| SatanaInIzmene a întrebat:

1. Respecta regulile de gramatica
2. Se accepta doar intrebarile care pot primi un raspuns din partea altor persoane

Ok, se pare ca ati inteles gresit felul meu de a aborda un site atat de cunoscut dar atat de naiv prin prisma intrebarilor si mai ales a raspunsurilor. O scurta privire aruncata pe prima pagina iti arata felul in care copiii de astazi gandesc ¨problemele¨ si mai ales rezolvarea lor.
Ex de intrebari : Mi-as dori...(continuati voi )happy (unde este intrebarea? )
La ce ora este Eurovisionul in seara asta? ( cauta pe google, iti ia mai putin de 4 sec )
Buna! Cine a citit cartea "Craii de curtea veche"? Va rog din suflet sa mi-o povestiti foarte pe scurt sau sa imi zice-ti despre ce este vorba! Multumesc anticipat! Dau fundita! ( probabil are de facut un rezumat, preferand sa-i povesteasca cineva si sa-i dea mura in gura pisicutei in timp ce ea sta si asculta Tokyo Hotel si isi tunde venele )
Vine Gaga in Romania? Cand/unde/cum? ( intra pe siteul personal si afla orarul concertelor )

Exemplele fiind o picatura printre cele 190.000 de intrebari.80 % dintre acestea avand caracter asemanator.
Acum, o parte a raspunsurilor total imbecile si lipsite de orice urma de cunostinte.
Ex : Asta este cel mai bun Intel® Core™2 Duo P8700 2.53GHz funda? ( ce cersesti micutule, fundita? De ce? ai explicat de ce este mai bun procesorul? Ai adus argumente convingatoare? ) Raspunsuri cersetoare poate scrie oricine, dar un simplu click ar fi mai usor.
Faptul ca toate raspunsurile mele sunt simple ironii la adresa celui care posteaza, sunt formulate in functie de intrebare.NU am gasit nicio intrebare pe acest site sa necesite un raspuns adevarat, educativ, informativ, calculat, argumentat etc.Am exemplele mai sus.Chiar de m-as chinui sa raspund si as fi total inspirat in a raspunde, cum ii explici unei fete de 13 ani ca sexul oral nu provoaca sarcini? Cum? Sa inteleg ca fetitele au dreptul la o lamurire iau eu nu il am in a posta o aberatie? Daca folosesc cuvinte... obscene ( sa le zicem asa ) credeti ca este o necunoscuta pentru vreo fetita de aici? Nu, nu este, de fapt, penisul este un un prieten de nadejde, un obiect de satisfacere a celor mai bolnave fantezii ale lor.Parintiiiii,unde sunt? Ei nu sunt in stare sa-si educe mucoasa, dar noi sa avem rabdare sa-i explicam ca nu e bine sa si-l bage de pe la varsta lor? Nici gand.
Voi continua in a posta in acelasi stil pana voi considera ca o anumita intrebare merita atentie sau un raspuns adecvat

Si acum intrebare : De ce sunteti atat de marginiti si raportati intrebarile care au un adevarat mesaj pentru urechile unora?

27 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Aici sunt total de acord cu tine. Felicitări! Anul trecut şi cu ceilalţi utilizatori, care din păcate au plecat, parcă alta era atmosfera.

| danut a răspuns:

"satanainizmene explică:
Ne este corect ca un copil de 10-11 ani sa-ti stearga o postare de 100 de randuri."
Aici ai dreptate dar, Dar sa-ti citesc o postare de 100 de randuri este o aiureala, incercati sa fiti mai expliciti si mai scurti in exprimare. O exprimare lunga denota lipsa de analiza si de logica in mesajul transmis. Si inca ceva, mesajul este sters daca cel care la raportat are dreptate. Raportarea este o forma de democratie pe care trebuie sa o respectam chiar daca vrem sau nu. Formulati intrebarile in asa fel incat sa nu poata fi raportate.

nony
| nony a răspuns:

Bun! Se pare ca nu sunt singurul care s-a saturat in a vedea zi de zi, minut de minut, aceleasi intrebari repetitive.
Fratilor, dati un search la intrebari. E foarte simplu.Nu mai postati tot ce va trece prin cap si apoi va mirati de ce nu aveti raspunsuri.Nu aveti pentru ca ne-am saturat sa raspundem mereu la aceleasi intrebari.
@Satana, din partea mea tot respectul.Fii sigur ca acolo unde voi vedea ca raspunzi in ton cu postarea, te voi sustine.Baftá

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Îţi dai seama că cineva care nici măcar nu are chef să folosească google nu a citit nici măcar primele 5 rânduri din întrebarea ta, mai ales că au văzut-o aşa de lungă?
Recunosc, nu am chef deloc de citit din ele, dar văzând adevărata întrebare, poţi da exemple de întrebări care au un adevărat mesaj pentru urechile unora?

| SatanaInIzmene explică:

Multumesc! Sa inteleg ca acum pot sa-mi fac de cap si-mi pot lua furca la spinare? whistling
Glumesc.Totusi,sper sa fie un pas important in abolirea cenzurii la libera exprimare. Urmeaza o interzicere definitiva a dreptului de a raporta intrebarile.Ar fi fost util un sistem pe principiul varstei, cum nu se poate, ma voi gandi la alta solutie.
Ne este corect ca un copil de 10-11 ani sa-ti stearga o postare de 100 de randuri.

| SatanaInIzmene explică:

Alooo, desteptii pamantului, verbul scris asa cum reiese din postare : ( zice-ti ) ...este un copy/paste la intrebarea respectivului.Sau ati crezut ca memorez orice postare?
@Marrr, stai linistita, inca n-am ajuns sa-mi predai lectii de gramatica.

| anad a răspuns:

Site-ul este cunoscut deoarece are peste 50 mii utilizatori si ii are tocmai pentru ca aici se pot pune intrebari si da raspunsuri naive, poate scrie care cum stie, pot intreba si cei care chiar nu stiu sa foloseasca google si sa navigheze pe net si cei carora le e lene sa caute, si cei care pun intrebarea doar ca sa aiba cat mai multe intrebari.Eu il vad ca un bazar in care gasesti de toate si din care daca vrei cumperi, daca nu pleci spre magazinele de lux.
Referitor la intrebare, eu sunt convinsa ca cei care raporteaza aiurea fac exces de zel, unii, altii chiar nu inteleg sensul si li se pare aiurea si stupid raspunsul. Ar mai fi si cei cu razbunarea ca, de, suntem in Romanica!

| Marcian a răspuns:

Bravo! Bravo! Bravo!
Imi pare bine ca mai impartasesc si altii opiniile mele despre unele persoane ce ne pun intrebari si ne dau raspunsuri absolut paralele cu inteligenta. Cel mai mult ma deranjeaza genul de intrebari la care Wikipedia iti raspunde in doi timpi si trei miscari si genul de raspunsuri ce nu au vreo legatura cu subiectul sau nu ajuta cu nimic.
Prosperitate intelectualilor!
Sclavie idiotilor(metaforic vorbind)!

| cornculapte a răspuns:

laughing Interesanta si amuzanta intrebarea. Am citit-o toata (nu-mi vine sa cred!). Astept raspunsurile, sunt curioasa, desi am o idee preconceputa cu privire la raspunsurile pe care le vei primi.

| cornculapte a răspuns:

@danut, daca raportezi o intrebare sau un raspuns, acestea se sterg dupa putin timp, chiar daca la motivul raportarii ai scris "ma-doare-n-cot-de-tine" sau "vreau capsuni cu ciocolata". Am observat si eu chestia asta. Posteaza o intrebare serioasa, apoi raporteaza-ti-o singur scriind ce-ti trece prin cap la motivul raportarii si ai sa vezi ca se sterge oricum.
@satanainizmene, am postat si eu o intrebare asemanatoare in urma cu cateva saptamani si mi-a fost raportata, apoi stearsa. O fi intrat Justin Bieber sau Hannah Montana pe site si or fi fost frustrati ca ii critic pe cei care intreaba despre ei si le mentin "faima".

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

@Satana, sunt de acord cu tine(ah ce diabolic a sunat devil )
Ai uitat să precizezi alea cu:"morcovi/porumb, ţânţar/albină, gri/roz bombon cu picăţele, Ciumărna/Bucureşti.astea sunt preferatele mele.sau alea cu "Ce părere aveţi despre mine?". Pe când să o pun şi eu, a dispărut moda... damn it!

Răspuns utilizator avertizat
| marrr a răspuns:

Nu inteleg de ce multa lume se ia de cei de pe site care au varsta cuprinsa intre 12-14 aniraised eyebrows. Eu am 12 ani si unele raspunsuri de pe aici ma jignescstraight face. in mod indirectlaughing.
"Sa imi zice-ti despre ce..."
Verbele de persoana a doua la plural se scriu impreunat.
Probabil ca se gasesc mai multe intrebari asemanatoare sau identice pentru simplul fapt ca mereu se dau alte raspunsuri sau raspunsurile intrebarilor puse deja nu dumeresc persoana respectiva.

Răspuns utilizator avertizat
| rain a răspuns:

In primul rand, majoritatea utilizatorilor de aici au 13-14 ani, sau mai putin. In consecinta, nu te poti astepta la raspunsuri si / sau intrebari elevate, sa spunem asa.

Cati copii de 13 ani au experienta necesara si capacitatea de abstractizare necesara pentru a sintetiza o intrebare sau un raspuns, si citez, "adevarat, educativ, informativ, calculat, argumentat etc."

Probabil 2% happy

In general vorbind, se aplica regula 20/80. Adica, 80 la suta dintre utilizatori sunt retardati mintal iar 20 la suta sunt peste medie - 20 la suta dintre intrebari au o relevanta si sunt coeerent exprimate iar 80 la suta, nu s. a. m. d.

Pe deoparte, observ o oarecare fustrare in modul in care ai formulat cele scrise mai sus - sincer sa-ti spun, eu cred ca tu privesti lumea dintr-un punct de vedere gresit. Majoritatea (adica, 80 la suta), sunt inculti si doar 20 la suta culti, nu invers. Daca era invers, intelegeam fustrarea care reiese din micul monolog de mai sus.

Pace!

| Neghinitza_8409 a răspuns:

Ziceti se scrie legathappy

| Mwhahahaa a răspuns:

Poate că vor mură-n gură.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi si tu acum, daca eu nu ti-am acordat atentie! Ba, chiar mai multa atentie decat meritai, avand in vedere natura ta dmonik si vestimentatia!
De ce nu te axezi pe intrebarile unor anumiti useri si iti consumi inteligenta si ironia pe toate balariile de intrebari?
E o invitatie, diabolique!
Observi ca nu ma mai straduiesc sa gandesc raspunsuri pentru intrebarile tale, doar le repostez pe cele deja elaborate!

Va sfatuiesc pe toti sa incercati sa priviti dincolo de intrebari, sa incercati sa ghiciti omul din spatele postarilor, daca nu cumva e un efeort prea mare pentru o mare parte dintre voi, sa incercati sa cititi printre randuri, sa priviti detasati, relaxati si cu zambetul pe buze interventiile celorlalti!
Nu sunt partenera lui satanainizmene, e doar o coincidenta onomastica, insa intrevad altceva in spatele nebuniei!
Ganditi-va!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De asta am "plecat" si eu - prin anularea inscrierii - dar revin din mila pentru putinii care au nevoie de un sfat real, si cum sunt asa cum sunt nu pot sa nu fac exceptii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Raspuns anonim: din "mila"? Nu mai reveni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta intrebare imi suna mai mult ca o scuza pentru postarile anterioare. Ti s-a pus o eticheta care nu ti-a convenit si acum ne arati ca esti capabil. O parere persoanala, n-o lua in considerarewinking.
Aceste intrebari sunt puse de useri cu varste intre 10-15 ani, care sunt noi pe-aici si nu gasesc alta modalitate de a iesi in evidenta. Imi amintesc valul de intrebari despre Hanna Montana si sirene(care s-au cam intors, deaa, si sezon nou din h2o ). Nefiind bagati in seama, negasind ceea ce cauta(isi vor da seama ca nu se afla pe clopotel), vor uita nick-ul si parola site-ului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai de aceea am plecat pe site-ul concurent. Nu este extraordinar, dar este peste acesta. Intrebarile sunt mai interesante iar adminii de pe intrebariinteresante.ro chiar isi fac treaba mai bine ca aici. Poate am sa va gasesc si pe voi pe acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mesaj pentru DMONIK
esti simpatica, in urma cu cateva zile am scris tot asa anonim si tot de "mila" un raspuns pe care TU il vedeai ca pe un PLUS si ma intrebai de cand nu am mai intrat pe site - tot eu eram si m-ai apreciat, iar la asta de aici - mi-ai recomndat sa nu mai revin - DECIDE-te! (nu astept raspuns)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am stiut ca de mine depinde revenirea ta pe site! Ma simt importanta dupa MILA aia pe care o simteai pentru comunitatea asta amarata!
Da, sunt mai mult decat simpatica!
Invata sa folosesti cuvintele in asa fel incat semantica sa coincida cu sentimentele pe care le nutresti, apoi hotaraste!
Raspunsul de la intrebarea mea a fost cel asteptat, dar acum, mi-e teama ca au fost doar VORBE!
Decat sa faci ceva din mila pentru acesti "neajutorati", mai bine te ajuti pe tine insuti/insati cu ceva dictionare!
Nu stiu cine de aici are nevoie de mila ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare imposibil de inteles cum copiii incepand cu varsta de 12 ani sunt atat de obsedati de intrebarile legate de sex. Nu stiu frate, eu sunt fata si am 24 de ani, dar mie la varsta aia cel mult imi placea in secret de un baiat si zic in secret pentru ca eram prea rusinata ca sa spun la cineva. Pentru mine nici nu existau intrebarile oare ma place? ce pot sa fac sa ma placa? sau sa sufar din cauza unei "iubiri neimpartasite". eu la varsta aia invatam sa merg cu bicicleta, imi faceam temele pentru scoala, ma urcam la vecini in pom sa fur cirese ca niciodata nu ma lasau, iar pentru mine asta era o adevarata aventura cand ma juleam pe picioare de sus pana jos. nu stiu, copiii astia o sa imbatraneasca mai repede.

| adryanna_3884 a răspuns:

Pentru ca asta e romania

| SunShine /boy\ a răspuns:

Bravo, boss. In sfarsit a observat si cineva ca sunt numai intrebari prostesti. La "dragost si sex" cred ca, numai copii de 13-15 ani intreaba tot felul de prostii... Daca stiam iti dateam fundita, da' nici nu stiu ce e aia. big grin