Pentru cine doreşte Ce reprezintă „Particula lui Dumnezeu", bosonul Higgs şi care este importanţa ei?
Ce s-ar întâmpla dacă Soarele în acest moment s-ar opri să lumineze planeta noastră Pământ? Ce s-ar simți dacă soarele puternic a ajuns la capăt?
Pentru mai deschiși la minte şi cine doreşte! Care este legătura dintre formalismul fizicii și realitatea experienţei umane?
Cum pot folosi instructiunea "if" pentru a testa o egalitate cu rezultatul dat de o functie? Ex: int suma(int a, int b){ return(a+ b); } int main() { int a, b; char x; couta;...? (mai mult)
O întrebare ciudată... De ce persoanele care fac parte din LGBT sunt considerate normale, iar pedofilii nu? (Pedofilia fiind considerată o boală psihică).
Pentru cei mai luminaţi cu creier superior şi pentru oricine! Care sunt diagramele de fază complete pentru sistemele cu forță netrivială, cum ar fi o forță nucleară puternică?
Daca medicul ti-ar spune ca mai ai 5 ani de trait, ce ai incerca sa realizezi?
Daca lumina ar avea masa, ce s-ar intampla?
Dar când murim trecem în -UNIVERSUL TAHIONILOR-în care viteza lumini e depăşită?
Exista adevar absolut?
Tu înțelegi lumea asta, viața asta?
Un om deschis la minte cu cunostinte stiintifice pe aici?
Am visat ca eram in casa mea in living si mama a intrat pe usa îmbrăcată în rochia ei de mireasa.Am întrebat- o ce face îmbrăcată asa de mai multe ori stiu ca mi- a răspuns că trebuie...? (mai mult)
Dar vom trăi în univers dacă femeile vor conduce pământul? Ce va fi?
Pentru minti deschise. Este simetria o trasatura a frumustei? https://www.goldennumber.net/beauty/ Cine cunoaste engleza si are timp...? (mai mult)
Dar frumuseţea costă, adică banii cumpară frumuseţea altfel se deformează?
Exista lucruri ce nu pot fi rezolvate cu bataia?
Cum aflu ora nașterii mele?
Pentru cei care au habar de teoria evolutiei. De ce exista oameni frumosi din punct de vedere al evolutiei? Ce au ei mai special decat cei urati? Au un sistem imunitar mai bun sau? Cu ce a ajutat frumustea...? (mai mult)
Care este cauza revărsării în câmpul magnetic al Pământului?
La început, Cineva a făcut "cerurile și pământul" - ne spune V.T. La început, a fost Cuvântul - ne spune N.T. La început, nu a fost nimic - spunem noi, cei mai cu capul pe umeri. Nu a fost...? (mai mult)
Pentru ce unii oameni se cred mai superiori, dacă oamenii inteligenţi nu se consideră mai presus de ceilalţi sunt mai înclinaţi să-şi ajute semenii, şi înzestraţi cu un mai bun simţ?
1. De ce toate lucrurile marete din istoria omenirii au fost realizate prin lupta? 2. De ce mereu cei mai mari lideri ai vreunui stat au fost si cei mai cruzi(chiar si cand au fost votati)?
Ai ocazia sa adresezi o singura intrebare unei persoare (in viata sau decedata). Care este intrebarea? Cine este persoana?
Telescoapele spatiale sunt foarte slabe din punct de vedere al capacitatii de apropiere a obiectelor indepartate in comparatie cu dimensiunile mult mai mari ale universului material. Este posibil sa fie...? (mai mult)
Accesul la stiinta, cunoastere trebuie sa fie gratis sau pe bani? Dupa ce ca multi nu citesc o carte mai sunt si scumpe, vad ca inclusiv documentarele pe Youtube sunt interezise, de ce? Eu inteleg...? (mai mult)
De ce timpul curge doar spre viitor, într-o singură direcţie?
De ce contezi? Pentru cine contezi?
Ce te face sa te trezesti in fiecare dimineata si sa iti continui viata?
Ai fura ceva pentru a hrani un copil infometat? De ce?
Ce s-ar intampla daca nu ar exista conceptul banilor? Vreau sa aflu partea ta de poveste.
Recent am inceput sa studiez nihilismul si acum imi explic de ce lumea e atat de nedreapta si absurda; pentru ca nimic nu conteaza. Nedreptatea e un concept creat de noi, deci subiectiv. Ce conteaza ...? (mai mult)
Muncile imorale cum sunt prostituția sau vânătoarea de sclavi pot fi considerate munci?
Daca nu exista timp, de ce se dilata si comprima timpul datorita vitezei si gravitatiei? https://www.tpu.ro/stiinta- si- filosofie/vreau- cineva- sa- mi- demonstreze- real- ca- exista- timpul- si- ...? (mai mult)
Dacă ați putea reînvia un animal dispărut, care ar fi acela și de ce?
De ce ne-am născut, trăim și murim?
Dar universul nostru este stabil sau nu?
Ce se intampla dupa ce va fi construit templul de la Ierusalim? Sfarsitul lumii va veni cu una cu doua? Sau este un proces care dureaza? Dupa profestiile bibliei va rog sa-mi spuneti.
Oare daca nu ar mai fi medicamente atat de ieftine si la indemana, iar medicii ar fi tot mai rari, care din urmatoarele posibilitati ar fi mai plauzibila? 1. Numai oamenii sanatosi si apti din punct...? (mai mult)
Cineva pasionat de natura umana pe aici? Nu raspundeti aiurea https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S016748701630277X#bb0210
Există Yeti? Sau nu?
Hei TPU, am o intrebare, poate cam stupidă dar tot mă macină de ceva vreme incoace. De curand am aflat de la mama că in familie, pe vremea strabunicilor aveam "vrajitoare" care puneau blesteme si...? (mai mult)
Dar se va auto-distruge Universul „Big Rip" sau „Marea Rupere?
Cum au inceput pasarile sa zboare? Adica cum de la o fiinta mergatoare s- a ajuns la una zburatoare? Da, stiu, multe milioane de ani, dar totusi, mi- ati putea explica si mie procesul? Nu foarte lung...? (mai mult)
Bună seara TPU. Dacă îmi sparg capul se poate sa mi pierd iq-ul sau din el?
Sunt singurul om de pe planetă care iubește din tot sufletul său singurătatea?
Pentru minti deschise. De ce nu putea sa fie un mic univers cuantic inainte de universul nostru si acel mic univers cuantic sa se extinda in timp si spatiu?
De dincolo de zidul lui Planck, cu universul ce se întâmpla?
Cum pot neuronii să ajute la educație?
Omul e ca un atom a carui traiectorie si stare e dictata de factorii interni si externi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!