Ce rost are omul sa aiba copii cand de fapt tot singur moare in timp ce copiii servesc societatea sau sunt nascuti pentru societate pentru straini sau sunt daruiti societatii?
Conform ateismului omul este doar o structura chimica in care au loc reactii chimice intre compusi chimici. Ce puteti spune?
De ce atât de multă tristețe în lume? Întâlnești oameni triști pe stradă, în tramvai și peste tot. Teoretic, sentimentul predominant ar trebui să fie bucuria, bucuria omului că a venit ...? (mai mult)
Exista vreo diferența între sursa de tensiune constanta si sursa de tensiune continua? La fel si pentru cea de curent.
Sa ne imaginam ca ne intoarcem in timp undeva pe la inceputul secolului XIX si ii aratam un telefon mobil unui om de stiinta din acea vreme. El va studia in detaliu telefonul, ii va face o schita detaliata,...? (mai mult)
Salut, am facut si eu algoritmul prezentat mai jos, pentru aflarea cifrei de control in c+ + , insa nu reusesc sa imi dau seama care este scopul lui acel while (n>9). Recunosc ca m- am inspirat din ...? (mai mult)
Știți niște filme/documentare interesante despre plante? Sau chiar și cărți, dar să le pot găsi online. Nu contează dacă sunt în română sau engleză.
Am și eu o întrebare care mi-o pun mereu, de ce cad stelele și ce inseamnă asta? Și din ce este compusa o stea? Vă mulțumesc pentru răspunsuri. Dau funda la cel mai bun răspuns.
Inteligenta omeneasca este ereditara sau dobandita pe parcursul vietii? Si inca ceva: exista metode de a accelera/intensifica sinapsele sistemului nervos? Mai pe scurt:Exista unul sau mai multe...? (mai mult)
De ce la aeroporturi iti confisca o sticla care e mai mare de n mililitri? Ca sa nu cumva sa fie o bomba in ea, corect? Dar ce fac ei cu sticla? O pun intr- o cutie, alaturi de alte lucruri confiscate...? (mai mult)
Colectionarii de fluturi unde ii vaneaza? Exista vreo harta cu ce specii de fluturi exista si in ce zone ale Romaniei se afla? Eu la mine in oras pana acum vazut doar fluturi albi si uneori negri cu cateva...? (mai mult)
Este gandirea empirica prea dura de multi prefera gandirea magica? De ce aleg oamenii sa creada fara a se indoi de ceea ce cred? https://ro.wikipedia.org/wiki/Empirism vs https://www.descopera.ro/cultura/10115136-...? (mai mult)
Daca am incheiat o relatie in urma cu + 6 luni si eu inca ma mai gandesc la acea persoana (chiar daca acea persoana a trecut peste, si stiu asta dar a cam insemnat ceva pentru mine ), INSEAMNA CA SUNT...? (mai mult)
Salutare, ce inseamna autism de tip selfie?
Care e mecanismul psihologic al intimidarii? Mi se intampla de atatea ori cand intru intr- o incapere cu oameni noi sa fie intimidati instant de mine pentru ca sunt foarte mare, cu toate ca nu sunt agresiv...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce inseamna "serpent de feu" si sa dea o explicatie? Dau funda :D
Oamenii de stiinta spun ca Universul "a aparut din nimic si ca nu- si pot explica infinitul si ca spatiul poate fi infinit sau deveni infinit". Linkul de mai jos arata ce am spus. Ei nu- si explica cum...? (mai mult)
Știința sigur explică foarte mult, dar știința poate explica totul?
Care sunt, din punct de vedere științific, condițiile de care avem nevoie pentru viață?
De ce admir pânzele de păianjen dar am fobie de păianjeni?
Viata biologica e privita de atei ca reactii chimice sau schimb de electroni sau vibratie cuantica. Potrivit unui astfel de mod de a privi lucrurile si apa si piatra traiesc sau sunt vii. Ce puteti...? (mai mult)
A crede in ceva sau ceva despre cineva ai nevoie de dovezi empirice? Eu cred ca faci videochat sau eu stiu ca tu faci video? E vreo diferenta nu?
Lumea asta virtuala este una ciudata, nu poti dovedi ca x te minte, nici ca nu te minte, voi cat de mult credeti in afirmatiile cuiva de pe internet? Daca afirm ca x face videochat nu pot dovedi asta,...? (mai mult)
Observ cum majoritatea oamenilor se ghideaza dupa sfaturile si proverbele motivationale ale marilor filosofi, scriitori, oameni de afaceri, etc. Insa, am auzit parerea cuiva cum ca cei ce au lansat acele...? (mai mult)
Ce parere aveti despre urmatorul articol interesant? http://www.scientia.ro/homo- humanus/psihologie/7227- sunt- ateii- mai- inteligenti- decat- cei- care- cred- in- dumnezeu.html "Sunt ateii mai...? (mai mult)
Pe voi nu va sperie ca moartea e la orice pas in lumea asta? Adica multi oameni mor in accidente sau din anumite motive si mai ales neprevazute? Parca nici nu mai are farmec viata asta daca poti muri ...? (mai mult)
De ce crima este asa de traumatica pentru un om (NU din punct de vedere religios). Este din cauza faptului ca suntem mamifere sociale sau din cauza factorilor socio-culturali?
Am si eu o curiozitate. Credeti ca Masina Timpului va fi vreodata inventata? Explicati-va argumentele.
Ce e acela planul astral?
Credeti in paranormal/fenomene paranormale?
Stiinta spune ca insusi comportamentul atomilor este ceva supranatural, ce puteti spune?
Imagineaza- ti ca ai 5 cărți de citit, in fiecare carte e un set de cuvinte pe care trebuie sa le înveți si sa le retii pe termen lung, cum ai învață toate in acelasi timp? Sau pe rand cate una?...? (mai mult)
Vreau sa ajung clarvazator/vizionar Cum fac?:)))) Acum serios nu ar fi super sa avem darul clarviziiunii si de prezicere a viitorului?
Abia ce m- am mutat iar pe geam vad o stea(asa pare)care se misca foarte incet(pot sa imi dau seama ca s- a miscat abia dupa o ora)..si lumina ii plipaie.L- am urmarit cateva seri dar are un traseu...? (mai mult)
Grosimea incheieturii de la mana e redata de grosimea oaselor sau de grasime? Sa nu spuneti ca de ambele, ca acolo n use prea depune grasime din cate stiu eu. Please! Help! Ca am un prieten mult ami...? (mai mult)
Ce "stiinta sau adevar" mai e si asta cand se spune ca "totul a provenit din nimic sau prin Big-Bang si apoi printr-o evolutie oarba?"
Cum credeti ca au reusti unii sa prevada viitorul cu adevarat? De exemplu:Nostradamus sau Baba Vanga se stie ca au prezis lucruri si s-au adeverit. Cum se poate prevede viitorul?
Ce iti aduce alinare cand suferi?
Dacă psihiatrii nu își asumă definiția discernământului, cum de psihiatrii evaluează discernământul?
BUNA TPU! Am si eu o intrebare: Cine imi poate recomanda un site de unde as putea sa invat fizica? M- am gandit serios sa ma apuc de invatat si as vrea sa incep chiar cu cea de baza(clasa a6- a). Mentionez...? (mai mult)
Discernământul definit de către psihiatru este discernământul psihiatrului?
Are cumva stiinta in prezent rezultate exacte, cercetari relevante in privinta homosexualitatii, daca este sau nu o orientare strict biologica sau e vorba de formarea deficitara intr- un anumit mediu...? (mai mult)
Discernământul este o valoare socială dominantă în societate?
Grosimea incheieturii de la mana e redata de grosimea oaselor sau de grasime? Sa nu spuneti ca de ambele.
Mereu m- am intrebat ca daca lumea se invarte in jurul soarelui si noi suntem in sistemul solar in galaxia calea lactee, atunci si alte sisteme ar trebui sa se invarta in jurul unor stele nu?...? (mai mult)
Cum va arata viitorul omenirii in mod probabil?
Medicii in general sunt atei?
Pentru ce traiesti?
Pina la urma ce se va intampla dupa referendum? Se legalizeaza intr-adevar casatoria de acelasi sex? sau e alta lege ascunsa? Sunt derutat!
Cine- mi poate dovedi ca experientele NDE sunt halucinatii? Lipsa de oxigen face neuronii sa- si dezbine conectiunile, deci halucinatiile sunt imposibile in acest caz. De asemenea sunt multi neruochirurgi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!