Orice gandeste sau crede omul sau orice face omul tot in pamant ajunge. Astfel dreptatea si egalitatea e peste tot pentru ca toti oamenii sunt pacatosi si mor. Astfel egalitatea fraternitatea si libertatea...? (mai mult)
Daca ai sentimente, emotii pentru cineva preferinte etc inseamna ca reprezinta o slabiciune? Iubirea e o slabiciune? Daca iubesti esti slab? Daca spui ce vrei esti slab? Daca te exteriorizezi si nu esti...? (mai mult)
Ce inseamna daca ma plictisesc repede de cineva? Sunt prea selectiv? Superficial? Imi place cand nu cunosc (si nici nu ii vorbesc) o persoana si doar o observ ca daca intru in vorba cu ea s- ar putea sa...? (mai mult)
Evolutionistii confunda formarea de noi legaturi neuronale formate din acelasi tip de neuroni adica progresul in cunoastere si in tehnologie cu ipotetica evolutie. E ca si cum evolutionistii spun ca o ...? (mai mult)
Libertatea de exprimare inseamna propaganda? Care e diferenta? Dau fundita
Ce anume din ceea ce afirma Nihilismul nu este adevarat? Nu există dovezi rezonabile pentru existența unui creator sau cârmuitor suprem, o "moralitate adevărată" nu există și o etică seculară...? (mai mult)
Cine poate contesta faptul ca fizica cuantica dovedeste faptul ca exista lumea imateriala?
Nihilismul poate fi considerat boala psihica? Nu mutati intrebarea.
Zici că ar trebui să discuți cu o persoana pentru care ai o oarecare simpatie? Chiar daca nu ați vorbit vreodată? Pe care ai văzut- o și ai căpătat sentimente ( am mai pus întrebări, iubirea)...? (mai mult)
De ce consideri evolutia o credinta?
Daca ai vazut ca a avut loc o nedreptate ce ai face? Daca ti s-ar intampla o nedreptate ce ai face? Ai lasa lucrurile asa? Si pur si simplu ai trece peste?
De ce oamenii de acum nu mai asculta Mozart sau orice alt creator în domeniul muzicii clasice?
Rațiune sau Empirism? https://youtu.be/kamlwOusFXc cand simturile ne inseala la ce apelam? Raţionalismul = raţiunea, gândirea este singura sursă a cunoştinţelor adevărate; cunoaşterea...? (mai mult)
Adevărul înaintea morţii inşuşi Darwin a cofirmat că a greşit. Există indivizi aici care mai susţin Darwinismul? Evolutia este o minciună, Teoria lui Darwin este o aberaţie.
Cateodata ma gandesc ca un bolnav mintal e mai fericit ca un om sanatos care are tot timpul griji si probleme, intrebarea e, voi ce ati dori fericire sau griji?
,,Fa ce te face fericit!" Un sfat bun/rau? Realist? Cum credeti ca ar arata lumea daca toti am face numai ce ne-ar face fericiti? :D
FUNDA! Daca o medalie e facuta din 85% cupru si 15% zinc inseamna ca e bronz?
Cum credeti ca va disparea internetul asta? Si sa nu-mi spuneti mie ca nu se va renunta la el la un moment dat...
Pentru ce traiesti tu?
Sunt clasa a 9 a si invat la fizica, am dat de o formula care desi este simpla nu cunosc semnificatia a doua dintre simboluri. Formula e : delta V = Vs - Vp ce inseamna Vs si Vp? nu mi- am notat...? (mai mult)
De ce a zis filosoful Petre Tutea ca a stat 13 ani in temnita pentru un popor de idioti?
Cine sunt si ce sunt Illuminati??
Exista mai multe realități? Sau doar una singura? Una empirica pe care o cunoaștem prin știința, care o percepem prin cele 5 simturi sau una magica, spirituala pe care o cunoaștem prin rugăciune,...? (mai mult)
(1)cum adica sa iti placa de o persoana cand tu nu ai vorbit vreodata cu ea si doar ai observat- o si ati avut niste schimburi de priviri? (2)ce ar trebui sa faci in situatia asta? sa vorbesti cu acea...? (mai mult)
Ce va sperie mai mult decat moartea?
Tu cum te comporti cu cineva care-ti place?
In ziua de azi cu atâtea informații cum putem discerne adevarul de minciuna?
Cum a avut si are atata succes Nostradamus? Credeti in profetiile lui?
Nu stiu ce credeti voi dar eu in ultima perioada am stat sa ma gandesc profund la capitalism si sclavagismul modern in care ne adancim.Nu stiu de ce dar parerea mea este ca pe zi ce trece mai ales...? (mai mult)
Sufletul/constiinta ar putea sa existe sub forma de vibratii cuantice/energie indestructibila in creier? Acest lucru este din ce in ce mai aprobat cu noile demersuri in fizica cuantica, deci de ce aceasta...? (mai mult)
Oamenii de stiinta spun ca "de fapt nu exista logica si ca logica e doar o inchipuire in mintea omului." Totusi e logic sa existe evolutie cu doua viteze? Viteza 1 de la celula ou primordiala la stadiul...? (mai mult)
Ce inseamna Carbon14?
De ce ființa umană are conștiință și e conștientă de sine, pe când animalele nu?
Ce poti face in Romania daca stii stiinte sociale ( filosofie, psihologie, sociologie )? Adica poti sa ai un salariu bun daca profesezi in domeniu sau sunt cautate in afara?
In casa poporului (parlamentul), chiar exista fantome sau spirite? Am auzit diferite vesti că ar exista la subsol :/
De ce e viata asta asa de grea si practic, o lupta pentru supravietuire si castigare a banilor apoi obtinerea de placeri trecatoare si multa dar multa suferinta si probleme. Putea fi mai frumos de atat?...? (mai mult)
Există și al treilea tip de ateism pe care îl identificam - religia în știință. Nu este știința un lucru nobil în care să crezi?
Ce parere aveti despre realismul naiv? Reprezentanții realismului zis "naiv" consideră că lumea este așa cum este ea percepută de om. Se admite că în procesul de cunoaștere a lumii pot rezulta...? (mai mult)
Cum se explică infinitul?
Dar există dovezi de Multivers?
Putem considera constiinta ca fiind o dovada a existentei imateriale?
De fapt evolutia are loc de la formarea celulei ou pana la stadiul de adult si nu pe parcursul a miliarde de ani. Ce puteti spune?
Acele persoane de acum câteva secole asociau credința lor în Dumnezeu cu minunea curcubeului, acela reprezenta legământul lui Dumnezeu facut. Minunea curcubeului nu putea fi explicata științific...? (mai mult)
Ce e ala multivers? Credeti ca exista?
Ce argumente științifice poate oferi un panteist pentru credința lui?
De exemplu un om isi dedica existenta construirii de software si hardware insa dupa ce moare softwareul si hardwareul conceput si construit de el este inlocuit complet de alt software si hardware care ...? (mai mult)
De ce teistii cer ca sa fim deschisi la minte doar cand vine vorba de dogmele lor? De ce nu dau si ei o posibilitate unui univers fara un creator?
De ce nu ne asigura Romania un trai mai bun? E cam obligat sa faca asta cel putin teoretic.
Conform ecuatiei lui Albert Einstein, un obiect aflat mai aproape de centrul pamantului calatoreste in viitor, totusi nu inteleg un lucru, daca de exemplu ajung pe marginea unei gauri negre, va trece...? (mai mult)
A lăsa întotdeauna deschisă posibilitatea existenței unei forțe superioare inseamna a crede in Dumnezeu? De ce nu aplicam asta si altor lucruri pe care le consideram ca nu exista?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!