De ce înainte dungile pe tricolorul românesc erau amplasate vertical (1848) (de la sus în jos) roșu, galben, albastru și în zilele noastre când unele persoane la diferite evenimente istorice...? (mai mult)
Care este cea mai ciudata zodie?
Buna seara la toti. Am inceput de o saptamana sa- mi deschid al treilea ochi si de- atunci ma doare capul si am si o chestie pe frunte in forma de inima care imi apare. Rog pe cei care se cunosc ...? (mai mult)
Stephen Hawking, NeilDeGrasse Tyson, Sean Caroll, Sam Harris sunt atei si zic ca nu era nevoie sa existe un creator al universului, dar daca nu era nevoie de ce zic ca e posibil sa fim intr- o simulare?...? (mai mult)
Cand credeti ca vor disparea statele si se va instaura un guvern global? Eu cred ca maxim pana in 2500. Ce regim politic credeti ca se va aplica democratie, totalitarism, monarhie, ceva mixt, ceva...? (mai mult)
Bună TPU, care este formula chimică a omului?
Salutare, eu sunt pasionat de astronomie de mic insa nu am dat prea mare importanta astronomiei, mereu am fost pasionat de tot ce tine de astronomie insa nu am avut niciodata ocazia sa ma documentez ...? (mai mult)
Cine este pasionat de psihologie sa raspunda, va rog o persoana care din cauza multor dezamagiri generalizeaza si afirma multe, in ce categorie e? http://www.e- psiho.ro/articole/mecanismele-...? (mai mult)
Oare cum va arata viitorul mileniu? D.p.d.v al tehnologiei, al stiintei, al societatii( anilor 3000)?
Leul chiar are inima cat capul unui om?
Ce parere aveti despre teoria Marii Glaciatiuni? Se poate ajunge la asta?
Care credeti ca este cea mai buna forma de comunicare?
Ce credeți, sociopatul este bolnav sau doar deviant? Și de ce? Sa nu uitam de faptul că sociopatii sunt capabili de crime oribile.
Heii, sa spunem ca eu sunt un copil de 10 ani ce este curios de lumea in care traieste. Un copil ce vrea sa afle cat mai multe despre ea si despre cei ce traiesc in ea. Eu fiind acest copil va voi pune...? (mai mult)
Lacomia si infatuarea. Sunt ele oare mostenite genetic, sau sunt doar niste "calitati" dobandite prin educatia celor 7 ani?
Mă tot gândesc la singularitatea aia sărmana, ce rău trebuie să se fi simţit ea singură asa, a nimănui, n- o băga nimeni în seamă, n- avea si ea cu cine schimba o vorbă, o idee. Ce e mai...? (mai mult)
"Nature is a common language". Ce credeti ca vrea sa spuna?
cine imi poate da o parere sincera aici: https://www.youtube.com/watch?v=LbhMPfTcFDI&feature=youtu.be Nu vreau sa imi fac reclama sau ceva, dar as vrea sa stiu cat de prost explic...
Faptul ca universul se extinde diferit si nu relativ egal in toate directiile este o dovada ca universul material a interactionat inca de la inceput cu forte externe universului material. Ce puteti...? (mai mult)
Salut, De ce un coleg daca bate cu mana o minge de 2, 3 ori, ne poate electrocuta cu ea?
Neuro sistemul inhiba activarea trăirii amintirilor, ce înseamna asta? https://www.youtube.com/watch?v=62iicwKvLHA
Care este cea mai universala caracteristica umana, lenea sau frica? Waking Life – Vis şi realitate (2001) vad un film care il recomand tuturor celor pasionati de filozofie si la minutul 40 apare...? (mai mult)
Care sunt temperamentele cu care se potrivește cel mai bine un coleric?
De ce nervii au o origine reala si una aparenta si ce ar trebui sa inteleg prin aceste denumiri?
Cand o sa avem un sistem public de Sanatate mai de calitate si macar decent? Cand nu vor mai muri oameni din cauza sistemului prost si deficitar de sanatate din Romania si cand nu o sa mai fie necesar"cadoul...? (mai mult)
Am o întrebare pe tema iobăgiei în țările române în evul mediu. Din câte se știe, în fiecare principat român existau diferite denumiri pentru a defini " un țăran legat de pământ"? Așadar,...? (mai mult)
Sunt visele doar o parte a ciclului de somn sau servesc unui alt scop?
Salut, stiti cumva care sunt limitele cercetarii in ceea ce il priveste pe psihologul Alfred Adler?
Se spune ca bine e ceea ce prefera omul la nivel individual sau societatea sau civilizatia la nivel de grup insa de multe ori se intampla ca omului sau societatii sau civilizatiei sa- i placa lucruri care-...? (mai mult)
Oare americanii chiar au fost pe luna? De unde atata energie ca sa te duci pana acolo, asa departe? Dar sa te mai si intorci... De fapt chiar! Cum s- au intors oamenii de pe luna daca au folosit tot ...? (mai mult)
Vreau sa aflu sigur daca un om poate deveni pe parcursul vietii gay, lesby, zoofil etc?
Hey TPU…. In ultimele zile m- am tot gandit la ce se intampla dupa ce mori. Adica e probabil sa nu existe Dumnezeu…(nu sunt ateu)… si sa nu existe raiul. Inainte sa te nasti nu vedeai nimic, nu ...? (mai mult)
Imi puteți spune despre grafit răspândire( va rog dați multe informații)
De ce 'se grabeste" asa viata asta a noastra si incotro?
De ce visam noi oamenii?
Picioarele noastre din corpul uman ar fi inutile dacă nu ar exista tendoanele lui Ahile? Nu am putea merge si nu am putea sta in picioare drept nu am avea stabilitate si nu am putea sa ne menținem echilibrul...? (mai mult)
Chestia asta cu apariţia a ceva din nimic cred că va rămâne o enigmă veşnic nerezolvată. Nu cred că- i va da de cap nimeni - nici ştiinţa, nici religia. Că n- are cum. Cum să faci ceva din...? (mai mult)
Buna, la ce se refera notatia CIK din contextul:"In extrasistolele ventriculare din intoxicatia digilatica se sisteaza administrarea Digitalei si a diureticelor si se administreaza CIK, Fenitoina(100...? (mai mult)
Ce credeti despre acest video de la NASA? https://youtu.be/HCxBQhVqt2A nu conteaza ca e real sau fake, dar conteaza conversatia...
Vă este frică când sunteți singuri în întuneric? Afară să acasă... Sunt curios!
Ce părere aveți despre Dumnezeu?
Cine are habar de matematica pe aici? Si cine a vazut si filmul cube 1997? Acele explicati matematice sunt corecte? Bun. Deci, cea mai mare dimensiune a cubului poate fi de... 26 camere înăltime,...? (mai mult)
Dacă ai fi o ființa foarte avansată, poate chiar din alta dimensiune (superioară evident), cum ai comunica cu ființele inferioare?
As vrea sa vorbesc cu cineva care are habar de psihologia frici as vrea sa imi induc singur o stare de frica asupra unui lucru pe care vreau sa il evit, stiu ca exista modalitati de astea nu raspundeti...? (mai mult)
Noi suntem singurii din univers sau din aceasta galaxie? Credeti ca ar mai exista viata in afara de noi in tot acest univers?
Cica "cromozonul Y a aparut mai tarziu in cursul evolutiei dupa cromozomul X". Teoria evolutionista spune ca totul "evolueaza de la simplu spre complex". X e mai complex decat Y pentru ca are o liniuta...? (mai mult)
De unde provine si din ce a fost formata prima molecula care a rezultat omul? Funda!
Cum se certifică existența unor personaje istorice având în vedere că ele numai există?
Credeți că dacă Einstein ar fi avut un alt tip de personalitate influența lui ar fi fost atât de mare? Argumentați
Am o întrebare legată de biologie. Conform compatibilității de Rh: Negativ donează la pozitiv Pozitiv NU donează la negativ Dintr- o relație între un bărbat cu Rh pozitiv și o femeie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
Augustius întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?