| SaveTheNature a întrebat:

1.Va simtiti vinovati pentru ceva anume?
2. Aveti curaj sa va recunoasteti decfectele?
3Daca da, ce defecte fizice si morale aveti?big grin

Răspuns Câştigător
| asdfghjklkjhgfdsa a răspuns:

1.Eu ma simt vinovata deoarece le irosesc timpul altora printr-o singura cerere de prietenie... Vreau sa imi fac prieteni dar nu pot pentru ca daca ma apropiu de cineva ma judeca dupa aspecte

2.Eu tot timpul mi-am recunoscut defectele pentru ca imi place sa fiu sincera cu altii, dar am vazut cat de rele si uracioase sunt persoanele.

3.1.Am cosuri
2.Nu am corp perfect, dar nici nu sunt grasa, nici foarte slaba
3.Las lumea sa ma barfeasca, sa ma jigneasca sa ma faca in toate felurile fara ca eu sa le spun nimic

23 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

1. Nu.
2. Decat cand gresesc laughing
3. Ex. Cand ma enervez, transez omul din cuvinte.

Stai asa... defect fizic, n-am draga.

Apache
| Apache a răspuns:

1 ) da. toata lumea se simte
2 )... unele da, altele nu
3 ) defect moral :... uneori am o critica exagerata

| harciog a răspuns:

Am un singur defect si cel mai mare dealtfel; Sint atit de prost incit nu-mi dau seama de celelante.

| FucktheSystem a răspuns:

1.Nu.
2.Da.
3. Poi de ce crezi că am curaj să-mi recunosc defectele, pentru că ele nu există, logic laughing

| SaveTheNature explică (pentru FucktheSystem):

Ca toti romanii de altfel.

| FucktheSystem a răspuns (pentru SaveTheNature):

Pff, nu suport când sunt ironică și oamenii nu se prind, ești a3a persoană în două zile de pe TPU care nu poate să distingă ironia, trist.
Oricum, luând în considerare că majoritatea celor de mai sus au enumerat defecte și toți sunt români nu cred că eu sunt ca toți românii. Oricum e cea mai mare prostie să-ți expui defectele, cine-ți cunoaște defectele poate să te distrugă (mai ales vorbind de cele morale), deci de ce mi-aș enumera defectele? Dacă ar fi să fac o listă cu toate defectele pe care le am aș deveni cea mai vulnerabilă persoană, așa că prefer să le păstrez pentru mine sau măcar să îi las pe alții să le observe.

| SaveTheNature explică (pentru FucktheSystem):

Ati recunoaste defectele (nu slabiciunile) inseamna curaj.A nu avea curaj sa-ti recunosti defectele(nu slabiciunile) inseamna lasitate. Parerea mea.

Slăbiciunile sunt tot defecte.
Uite ca să te fac să te simți bine îți zic un defect: Sunt o persoană ipocrită când vine vorba de defectele mele.

Al naibii modest mai ești laughing

Desigur, însfârșit recunoști că m-ai chinuit și că te simți vinovat!
Acum mă simt mai bine și sunt gata să renunț la răzbunarea care o plănuisem.

Eu?! Ști bine că n-aș face așa ceva!
Am pus doar nămolul de pe bocanci și scrumul din țigare.hee hee

Aiurea că n-ai făcut mai mult sau ce? laughing

Citește ce am scris mai sus, mințile geniale gândesc la fel laughing

| Dumnezău a răspuns:

1.Da,pentru faptul ca sunt suficient de plecat cu sorcova incat sa imi fie interzisa purtarea unei arme dupa 18 ani.
2.Da,sunt de căcat in majoritatea aspectelor vietii.
3.Gandeste-te la toate defectele posibile,si fizice,si morale, ce le poate avea un om.Te-ai gandit? Bun, toate alea.

| Shammal a răspuns:

Nu ma simt vinovat cu nimic ar fi aiurea ca pe langa defectele pe care le am sa mai bag si sentimentul de vina - deci defecte, gandeasc prea mult cand i-au o decizie si dupa ce o i-au, parca as spune ceva dar ma opresc si ma gandesc daca spun cum va fi interpretat si-n ce fel, ma judec pe mine ca am facut asa si asa si era mai bine sa fac asa sau ca sunt slab, nu merit, si revin la stau mult si ma gandesc creca scriu de vreo 25 min = imi distrag atentia si nu ma concentrez pe cea ce fac; fizic n-am defecte, imi place asa cum sunt desi am sub media de inaltime si greutate dar daca stau si ma gandesc ar merge imbunatatit

| KyraW a răspuns:

Ma simt vinovata pentru fiecare parte din trecutul din care nu am putut repara greselile.Si ma simt vinovata pentru fiecare greseala.
Am defecte, si am curaj sa le recunosc.In primul rand aspectul meu fizic e defect cu totul,sunt mult prea slaba,si mai sunt si blonda (combinatia letala). Defectele mi's ca sunt prea timida,tind sa dramatizez unele lucruri (imi doresc mult sa devin actrita,si cateodata,interpretand roluri,uit cine sunt eu),nu ma implic in nimic,vorbesc mult prea vulgar,nu reusesc sa port culori,sunt pesimista,sunt cam nepasatoare,am probleme psihice deci am crize dese si evidente,lumea ma crede nebuna, nu am initiativa intotdeauna mai ales fata de persoanele dragi mie, si.ma las prea usor controlota, influentata si ma sacrific prea mult pentru altii.Plus,viata mea e pe locul 2 in orice, orice e mai important decat mine insumi.Si sa nu uitam ca exagerez mult la adresa mea laughing

| SaveTheNature explică:

Esti un roman obisnuit.Caracterizarile pe care ti le-ai facu si le insusesc o mare parte din romanilaughing)

| SaveTheNature explică:

Din ce am observat cred ca Woodenpints si FucktheSystem, se potrivesc foarte bine.De ce nu faceti cunostinta.Ar fi o portivire de minune.

| SaveTheNature explică:

Banuiesc ca va place ROCK-ul la amandoihee hee)

Nu, nouă ne plac manelele, mereu o ardem pe la concertele lui Guță cu salamul după noi. (ironie)hee hee
Și da, ne place rockul și metalul și alte subgenuri, cel puțin eu ador punkul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu, eu fac totul perfect.
2. N-am, sunt perfect.
3. Citește punctul 2.

| ViezurE a răspuns:

1.Nu,nu am pentru ce.
2.Normal
3.Sunt prea perfect.

Întrebări similare