuri exista oricand, poti sa te inneci cand bei apa si sa mori, si e un lucru mai comun. Important e ca primesti exact cat faci, nu iti da nimeni nimic, tu faci totul mai ales viitorul.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Sekim):

Adevarat, insa... cum ai spus si tu, sa nu vorbim despre asta acum.
Am adus doar o mica observatie la acel "cu siguranta" ^_^

| Gligore2000 a răspuns:

Trebuie sa stii sa-ti doresti si sa fii convins ca este posibil.
Cei mai multi nu reusesc din cauza propriilor limitari,idei fixe,neincredere,indoctrinare, nu cred ca merita, nu este posibil, stiinta a zis, bla bla.

| yooshi a răspuns:

Exista law of attraction and law of assumption
Trebuie sa traiesti ca si cum ai acel ceva si sa te detașezi de la ideea ca nu am, nu pot, nu sunt destul de bun.
Asta nu înseamnă că poți sta întins în pat și sa cada bani din cer. Poti cauta pe yt, ai atatea oameni care vorbesc despre asta

| IubescRomânia a răspuns:

1. Nu Universul, ci Dumnezeu și nu oricum, doar dacă te rogi.
2. Depinde
3. Către Dumnezeu.

| Demolatorul69 a răspuns:

Daca iti doresti ceva foarte mult munceste si il ai o ez.

Întrebări similare