Secretul fericirii care este?
Bună seara! Poate cineva să îmi dea niște sfaturi în legătură cu stresul, cu suprasolicitare psihică și gânditul prea mult asupra trecutului sau asupra unui anumit lucru? Adică sfaturi care...? (mai mult)
Întrebarea mea e multiplă. 1. De ce ne creăm scopuri? Având în vedere că totul e zadarnic și oricât de mult s- ar schimba ceva, de fapt totul rămâne la fel. 2. Care- i motivația ...? (mai mult)
De unde moralitatea, conștiința şi rușinea?
Cine- mi poate da dovezi ca o parte lipsa a creierului duce la o totala schimbare in personalitate? Uitati- va la acest tip https://evz.ro/acest- om- are- doar- o- jumatate- de- cap- si- se- foloseste-...? (mai mult)
Salut, TPU! Oare oamenii de acum 20.000 de ani chiar erau mai puternici si mai rapizi decat marii sportivi de astazi... Adica totusi, ei erau mult mai scunzi, iar marimea chiar conteaza la putere sau...? (mai mult)
Motto-ul tău în viață care este?
Tu cu ce asociezi Fericirea? Ești fericit din prisma faptului că alții te fac fericit sau pentru tine, fericirea vine din interior?
De ce se vede lumina asa zisului soare in geamul castii astronautului cand asa zisul soare e in spate? http://prntscr.com/ktmxio
Salut tuturor, Daca as reusi sa ma clonez si apoi as face sex neprotejat cu clona mea, as fi homosexual sau narcisist? Multumesc, dau FUNDa
Ce faci ca sa nu cazi pe ganduri/sa opresti sa te mai gandesti la ceva care tot (re)apare in minte?
De ce evolutia alege solutiile mai complicate cand ar trebui sa le aleaga pe cele mai simple? Asta in cazul in care exista vreo evolutie. Decat sa stea pestii milioane de ani in ape mici pana sa le creasca...? (mai mult)
Pentru cei care au citit faust ce ati înțeles? Intr-un final da un raspuns la intrebarea care e scopul existentei umane?
Daca un homo sapiens ar face sex cu un cimpanzeu, ar iesi o progenitura? Daca da, atunci cum ar arata?
Se pare ca nu am ajuns niciodata pe luna, totul a fost o minciuna.Nu am ajuns din cauza centurii Van Allen. https://www.lovendal.ro/wp52/un- inginer- nasa- recunoaste- clar- ca- astronautii- inca-...? (mai mult)
Hey, TPU! Am un prieten care mi- a spus ca iti poti da seama daca o ciuperca e otravitoare sau nu daca o tai pe mijloc, ca daca e otravitoare o sa vezi un lichid mai inchis la culoare cum iese din ea,...? (mai mult)
Răul natural nu mai este o consecinţă directă a liberului arbitru aşa cum moartea unui om survine datorită deciziei?
De ce Michio Kaku și alți oameni de știință cred că trebuie să existe o teorie de câmp unificată?
Zodiacul este adevarat?
Ce se afla intr-o gaura alba?
Cum fac sa ma intorc in 2015? Sau sa dau timpul inapoi in 2015 si sa retraiesc de acolo? Cine nu stie sa nu raspunda!
Salut.Cum sa led firele de curent la o dulie? Ma refer la curent alternativ, conteaza cum vin puse faza si nulul? Cred ca nu are si pamantar(ground) faza sa fie in contactul din mijlocul duliei si nulul...? (mai mult)
De ce majoritatea oamenilor ii sperie infatisarea entitatilor din filmele horror? Unele teorii spun ca frica de intuneric este mostenita de la stramosii nostri care le era frica sa umble pe intuneric...? (mai mult)
Azi o fata mi-a zis ca ea cand era mica avea ochii albastri, dar cu timpul s-au facut verzi(acum are ochii verzi). Cum e posibil asa ceva?! Oare minte?
Daca pisicile vad in intuneric, asta inseamna ca daca o trimiti in spatiu poate vedea ce e la capatul universului, pentru ca ea practic vede pe intuneric nu?
Cât de mult credeți că totul se întâmplă pentru un motiv bun?
Cât de mult crezi că dragostea este puternică?
Cum explică ştiința apariția sexelor mai ales la animale? :-/
De ce omenirea incearca sa se intalneasca cu o civilizatie extraterestra, adica sa ne gandim la o rasa superioara care primeste energie de la 2 sori poate si o stea si are multe resurse, automat ca acea...? (mai mult)
Dar oare omul nu si- a folosit auzul cand mergea la vanatoare? Si astfel auzul omului a devenit tot mai evoluat, desigur nu atingem noi perfomanta auzului unei pisici, caine dar totusi, ce usor e sa...? (mai mult)
După captivitatea babiloniană, a continuat limba ebraică să fie vorbită în partea de sud a Palestinei?
Sa spunem teoretic ca un psiholog nu crede in ceea ce vorbeste. Spune la pacient ca antipsihoticele fac mai mult rau decat bine. Pe de alta parte el spune prietenilor sai contrariul. Acel psiholog este...? (mai mult)
Ce este viața și de ce o trăim? Adică ce rol are pentru om?
Dacă conștiința se formează atunci când un spermatozoid se întâlnește cu un ovul (embrion), asta înseamnă că dacă te masturbezi faci genocid?
Sunt aceste lucruri sau principii, din care, în cele din urmă, toate virtuțile sunt derivate, simple valori care pot fi înlocuite de alte valori ori de câte ori oamenii își schimbă gândirea...? (mai mult)
Poate fi evolutia capabila de crearea unor solutii ingenioase de percepere a sunetelor inconjuratoare la un nivel asa de detaliat prin identificarea frecventelor diferite si transformarea lor in impulsuri...? (mai mult)
Ce este comun tuturor filosofiilor, indiferent de diferențele dintre ele?
NIŞTE MINITI LUMINATE. Care este exemplul Hegelian al unei bune păreri împotriva dogmatismului bunului simț?
Acum 5 minute eram pe stradă, când dintr- o dată văd aproximativ 10 stele aranjate într- un fel de linie. Pe moment, m- am întrebat "Ce Dumnezeu de constelație e aia? Nu am văzut- o niciodată." ...? (mai mult)
Nişte minţi extra luminate. Care este "răspunsul" pe care la găsit Platon relevant pentru orice alt om?
Este rațiunea de a percepe realitatea sau omul posedă o altă capacitate de înțelegere care este superioară rațiunii?
Omul dobândește cunoștințe prin procesul de înțelegere sau prin descoperirea bruscă?
Azotatul de amoniu e bicarbonatu'? Daca nu, de unde pot cumpara azotat de amoniu?
Care e faza cu lumile paralele? Există portale din astea care care te duc acolo? Credeți in asa ceva?
O întrebare interesantă: Am un computer și în el am următoarele lucruri: 6 fișiere cu muzică, 5 fișiere cu poze și videoclipuri, 2 jocuri în curs de producție, și o carte pe jumătate scrisă. ...? (mai mult)
Se pare ca Dumnezeu a creat abilitatea de a iti recreste membrele in cazul in care le distrugi, si le-a dat-o soparlelor...nu prea inteligent...
Ce este umanitatea? Ce ne face Umani?
Ce scop sa ai cand viata e asa fragila?
Daca nu putem ști că viata evoluează atât timp cât nu știm modul în care viata a apărut ( așa cum susțin multi cretini pe aici), atunci putem ști că Pământul se rotește în jurul Soarelui...? (mai mult)
Nu inteleg de ce unii pun evolutia la indoiala? Dar ei înşişi afirma ca in veci nu vor accepta nici o dovada, absolut nimic care sa le contrazica credinta? Ce rost are? Asa functioneaza propaganda...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.