Dragostea, ce este, cum se imparte? In mod normal oamenii au atribut aceasta actiune sau interactiune ca pe o emotie care provine din mai multe stari sau simturi empatice atat la nivel hormonal cat...? (mai mult)
Am dus un smartphone la reparat, avea doar ecranul spart, trebuie inlocuit deci ecranul, eu aveam pe telefon multe audiobookuri( carti audio), oare imi umbla acolo sau mi- l reseteaza din fabrica? Nu...? (mai mult)
Voi dupa ce principiu va ghidati in viata cand e vorba de indeplinirea unei sarcini, fie ca e vorba de proiecte de la scoala/facultate ori indeplinirea atribuitiilor de la serviciu? A. Imi dau toata...? (mai mult)
Oare dacă s-ar digitaliza/da pe calculator/online BAC-ul, l-ar promova mai mulți?!?
De ce exista baieti cu vagin sau fete cu penis DIN NASTERE? Adica din ce cauza apare aceasta raritate biologica? Cum se poate preveni?
Cum ati descrie un univers cu mai mult de trei dimensiuni ale spatiului? Cum credeti ca ar arata?
Oare dacă toate mașinile ar avea pilot automat, ar mai fi nevoie de permis de conducere?!?
Stiu ca plantele au un nume in latina format din doua cuvinte gen si specie. Unele se pronunta cum se scriu de exemplu Beta vulgaris. Unele nu stiu cum se pronunta de exemplu: Sorghum halepense Phaseolus...? (mai mult)
De ce sticla este transparenta?
Salutare oameni buni. Laurentiu este numele meu. Am nevoie de feedback din partea voastra. Studiez de mai multi ani astrologie natala, karmica si tranzitionala, am înteles cum functioneaza, de ce,...? (mai mult)
96% din univers noi nu cunoastem, dar stim totul nu e cam multa ignoranta in asta? stim si cum ne vad civilizatile avansate pe noi, cum sunt curios si eu? voi stiai ca fizica cuantica nu se poate demonstra...? (mai mult)
Ai vazut in viata ta vreun experiment stiintific cu ochii tai?
Salutare TPU, Cunoasteti firme, scoli, care organizeaza cursuri de calificare pentru meserii la seral ori in weekend? ( electrician, instalator, etc ) Multumesc!
"Dat fiind faptul ca energia totala a universului este zero inseamna ca universul s-a creat din absolut nimic "? The Inexplicable Universe- Unsolved Mysteries
Buna seara. In aceasta dimineata fratele meu a venit de la munca la 6 dimineata, când dintr- o data i s- a ridicat parul pe el când acesta a vazut ce semne au aparut din senin pe capota masinii mele. ...? (mai mult)
În al doilea război mondial am reușit să scăpăm de nazisti, însă au rămas rusii care au făcut și ei la fel de mult rău ca germanii, poate chiar mai multe victime. Îtrebarea este cât timp...? (mai mult)
Credeți că ar mai exista pericolul ca într- o zi să apară un nou Hitler sau un nou Stalin care să dezlănțuie iarăși iadul pe pământ și să aducă câteva zeci de ani sau câteva sute de ani...? (mai mult)
Dacă Germania ar fi câştigat cel de al doilea război mondial şi Rusia ar fi fost nimicită, cum credeți că ar fi arătat lumea astăzi, o lume în care nu ar fi existat acest regim idiot precum...? (mai mult)
Dacă dimensiunea a doua ne apare noua precum un desen sau poza, atunci cum apare dimensiunea noastră celor din alte dimensiuni mai avansate? Ca un film?
Imi place sa cred ca eu sunt regele universului iar ceilalți sunt sclavii mei. Mai are cineva feeling-ul asta?
Oare cum ar fi fost lumea dacă, dintr-o data, omenirea și-ar pierde memoria și ar uita tot ce cunoaște? Nu ar mai știi sa vorbească, sa construiască, sa facă treburi zilnice etc.
Mă simt invizibila și de parca nu am pe nimeni. Oare e doar o senzație? Cum sa fiu mai,, cu un scop"? Si nu scop inventat pe loc spre ex sa citesc sau etc
E adevarat ca daca ai multa experienta poti sa ai vise lucide in fiecare zi sau aproape in fiecare zi? Ori nu e chiar asa cum se lauda unii?
Oare dacă vreau în Anglia să cumpăr caș, urda sau brânză de burduf, cum cer?!?
Hei, TPU! Am o mica intrebare legata de arcul reflex in SN vegetativ. Calea aferenta are vreo legatura cu cele doua ramuri comunicante? M am uitat in mai multe surse si in unele apare ca trece prin ele...? (mai mult)
Sistemul de invatamant stie asta? Atunci de ce nu fac ceva in privinta asta? Invatamantul e in categoria de doar 10% si totusi e foarte multa materie de invatat. După cum arată cercetările, se ...? (mai mult)
Oare atunci când vor animalele sa facă sex/sa se înmulțească/reproducă, pe ce criterii își aleg partenerii?!? :-?
Buna, am o intrebare. Fac o ucenicie in Germania ca IT Systemelektroniker (adica învăț IT/Electrotehnică) si azi pe șantier l- am întrebat pe tehnicianul de la care învăț cum calculez sau mai...? (mai mult)
Eram la un anticariat si răsfoiam întâmplător o cărticică veche de romanţe si cântece lăutăresti. Mai să- mi dea lacrimile, câtă jale în versurile alea. Si m- am gândit pentru o clipă ...? (mai mult)
Salut, eu vorbesc cu un tip din UK care spune ca ma va platii daca- i recrutez oamenii sa vina acolo, nu il cunosc si nu stiu daca e ceva ilegal...Stiu ca mi- a zis ca o sa imi faca acte si chestii de...? (mai mult)
In ce fel de nave ar veni vizitatorii din alta dimensiune?
În ce an România a aderat la Societatea Națiunilor (Liga Națiunilor)? Știu că România a părăsit-o în 1940.
Cine are un site cu toata teoria de matematica, mai precis analiza matematica si geometria analitica?
Daca pe un om il doare capul este necesar un studiu stiintific pentru ca sa fie crezut acel om ca il doare capul? Durerea se vede sau e doar simtita?
Ed si Lorraine Warren au fost mincinosi? Au fost un cuplu de investigatori americani de fenomene paranormale. Ii puteti vedea in filemele the conjuring care s- ar fi inspirat din realitate intr- o...? (mai mult)
Ce e mai de incredere o experienta personala sau un studiu stiintific?
Oare ce fel de gelatina foloseau la prăjituri cu un secol în urma?!?
Suntem intr- o societate si o lume a consumerismului turat la maxim..Cum rezistam in fata lui? Acum totul e o afacere si toti cauta sa faca cat mai multi bani dar cat mai usor.Nu era mai bine cand nu ...? (mai mult)
Sa presupunem ca mergem cu bicicleta cu viteza constanta "v". (fata de sol) Toate punctele de pe suprafata rotii vor avea viteza "v" (fata de sol), sau doar unele? Care sunt alea?
Ce înseamnă pentru voi bunul simţ? Filosofii, de-a lungul timpului, i-au conferit diferite semnificaţii. Descartes, de exemplu, l-a identificat cu raţiunea însăsi. Cum l-aţi defini voi?
..inegalitatea mediilor se poate aplica pentru mai mult de 2 numere?
De ce nu cred unii in Dumnezeu si in minuni cand sunt milioane de marturii ale oamenilor care zic ca au experimentat minuni facute de Dumnezeu si de Sfintii lui si cand Universul asta complex minunat si...? (mai mult)
Am citit pe aici și nu numai, că dacă realizezi că ești într- un vis, îl poți controla. Adică să ai un vis lucid. Acum câteva săptămâni am avut unul și trebuia să trec de o ușă...? (mai mult)
Oare chiar existăm sau suntem doar o materie împrăștiata prin univers fara forma fizica?
Yee(Salut)! Cam in cat timp o zona afectata de o explozie nucleara poate redeveni locuibila?
Am fost la o inmormantare pe timp de vara si mortul era total verde. Ma intreb daca este ceva gresit in asta? Adica imbalsamarea nu ar trebui sa opreasca corpul de la a se descompune pentru...? (mai mult)
Sunt clasa a 7- a și când am lipsit de la scoala colegii mei au învățat masa atomica și molii și unitatea atomica de masa și numărul lui Arogado (la chimie) și eu nu am înțeles nimic....? (mai mult)
Am o amintire care... nu- i- a mea... cred. Sau nu imi amintesc originea ei. E cam asa: E vorba de o scrisoare. Nu stiu DESPRE CINE e vorba. O sa o iau asa: Insul x l- a pierdut pe insul y....? (mai mult)
Este meditatia( a sta intr-o pozitie comoda si a te concentra pe respiratie, ignorand gandurile ce iti vin in minte) impotriva religiei crestine, este o practica satanica?
Oul sau gaina? O intrebare aparent simpla dar im ambele cazuri, dupa ce gandim mai in detaliu, observam ca in ambele cazuri oricum le- ai pune, raspunsul devine acelasi: Acela ca, la modul ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
Hamilton întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!