Sincer cu visele nu stiu ce o fi dar mai bine fa-ti o cruce inainte de culcare.Si incerca sa-ti mai aduci aminte si de Dumnezeu.
1. Si eu patesc la fel.visez, pe urma nu-mi aduc aminte de nimic, si cand se intampla imi aduc aminte. dar nu chestii ce le-am mai facut, chestii ce le voi face in ziua aia sau in viitor. e foarte ciudat si urat, senzatia aia de deja-vu e penibila, te face sa te simti mai. ciudat, cel putin in cazul meu.
Cu casa e probabil, cand simti o senzatie de asta de nesiguranta incearca sa te gandesti la altceva in afara de " Vai ce fac daca vine dupa mine?" " Vai ma sperie. " cica fantomele se hranesc cu frica noastra. asa ca incearca sa fii puternica! poate ti se pare doar, poate e doar imaginitatia ta.:*
2.Nu stiu, dar eu nu am mai intrat intr-o biserica de 4 ani. Nici de Paste nu ma duc si totusi cred in D-zeu si ma rog totusi n-am de gand sa ma pocaiescte pup.
2.
Toate sfaturile sunt bune.
DAR: te-ai gandit ca zilnic facem lucruri arhi-automate, arhi-obisnuite, vrem sau nu, repetam aceleasi lucruri, zilnic, IAR ALTELE sunt la fel de obisnuite DOAR pentru anumite zile - dar asa mai la distanta unele de altele, e normal sa le clasam in "deja-vu", pentru ca sunt REPETITIVE, de aia.
Mi-se intampla si mie asa, lucruri sau faze care se repeta, si cand se repeta, raman uimit si fac:"Ma! cum masa e posibil?!", am zis si asta la scoala la ora de romana, si culmea, tocmai profei i se intampla, si ia a zis ca e ciudat. Cred ca avem vieti anterioare care se repeta. Simti neplacere si frica zici; e numai subconstientul tau si predomina frica la tine. Incearca sa nu iti mai aduci aminte de lucruri legate de fantome si alte chesti si eu eram asa, dar acum sunt normal si ma rog la Dumnezeu in gand seara[Tatal nostru]
fa asa si o sa iti fie bine cu bine...