Deci la noi in țară mor porci la greu din cauza pestei porcine africane. Dar cei care vor să treacă granița de ce nu pot avea un sandwich sau orice preparat din carne de porc? Înțeleg că nu vor...? (mai mult)
Dacă Miercuri se duce în spațiu, fiind echipat adecvat, iar misiunea pe care trebuia s-o îndeplinească se soldează cu un eșec total, înseamnă că Miercuri este pierdut în spațiu?
Va exista un sfârșit al universului?
V-ati gasit sensul/rostul in viata? Sunteti in cautarea lui si a fericirii?
Cat de mult credeti ca ne influenteaza ceea ce gandim despre un lucru? De exemplu despre ceea ce mancam. Eu daca mananc un aliment care stiu ca e sanatos, ma simt excelent. Si nu stiu daca din cauza faptului...? (mai mult)
In ce an a fost vazuta ultima oara cometa Halley in Romania?
Cunoasterea inseamna inteligenta, inteligenta inseamna cunoastere? *Cunasterea nu inseamna inteligenta, de fapt.*
Poate "ceva să vină de la nimic"? Nu încalcă prima lege a termodinamicii?
Nişte minti luminate si iluminate. Este zebra neagră cu dungi albe sau albă cu dungi negre?
Îmbătrânirea este inevitabilă?
Salut,se poate afla daca sunt de alta natie? Adica din partea mamei sunt de alta nationalitate insa doar biologic. Adica am buletin romanesc.
Filme,seriale.documentare filozofice despre scopul/sensul vieti,cum sa isi traiesti viata,din care sa inveti ceva,cunoasteti? ps am pus intrebarea la cat asta ca e vorba de filozofie, stiinta
Exista cazuri certificate stiintific in care un pacient este complet mort,moarte celebrala,fizica, ca un om mort si care ti a revenit singur?
Pamfil transmite către Nimenescu următorul mesaj: Vino la mine să îți redau libertatea! Dacă Nimenescu se poate deplasa dar nu răspunde la solicitarea lui Pamfil, înseamnă că Nimenescu este...? (mai mult)
Sunt experiențele NDE atât de subiective sau știința modernă este atât de obiectivă încât poate discerne în mod clar ce este subiectiv și ce este obiectiv?
De ce este redata viteza cresterii parului de pe cap?
Lampile cu sare chiar au anumite beneficii sau sunt doar mituri?
Cat credeti ca o mai putem duce cu toate problemele in momentul de fata? Poluare excesiva, tari destul de sarace, razboaie, imigrare in masa mai ales in Europa (planul Kalergi de eliminare al albilor...? (mai mult)
Am fost învățați să acceptăm adevărul despre tot, fără a pune la îndoială originea acestor fapte?
Ce parere aveti despre perfectionism?
Am o problema, cand inchid ochii vad fete, monstrii, care ma sperie. O fata m-a speriat cand eram mic cu povesti de groaza, si mda. Imi trebuie ore sa ma pot culca, ce sa fac? Ajutor!
Ce este rationarea abstracta?
Dar este periculos să folosim un telefon mobil în timpul unei furtuni?
De ce atâtea suferințe?
De ce cunoașterea mistică- metafizică nu e considerată o metodă de cunoaștere pe lângă celelalte tipuri de cunoașterea cum sunt cunoașterea somatico- erotică, rațional- filosofică, contemplativ-...? (mai mult)
A apărut un "studiu genetic genetic masiv 90 procente din animalele pământului în același timp"? Nu https://www.glassdoor.com/Reviews/Tech- Time- Reviews- E885793.htm nota 1, 4% Minciuni sectancte...? (mai mult)
Cum puteti dovedi credibilitatea Bibliei/Dumnezeu, obiectiv? Aveti si voi niste dovezi ca sa stim ca nu e doar o fictiune? A fost scrisa acum multi ani, cand oamenii aveau o inteligenta destul de scazuta...? (mai mult)
Cum interpretati urmatorul articol? https://www.techtimes.com/articles/228798/20180530/massive- genetic- study- reveals- 90- percent- of- earth- s- animals- appeared- at- the- same- time.htm Va spun...? (mai mult)
Care sunt cele mai mari (globale) probleme, provocări cu care se confruntă omenirea și planeta noastră?
Dacă ai mai avea 24 de ore de viață, cu cine ai fi 23 de ore?
Care credeți că sunt cele mai bune metode de a te cunoaște pe tine însuți?
Care este cea mai bună parte a vieții?
Ce reprezintă viața pentru voi?
Dacă banii nu pot cumpăra fericirea, poți să fii cu adevărat fericit fără bani?
Ce parere aveti despre oameni care isi pun poze cu ei pe wallpaper-ul la telefon?
Care este cea mai veche civilizație de pe Pământ?
De ce 96% din Univers, rămâne un mister?
Daca se estimează că în universul cunoscut există intre 10 la puterea 78 si 10 la puterea 86 atomi atunci cum se face ca niciunul nu a ajuns în golul din capul lui benny7? Fie ei albi sau...? (mai mult)
Materia întunecată ascunde un univers paralel?
Meatheals.com peak- human.com ascultati un podcast doua, tim noakes orice, aveti vreun argument cum ca stiinta si medicina sunt la un nivel care sa permita convingeri si afirmatii asa puternice...? (mai mult)
Cati ani fac la facultatea de agronomie? + Cati ani faci la master si doctorat? Trebuie sa fac master inainte de doctorat??
Cum creez o functie care sa faca o operatie ca de ex a+ b+ c dupa apelarea functiei "modifica"? Stiu ca pot face functia "modifica "sa returneze direct suma, dar ma intereseaza utilizarea altei functii...? (mai mult)
Ce parere ati avea despre adoptarea limbei esperanto ca limba internationala? Adica ca fiecare tara din lume sa o adopte drept limba nationala, si in loc de engleza/franceza/germana sa se faca esperanto. ...? (mai mult)
Dacă evoluția este adevărată de ce nu apar alte specii care evoluează?
Ce cred oamenii de religie de obicei despre atei?
Dacă aveți de ales între toate secretele universului și 1.000.000 de dolari, pe care le alegeți?
Ce dovezi există pentru materia întunecată și energia întunecată?
Exista fotoni intunecati? Intunericul e alcatuit din fotoni intunecati? Exista lumina intunecata? Este posibil ca intunericul sa nu fie doar lipsa luminii? http://www.descopera.ro/stiinta/17437140-...? (mai mult)
Cum o sa arate viitorul omenirii?
Ce cauzează electricitatea statică?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!