Care-i sensul vietii tale? Dar a vietii noastre, a oamenilor in general?
Dar, de ce exista tari bogate si sarace daca nu exista diferente intre popoare?
Cunoaștere, fericire sau iubire? Ce preferați? Argumentați cat mai detaliat de ce. Eu personal, prefer cunoașterea!
Aplicatii de editat poze pentru make-up artisti? Dau funda
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Ce înseamnă aparat fix segmentar metalic? O sa imi pun peste maxim o luna aparat dentar si as vrea sa stiu. Niste link- uri ar fi de mare folos:)))...? (mai mult)
Am un coleg care are multe fete in jur, el fiind grec. Insa nu imi dau seama ce motiv ar avea sa fie apreciat pentru ca e grec?
Am vrut să- mi testez capacitatea de vizualizare în spaţiu. Am imaginat un corp în formă de piramidă având baza un patrulater oarecare. Şi mi- am pus problema dacă se poate găsi un plan care ...? (mai mult)
Daca oamenii nu ar avea gust ar fi slabi si ar fi aproape mereu la limita foamei. Mancare fara simtul gustului. Asta ar conduce la subnutrire si imunitate mai scazuta si rata imbolnavirilor si a mortalitatii...? (mai mult)
Cum vedeti voi lumea asta peste 10 ani? Eu personal cred ca va fi din ce in ce mai degradata. Noile generatii sunt din ce in ce mai proaste, standardele au scazut, se pune accent pe lucrurile materiale,...? (mai mult)
Daca ascult mesaje subliminale in alta limba sunt aceleasi sanse sa aiba efect sau mai mici decat daca ar fi fost in limba romana, chiar daca inteleg acele cuvinte? A incercat cineva de aici? Daca da,...? (mai mult)
China in lipsa multinaționalelor care fac economia Chinei, ar putea domina piata cu produsele lor? Pana la urma rasa galbena domina planeta?
Ce parere aveti de "race science"? Suprematia albilor e o ideologie rationala, bazata pe studii stiintifice adevarate, practice sau e instigare la dezinformare, ura si violenta?
Nu-i aşa că roşia este fruct?
Ce rezulta din prostie + adrenalina?
Am o intrebare despre lume! De ce se bucura mereu de raul altuia?
Buna seara, miscarea absoluta si repausul absolut exista doar la nivel conceptual?
Am o intrebare, de ce cand esti la polul sud nu stai cu capul in jos? Am inteles, forta gravitationala de atrage in jos, dar sa zicem ca sunt la polul nord, sunt in picioare, si ma indrept spre polul...? (mai mult)
Oamenii au nevoie sa creada in cineva mai puternic decat ei, intr-o forță absolută la care e posibil orice? Argumente pro si contra, dau voturi tuturor celor care iti folosesc mintea
Cine poate raspunde la intrebarea " Cum se misca un vapor pe apa " adica cum inoata pe apa? Am de facut un proiect despre vapoare si nu gasesc nimic pe internet. Multumesc
Nu inteleg cum anume spatiul este relativ... Poate sa- mi explice cineva? Incerc sa inteleg teoria relativitatii si am citit cum ca Einstein credea ca spatiul este relativ, la ce se refera si...? (mai mult)
Cum îmi rotesc axa ochiului (pupilele) fara să îmi mișc capul. https://youtu.be/384qEozy2Rk Ca și în videoclip. Astfel încat sa rotesc obiectul din vertical în orizontal.
Stie cineva un fragment filosofic interesant, care sa aiba o tematica interesanta?
Cum pot extrage aur din piese de calculator cu ce gasesc prin Romania pentru ca nu pot gasi cianuri sau acizi si e greu sa le fac sau poate stiti cum? Dau funda?
Omul e o ființă diurnă, dar poate deveni o ființă nocturnă?
Animalele nu sunt persoane pentru ca nu plang. Ce credeti?
Despre felul in care se face comunicarea in interiorul corpului nostru: creierul primește semnal ca avem glicemia mica, atunci el ne da noua senzația de pofta de ceva dulce și ne repezim la prajitura...? (mai mult)
Hey TpU, cineva întreabă dacă el e propriul lui corp sau e creierul, eu vin cu altă întrebare mai interesantă: Avand în vedere că personalitatea e dată de relația mediu- genetică și că...? (mai mult)
Un explorator a fost capturat in jungla de un trib de indigeni. Seful tribului de indigeni spune: "Ai dreptul sa zici o propozitie. Daca vei spune o minciuna, vei fi spanzurat. Daca vei spune adevarul,...? (mai mult)
Nu cred că ar trebui să ne ferim să discutăm aici si probleme de perspicacitate, pentru simplul motiv că unii, văzând niste numere însirate pe acolo, ar spune că sunt teme. Adminii sunt oameni...? (mai mult)
Unde este granita intre modestie si lacomie? Ce inseamna a fi lacom? Ce inseamna a fi modest? Cum crezi ca e mai bine sa fii lacom sau modest?
Credeti in paranormal? Am venit in orasul natal ca sa petrec timp cu familia. Am mers cu fratele meu la partia de schi si am lasat masina la poalele muntelui.Cand am iesit, l- am vazut pe vecinul nostru,...? (mai mult)
Pentru cei care pretind ca Dumnezeu nu există. Cum spuneti voi că au apărut primele forme de viață pe pământ?
Eu simt ca sunt o iluzie, practic, ma nasc, traiesc si mor, ce se intampla dupa? **Nu cred in Dumnezeu. Voi cum credeti ca a aparut pe aceasta planetă omul? Scuzati categoria
Credeti ca exista extraterestri in tot Universul? Adica viata pe alte planete?
Eu sunt corpul meu?
Hei, ce faceti? Am avut odata un vis lucid, eram la inaltime si mi- am zis urmatoarele vorbe, , Ba, eu visez?", dupa am decis sa ma arunc pe spate jos si cand am cazut n- am avut nimic si m- am ...? (mai mult)
Hei! Tema pentru cei ce au timp si sunt interesati de subiect- Urmariti acest documentar : https://www.youtube.com/watch?v=QdyAjYUEwGk si haideti sa discutam despre evolutie vs creationism cu argumente...? (mai mult)
De ceva vreme am credinta asta cum ca omul are nevoie de frica pentru a fi moral? Oare chiar avem nevoie de frica pentru a fi morali?
Salut TPU, As vrea sa aflu daca exista apa geotermala sub satul Racari, comuna Contesti din judetul Dambovita. Si eventual la ce adancime si cat de greu este de accesat? Therme Bucuresti se...? (mai mult)
Cu totii am auzit de Ginghis Han dar am cateva nelamuriri despre care nu am gasit informatii. Stie cineva unde a murit? Unde a fost inmormantat? Daca mongolii nu aveau o scriere proprie, exista vreun...? (mai mult)
Oare e posibil să-ți amintești lucruri dinainte de vârsta de 3 ani sau sa ai imagini/amintiri despre ele fiindcă ți le-ai creat din povestirile altora?!?
În vremea lui Aristotel de la ce vârstă era obligatoriu să meargă copiii la grădiniță și la școală?
Credeți că gruparea franc-masoneriei chiar este asa cum spun conspirațiile și iluminații sunt niste ființe cu puteri supranaturale?
Buna seara, va rog sa imi definiti conceptul de "falsificabilitate". L-am inteles in esenta, insa as vrea mai multe detalii, ceva mai aprofundat.
Ce e mai rau decat moartea?
Ce este cunoasterea stim cu totii. Cum ati ajuns la nivelul de cunoastere pe care il aveti acum?
Stiinta se transforma in credinta, in religie, daca nu crezi in vreo teorie gata esti prost, indiot, mereu am crezut ca stiinta =a ma putea convinge de ceea ce stiu, azi din pacate trebuie o acceptam ...? (mai mult)
Deci unde sunt dovezile pentru neutroni, electroni, protoni ca exista? Cum au dedus savantii aceste particule daca nici macar nu era o dovada empirica?
Oare merita sa mai ai încredere în sexul opus?
Cum aflu ce procent (cat la suta ) reprezinta o anumita suma din total?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!