| alinnephilim a întrebat:

1. Exista blesteme care isi fac efectul?
2. Faza cu deochiatul este adevarata?

Nu vreau sa blestem pe nimeni. Nu vreau sa deochi pe nimeni.

Curiozitate doar.

14 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

De soare sunt sigur ca exista, de ce intrebi tu, nu.

| FucktheSystem a răspuns:

Dacă vrei să aflii de ce nu încerci? Oricum te asigur că nu funcționează deci n-ai ce pierde.

| MMihai a răspuns:

1.Exista blesteme care isi fac efectul? =uneori da!

2. Faza cu deochiatul este adevarata? =uneori da

| bluebios a răspuns:

1. Nu
2. Nu

Este bine ca nu vrei sa faci nici unul dintre aceste lucruri pentru ca ar fi o pierdere de timp daca le-ai face.

| Polaris a răspuns:

Te blestem să faci purici pe spinare şi te deochi aici de faţă. M-anunţi ce se-ntâmplă, bro.

| houyhnhnm a răspuns:

In lumea lui harry potter, da, exista.

| MytyKoste a răspuns:

Daca ar fi existat magie(blesteme.etc) lumea ar fi fost condusa acum de eihappy...nu ii ascultai de blestemaulaughing...
Eu nu cred ca exista asa ceva...totul pleaca de la creierul uman.
@sunnyfanny iti trece pentru ca u impui asta la creier, nu e ceva inexplicabil

| Deny1333 a răspuns:

1. Da, cele ale ţigăncilor.
2. Da, şi asta. Sunt deochiată de ieri, şi deja cred că-mi explodează capu`.

| Deny1333 a răspuns:

Tipa, eu glumeam. Oricum, dacă nu crezi, nu poţi păţii nimic. laughing

| bombonika18 a răspuns:

Eu una cred in blesteme si deochiuri...nici eu nu stiu daca sunt adevarata...dar de multe ori cand aflii ca esti blestemat de cineva te sperii si iti imaginezi totu, in fine cred ca exista si cazuri speciale facue de vrajitoare(sau poate fi doar vrajeala).In cazul deochiului il poti confunda cu o durere de cap, de burta.si cand iti zice cineva de deochi ai impresia ca o sa functioneze, si iti trece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista asa ceva, gen ce fac vrajitoarele. Parerea mea este ca magia este stiinta inca medescoperita.
Adica daca tu iti doresti ceva si din TOT sufletul tau intr-un fel tot Universul te ajuta. S-a facut acest experiment cu doua borcane de orez. Primului borcan un om i-a transmis doar ganduri de iubire etc., iar celui de-al doilea ganduri de ura. Rezultatul: primul s-a pastrat intact, iar cel de-al dilea a putrezit orezul.
Deci daca tu chiar urasti o persoana din tot sufletul poti manipula intr-un fel cu mintea reactii magnetice din Univers pentru aii face rau. De exemplu daca ai ganduri "negre" ( ca un emo de exemplu) acele ganduri iti vor afecta organismul. Deci, in concluzie nu exista deochi sau magie, ci totul poate fi explicat (unele lucruri INCA nu, dar cu siguranata vor fi) de stiinta. Si cu blesteme nu. La cat de inteligent de presupune a fi Dumnezeu, crezi ca El are asculta la gura fiecarui prost sa faca exact cum zice el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,sint foarte adevarate.Eu am 47 ani si crede-ma ca la 14 ani eram gata sa mor din deochi. Exista un descintec babesc, care te vindeca.Eu am primit acest descintec,atunci, de la o batrina; acea batrina mi-a spus atunci de cine am fost deochiat, nu poti deochea sau sa fii deocheat de oricine.De atunci, nimeni nu se mai poate atinge de mine cu deocheatul. Sper sa nu fii deocheat niciodata, este ff periculos.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Măi,despre blesteme habar n-am.Dar despre deochi mi-a povestit mama că bunica a avut o soră frumoasă care a murit când era mică din cauza deochiului.Nu ştiu cât de siguri erau atunci doctorii care au zis asta dar parcă mi s-a făcut cam frică când am auzit povestea.

| GigiNormi123 a răspuns:

Da există, deoarece şi la mine venea o vrăjitoare, şi ne întorcea mătura, cu cotorul în jos, doar pe data de 1 sau 15. Si de atunci, fratele meu si-a spart capul deoarece era sub un blestem.