Este homosexualitatea un tip de parafilie?
Stiati ca Jupiter actioneaza ca o bariera care protejeaza pamantul de asteroizi?
Vreau pareri despre asta, am gasit- o pe Facebook, pe un grup: , , Scopul femeii e sa devina mama, altfel, nu va putea fi niciodata fericita. Prove me wrong LE: Best comment "Nici nu știu...? (mai mult)
Este o homosexualitatea o normalitate din punct de vedere al evolutiei? De ce ar crea natura indivizi care nu se reproduc, daca scopul unui individ este reproducerea si supravetuirea?
Pentru cei care cunosc teoria evolutiei. Mereu specia noastra va fi sclava selectiei naturale, sexuale? Vom ajunge in etapa cand aceste mecanisme nu vor mai conta pentru specia noastra?
Eu unul sincer nu cred in titluri, pentru ca sunt lucruri sociale facute de oameni pentru a se atribui doar ca sa faca anumite diferente care sincer in cadrul omului sunt pur si simplu eronate. Ce vreau...? (mai mult)
Ce înțelegi prin definiția dată de Pierre Janet psihologiei? "Psihologia este știința conduitei, studiul omului în raport cu universul și mai ales în raporturile sale cu ceilalți oameni."
Ce parere aveti despre vorba care zice: "pe cat esti de inteligent sau cult etc pe atat si de prost sau nebun" ?
Omul de stiinta doar manipuleaza materia si nu o controleaza. Cine controleaza materia?
Unde crezi ca ajung "resturile" de la toaleta, apa folosita (etc)? Gunoaiele unde ajung ( lasa groapa de gunoi) ma refer global?
Am o intrebare care nu are nicio legatura cu tema. Doar ca sunt in clasa 9 la stiinte ale naturii si nu prea inteleg un lucru: De cine este redata energia unui substrat? De numarul de electroni?...? (mai mult)
Poate P sa implice non-P?
Cum ați descrie viața în câteva cuvinte?
Fotonul este o particula dar in acelasi timp este o unda? Daca particula fotonului are masa, de ce nu simtim fotonii care se izbesc de fata noastra?
Psihologia feminină, ce lucruri interesante cunoasteti voi despre ea?
Crede în tine, de ce părerea celor din jur oricum se schimbă zilnic?
Bolovanul nu gandeste si exista pentru mult mai mult timp decat omul. Unde e dreptatea?
Este viața dreapta? De ce nu este? Cum ar fi dacă ar fi dreaptă?
Daca ți-ai crea propria lume cum ar arăta, care ar fi caracteristicile ei?
Cat de eficienta este terapia cu culori pentru a elimina stresurile si depresiile?
De ce minţim în fiecare zi şi tot restul vieţii e natural?
Astazi 24.09. 2018 am primit un mesaj pe Whatsapp care suna cam asa: "*Astazi toata lumea este de aceeasi varsta!* Astazi este o zi foarte speciala. Si se intampla doar o data la 1000 de ani. Varsta...? (mai mult)
M- ar interesa și pe mine să știu sau să primesc o explicație în legătură cu blestemele. Și cât de adevărate sunt sau cât de mult se folosesc de manipularea psihică. Deoarece am...? (mai mult)
Credeti ca toti oamenii s-au inselat si se inseala care cred in fantome, vampiri? Ce dovezi aveti ca nu exista? Ar trebui ca stiinta sa cerceteze astfel de mituri?
Care e stramosul comun al tigrului si al cerbului conform teoriei evolutioniste?
Ce este dragostea? Un sentiment atat de strain si totodata la fel de familiar… In dictionar regasim ca dragostea este definita prin sentimente foarte puternice de simpatie, respect si fericire fata...? (mai mult)
De ce se mai numeste Calea Lactee Drumul Robilor? Care este legatura?
Cam cat ar costa telefonul meu, un Samsung a5 2017. Ecranele nu sunt originale dar nu sunt sparte + folie de sticla putin zgariata dar nu se vede, colturile sunt puțin zgariate si displayul...? (mai mult)
credeti in vise? Au vreo legatura visele cu realitatea?
Voi mai credeti in Dumnezeu? Eu nu! Am ajuns la concluzia ca Dumnezeu nu exista, de ani buni ma tot rog la dumnezeu sa imi gasesc un loc de munca sau sa castig 10.000 lei la pariuri sportive si acestea...? (mai mult)
Optimismul/pesimismul se invata sau e o atitudine innascuta?
Treaba cu extraterestrii Annunaki si Nibiru poate fi reala sau e exclus acest lucru din start? Ce credeti? Au teoriile lui Zecharia Sitchin vreun gram de adevar sau nu?
In viitor oare oamenii vor popula si alte planete sau e doar un scenariu SF?
A creat,,cineva" pamantul sau pamantul nu a fost creat,va rog, imi vine sa ma sinucid, atei, religiosi, raspundeti sincer, pamantul a fost creat sau nu?
Pentru crestini, sincer acum voi aveti curiozitati? Ce fel de curiozitati stiintifice aveti? Credeti ca toate explicatiile pot fi oferite doar prin supranatural, pananormal, biblie si nicidecum prin ...? (mai mult)
În ce stă fericirea?
Exista vreo dovada stiintifica panteista ca natura este constienta de existenta sa? Banuiesc ca exista argumente pro panteism
Cum au aparut cainii? Si cum de sunt atatea specii?
Uite o întrebare ciudată peste tot e aceeași dată (21 Septembrie 2018), dar același anotimp (toamnă)? Sau există un decalaj de zile și anotimp cum e cel de fus orar?
De ce ne plangem ca trece timpul prea repede si noi nu invatam sa ne bucuram de timpul ala?
Oameni cu un iq mare sunt mai lipsiți de empatie si sunt mai hotărați si nu se lasa condusi de instincte primare? E vreo legatura intre ambitia de a te lasa de un viciu vs inteligenta?
Sfaturi pentru a deveni mult mai sigur pe sine?
Cunoasteti vreo carte in limba romana despre Perpetuum Mobile? Care sa descrie imposibilitatea sau posibilitatea diverselor astfel de masini care s-au facut pana acum? Multumesc anticipat
Am si eu o intrebare. De ce indiferent de locul de pe pamant sau anotimpul in care suntem pe cerul de noapte mereu vedem aceleasi constelatii? Daca Pamantul se misca pe axa lui de- a lungul anului,...? (mai mult)
Va rog, ajutati- ma! Azi am avut un vis ciudat si nu stiu ce inseamna. Ma puteti ajuta? Am visat un baiat cu par maro cu un inel pe mana care imi intinde mana sa merg cu el dar fata nu i...? (mai mult)
Bun, deci sunt foarte curios in legatura cu oceanul. Mai exact cu Groapa Marianelor. Deci se zice ca este cea mai adanca parte a oceanului care are in jur de 10.911 metri cam 11 kilometri. Ok deci oamenii...? (mai mult)
In ce teorie credeti? Creatie sau evolutie? Argumentati alegerea facuta...
Dar este nevoie de perfecțiune?
Când totul merge greu cum să continuăm viaţa?
Ce parere aveti despre samani? Credeti ca au existat vreodata sau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!