Cum aflu ora nașterii mele?
Pentru cei care au habar de teoria evolutiei. De ce exista oameni frumosi din punct de vedere al evolutiei? Ce au ei mai special decat cei urati? Au un sistem imunitar mai bun sau? Cu ce a ajutat frumustea...? (mai mult)
Care este cauza revărsării în câmpul magnetic al Pământului?
La început, Cineva a făcut "cerurile și pământul" - ne spune V.T. La început, a fost Cuvântul - ne spune N.T. La început, nu a fost nimic - spunem noi, cei mai cu capul pe umeri. Nu a fost...? (mai mult)
Pentru ce unii oameni se cred mai superiori, dacă oamenii inteligenţi nu se consideră mai presus de ceilalţi sunt mai înclinaţi să-şi ajute semenii, şi înzestraţi cu un mai bun simţ?
1. De ce toate lucrurile marete din istoria omenirii au fost realizate prin lupta? 2. De ce mereu cei mai mari lideri ai vreunui stat au fost si cei mai cruzi(chiar si cand au fost votati)?
Ai ocazia sa adresezi o singura intrebare unei persoare (in viata sau decedata). Care este intrebarea? Cine este persoana?
Telescoapele spatiale sunt foarte slabe din punct de vedere al capacitatii de apropiere a obiectelor indepartate in comparatie cu dimensiunile mult mai mari ale universului material. Este posibil sa fie...? (mai mult)
Accesul la stiinta, cunoastere trebuie sa fie gratis sau pe bani? Dupa ce ca multi nu citesc o carte mai sunt si scumpe, vad ca inclusiv documentarele pe Youtube sunt interezise, de ce? Eu inteleg...? (mai mult)
De ce timpul curge doar spre viitor, într-o singură direcţie?
De ce contezi? Pentru cine contezi?
Ce te face sa te trezesti in fiecare dimineata si sa iti continui viata?
Ai fura ceva pentru a hrani un copil infometat? De ce?
Ce s-ar intampla daca nu ar exista conceptul banilor? Vreau sa aflu partea ta de poveste.
Recent am inceput sa studiez nihilismul si acum imi explic de ce lumea e atat de nedreapta si absurda; pentru ca nimic nu conteaza. Nedreptatea e un concept creat de noi, deci subiectiv. Ce conteaza ...? (mai mult)
Muncile imorale cum sunt prostituția sau vânătoarea de sclavi pot fi considerate munci?
Daca nu exista timp, de ce se dilata si comprima timpul datorita vitezei si gravitatiei? https://www.tpu.ro/stiinta- si- filosofie/vreau- cineva- sa- mi- demonstreze- real- ca- exista- timpul- si- ...? (mai mult)
Dacă ați putea reînvia un animal dispărut, care ar fi acela și de ce?
De ce ne-am născut, trăim și murim?
Dar universul nostru este stabil sau nu?
Ce se intampla dupa ce va fi construit templul de la Ierusalim? Sfarsitul lumii va veni cu una cu doua? Sau este un proces care dureaza? Dupa profestiile bibliei va rog sa-mi spuneti.
Oare daca nu ar mai fi medicamente atat de ieftine si la indemana, iar medicii ar fi tot mai rari, care din urmatoarele posibilitati ar fi mai plauzibila? 1. Numai oamenii sanatosi si apti din punct...? (mai mult)
Cineva pasionat de natura umana pe aici? Nu raspundeti aiurea https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S016748701630277X#bb0210
Există Yeti? Sau nu?
Hei TPU, am o intrebare, poate cam stupidă dar tot mă macină de ceva vreme incoace. De curand am aflat de la mama că in familie, pe vremea strabunicilor aveam "vrajitoare" care puneau blesteme si...? (mai mult)
Dar se va auto-distruge Universul „Big Rip" sau „Marea Rupere?
Cum au inceput pasarile sa zboare? Adica cum de la o fiinta mergatoare s- a ajuns la una zburatoare? Da, stiu, multe milioane de ani, dar totusi, mi- ati putea explica si mie procesul? Nu foarte lung...? (mai mult)
Bună seara TPU. Dacă îmi sparg capul se poate sa mi pierd iq-ul sau din el?
Sunt singurul om de pe planetă care iubește din tot sufletul său singurătatea?
Pentru minti deschise. De ce nu putea sa fie un mic univers cuantic inainte de universul nostru si acel mic univers cuantic sa se extinda in timp si spatiu?
De dincolo de zidul lui Planck, cu universul ce se întâmpla?
Cum pot neuronii să ajute la educație?
Omul e ca un atom a carui traiectorie si stare e dictata de factorii interni si externi?
Pentru persoanele deschise la minte. Desi am vazut un documentar bbc trust me i'm your doctor episode 1 season 1, in care s- a dovedit ca grasimea nu are legatura cu activitatea fizica, adica ...? (mai mult)
Sunt mare fan al lucrurilor sinistre, drept urmare, azi am explorat o casa veche parasita. In ea am gasit o gramada de lucruri intre care am gasit o geanta. Am deschis respectiva geanta si in...? (mai mult)
Cum au devenit unele rase mai inteligente ca altele? Prin mutatii?
As vrea persoane deschise la minte sa isi dea cu parerea despre cele de mai jos? Cum se afla iq unei populatii? Inteligenta este nativa si se mosteneste genetic. Ea poate fi afectata negativ prin mai...? (mai mult)
Recent am văzut un film erotic interesant. Și mă face să pun întrebarea următoare: În urma unui act sexual se poate obține halucinații vizuale? Tema filmului era sexul tantric, iar personajul...? (mai mult)
Razele de energie ultra-înaltă, ce cauzează?
De ce Nilsson care face propaganda religioasa nu spune si adevarul despre evolutie? Doar minciuni si atat, asta nu duce omul la credinta. Dovezi evolutie https://www.youtube.com/watch?v=bVYueUkP4Ns ...? (mai mult)
Care este rolul unui virus in creatia lui Dumnezeu? https://ro.wikipedia.org/wiki/Virus
Se stie ca virusii, cele mai simple organisme cunoscute, se pot inmulti numai in interiorul celulelor, iar bacteriile, cele mai simple celule, pentru a se hrani au nevoie de nutrienti complecsi produsi...? (mai mult)
Dar înainte de Big Bang, a existat un alt univers?
Cum definiți religia? Care e definiția ei? Care e originea ei, ce cauze are? Cum și de ce a apărut?
Dar Big Bang-ul a produs mai multe, diferite, universuri 10^10^16 (adică zece la puterea a zecea la puterea a saisprezecea) şi noi de ce să trăim doar într-un multivers?
Dar este limita Bekenstein destin?
Am si eu o intrebare, de foarte mult timp nu am mai avut un cosmar sau cel putin unul de care sa imi aduc aminte, stie cineva de ce? (nu am mai avut un cosmar de atat de mult timp incat nu...? (mai mult)
Există limitări la numărul de nucleoni care pot fi găsiți împreună și formează un nucleu atomic?
Ce ar trebui sa fie gratis in lumea aceasta?
Intrebari filozofice: Poti iubi pe cineva daca te urasti pe tine insuti? Poti iubi pe cineva si sa vrei sa fii cu acea persoana daca te consideri un nenorocit, un gunoi? Poti da totul pentru o alta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!