Cum modific codul acesta astfel incat sa- mi deplaseze scrisul de la dreapta la stanga? #include LiquidCrystal lcd(12, 11, 5, 4, 3, 2); char telecom[20]={' ', ' ', 'm', 'y', ' ', 'c', 'o', 'u', ...? (mai mult)
Cum calatoresc rachetele in spatiu, daca acesta ar fi complet vid?
Insectele viseaza?
Deci... De curând am aflat ca margarina e facuta din petrol, dar și plasticul e facut din petrol. Deci dacă mănânci plastic înseamnă că mănânci margarina?
Îmi doresc atat de mult sa fiu eu însămi si sa trec peste toate lucrurile rele din ultimii ani. As da orice. Nu sunt o persoana materialista. Fericirea este pentru mine cel mai scump dar. Totusi... ...? (mai mult)
Se poate sa te simți fericit și împlinit fără un scop anume (pe care sa- l fi atins și sa fi generat stările respective)? Nu credeți ca e un pic cam mult dramatism? Sunt și gata, nu e de...? (mai mult)
Poetul W.H. Auden a spus că mulţi oameni au trăit fără dragoste, dar niciunul fără apă. Ideea ar fi că dragostea este importantă, iar apa este necesară. Dar nu numai apa este necesară, ci...? (mai mult)
Depresia denota caracter slab? Numai oamenii cu"caracter de doi bani" se imbolnavesc de depresie? :D
Care este cea mai mare viteza atinsa de un obiect?
Oare celulele umane sunt conștiente de existenta lor? Sau își duc viata fără sa știe ca exista?
Cati dintre voi ati auzit de Ochiul Africii/Saharei? Si ce parere aveti de teoria cum ca acest "ochi" a fost odata Atlantida?
La ce viteza de rotatie poti sparge un CD? (RPM)
Cum ar arata lumea in ziua de azi daca nu ar fi existat internet?
Ce credeti ca este dincolo de moarte? Nu ma prea inveseleste idea ca acolo nu e nimic adica pur si simplu dispari.
Dae oare gaurile negre chiar exista?
Savanții vorbesc despre energia singularității big- bang in care nu exista materie. Deci de fapt savanții vorbesc despre o energie pe care nu o cunosc ținând cont ca ei gândesc totul doar din perspectiva...? (mai mult)
Ce se intampla daca citoplasama unei celule se varsa in lichidul intercelular?
Care este rolul nostru pe Pământ?
Ce parere aveti despre extraterestrii, OZN si alte lucruri de genul? Eu unul cred ca in existenta lor.
Ce culoare are hidrogenul solid? Dar heliul solid?
Ce sunt numerele?
Daca te lovesti singur si te-a durut, esti puternic sau esti slab?
Am mai pus întrebarea asta odată, dar poate nu am formulat- o destul de clar si de aceea si răspunsurile au fost pe măsură. Revin si încerc să fiu ceva mai specific. Deci, să presupunem că pe...? (mai mult)
Cum as putea pune o poza de coperta pe google?
Care este maximul care poate fi tras de un camion? si cum reuseste un motor sa care atat de multe tone? am pus la auto dar nu mi-a raspuns nimeni, cineva care are habar,
Ce s-ar intampla daca brusc soarele ar fi inlocuit cu o gaura neagra?
Hey, am o întrebare și aș vrea să fac că un fel de sondaj; Care e sensul vieții din perspectiva voastră nu răspunsuri de pe internet?
Daca omul ar fi evoluat având ochii albastri ar fi trebuit sa aibă si par albastru. Ce puteți spune?
Ce s-ar intampla daca noi, oamenii, am arunca in aer luna?
Ce se intampla daca Jupiter ar lua foc brusc? S-ar transforma intr-o stea?
Ce e dincolo de univers?
Daca atunci cand gatesc, si tai o rosie, este vreo sansa sa tai un atom pe din doua si sa cauzez o explozie nucleara?
De ce sunt constient de sine? De ce m-am nascut om si nu animal? Cum functioneaza mai exact natura cand e vorba de conceperea constiintei?
"Binele si raul trebuie sa fie intr- un echilibru, nu poate sa existe numai una dintre variante" imi spusese cineva :O, acum... unde este logica in asta? Tin minte ca am mai auzit asa ceva in vreun film...? (mai mult)
Ce părere aveți despre ingineria genetică? La ce credeți că se va ajunge dacă se va dezvolta foarte mult?
Incepand cu ce an domnitorii Moldovei erau numiti de catre turci?
Din cate se stie, Moldova a devenit vasala Portii in 1512. Care a fost punctul de cotitura?
Cine crede că va urma în viitorul apropiat l mini-era glaciara? (din 2030)
Viața are rostcând suferi?(eu sufăr psihologic)
Cand elemenrlee chimice reactioneaza acestea au tendinta de a- si realiza octet sau dublet pe ultimul strat de electroni prin mai multe cai(fie prin ionizare, fie prin covalenta). Dar de ce? De ce trebuie...? (mai mult)
Https://www.imdb.com/title/tt3062096/ Păreri? Ce credeți despre ideea centrală al filmului? Sunteți pro sau contra?
Care este sensul vieții și ce cautam pe Pământ? Funda celui mai concret raspuns
Deşi suntem diferiţi cu toţi, avem si lucruri în comun. De exemplu, finalul. La capăt de drum ajungem fiecare la acelasi punct: nefiinţa. Privite lucrurile din acest punct de vedere, ne- am putea...? (mai mult)
Bunicul meu a murit de 3 luni, iar bunica l- a visat recent. Se făcea că venise și se oprise la oala cu ciorbă, mâncând cu poftă. Bunica fugi în a treia cameră, unde era nora, Dana, cu un...? (mai mult)
De ce este ascunsa istoria, si de ce suntem mintiti in fiecare zi? ISTORIA PĂMÂNTULUI Viața, istoria și forma acestui pământ m- a făcut sa pun multe semne de intrebare. Trăim pe un pământ...? (mai mult)
Perioada in care Transilvania era suzerana Imperiului Otoman? Unele surse zic 1541- 1688, altele zic 1526 - 1699 si chiar si 1566 - 1699. Care dintre aceste sursa este credibila? Va rog sa dati un...? (mai mult)
Daca tai o sfoara in doua, rezultatul va fi aceeasi sfoara dar de lungime injumatatita, de doua ori, sau vor fi 2 sfori noi?
Care este starea bestiei? si cum poate descoperi un mizantrop prin arta faptul ca omul e intre bine si rau?
stiu ca o sa para mai ciudat ce spun dar am 12 ani si imi plac chestiile horror si mesajele gen semnele ciudate si etc. Imi plac mult si as vrea sa aflu cat mai multe despre ele. Imi puteti spune...? (mai mult)
Ceea ce se vede nu reprezinta vreo dovada pentru ca se vede sau se aude sau este perceput de catre organele de simt ale omului. De exemplu faptul ca se vede zapada sau cum cresc ghioceii nu reprezinta ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!