Oamenii sunt rautaciosi cand sunt nervosi. Reactia ta a fost normala, de un om cu bun simt, e ok sa fi umil cand sti ca ai gresit. Culmea era tot tu sa faci figuri cand erai de vina . Daca era el de vina probabil tu il certai, nu te lasa intimidata de reprosurile altora. Esti nesigura pe tine si faci greseli, invatã sa te controlezi
Da, foarte multi barbati nu au incredere in ei.
Tot ce ai invatat de la mass media, a fost o minciuna, traim intr-o minciuna in care doar noi putem face diferentele intre oameni.
Si eu am crezut multe lucruri urate despre femei, in timp, am cunoscut multe tipe, si am vazut cat pot fi de diferite, am vazut ca nu toate sunt materialiste, pe interes, cauta barbati buni la pat, barbati duri, etc.
Trebuie sa te convingi singura, Deci nu este adevarat ce ai auzit:
2) Barbatul e mai sigur, in unele cazuri, probabil fizicul mai dezvoltat, dar nu mereu, barbati au multe insecuritati, si e complet normal asa ceva, sunt oameni si ei, ca si voi femeile.
3) Barbatul este mai puternic doar din punct de vedere fizic, in rest, sunt multe la care nu este mai puternic: un Psihiatru mi-a spus ca barbatii sunt mai sensibili emotional, ei se ataseaza mai rapid.
Rata de sinucidere la barbati este de 70% noi suntem mai sensibili dar nu plangem ca avem o educatie toxica in care ni se spune ca barbatii trebuie sa fie duri.
4) Cum supravietuiesti? nu toti barbati se comporta ca niste maimute, supravietuiesti facand o selectie, si convietuind cu ei, cu cei care merita.
5) Am iesit de exemplu cu o avocata mai mare ca mine cu 10 ani, m-am simtit mai inferior decat ea, era o fata puternica si asumata!
Nu doar femeile se pot simti inferioare.
Invata sa selectezi, nu iesii cu barbati cu gandire conservatoare in care ei cred ca trebuie sa controleze totul, evitai complet.
Iesi cu barbati empatici, pacifisti si de ce nu timizi. ( eu de ex sunt mai timid, si atrag multe fete prin felul meu de a fi)
Sunt sigur ca, ca si mine, ai inteles barbatii gresit, nu toti suntem la fel!