Pentru persoanele deschise la minte. Desi am vazut un documentar bbc trust me i'm your doctor episode 1 season 1, in care s- a dovedit ca grasimea nu are legatura cu activitatea fizica, adica ...? (mai mult)
Sunt mare fan al lucrurilor sinistre, drept urmare, azi am explorat o casa veche parasita. In ea am gasit o gramada de lucruri intre care am gasit o geanta. Am deschis respectiva geanta si in...? (mai mult)
Cum au devenit unele rase mai inteligente ca altele? Prin mutatii?
As vrea persoane deschise la minte sa isi dea cu parerea despre cele de mai jos? Cum se afla iq unei populatii? Inteligenta este nativa si se mosteneste genetic. Ea poate fi afectata negativ prin mai...? (mai mult)
Recent am văzut un film erotic interesant. Și mă face să pun întrebarea următoare: În urma unui act sexual se poate obține halucinații vizuale? Tema filmului era sexul tantric, iar personajul...? (mai mult)
Razele de energie ultra-înaltă, ce cauzează?
De ce Nilsson care face propaganda religioasa nu spune si adevarul despre evolutie? Doar minciuni si atat, asta nu duce omul la credinta. Dovezi evolutie https://www.youtube.com/watch?v=bVYueUkP4Ns ...? (mai mult)
Care este rolul unui virus in creatia lui Dumnezeu? https://ro.wikipedia.org/wiki/Virus
Se stie ca virusii, cele mai simple organisme cunoscute, se pot inmulti numai in interiorul celulelor, iar bacteriile, cele mai simple celule, pentru a se hrani au nevoie de nutrienti complecsi produsi...? (mai mult)
Dar înainte de Big Bang, a existat un alt univers?
Cum definiți religia? Care e definiția ei? Care e originea ei, ce cauze are? Cum și de ce a apărut?
Dar Big Bang-ul a produs mai multe, diferite, universuri 10^10^16 (adică zece la puterea a zecea la puterea a saisprezecea) şi noi de ce să trăim doar într-un multivers?
Dar este limita Bekenstein destin?
Am si eu o intrebare, de foarte mult timp nu am mai avut un cosmar sau cel putin unul de care sa imi aduc aminte, stie cineva de ce? (nu am mai avut un cosmar de atat de mult timp incat nu...? (mai mult)
Există limitări la numărul de nucleoni care pot fi găsiți împreună și formează un nucleu atomic?
Ce ar trebui sa fie gratis in lumea aceasta?
Intrebari filozofice: Poti iubi pe cineva daca te urasti pe tine insuti? Poti iubi pe cineva si sa vrei sa fii cu acea persoana daca te consideri un nenorocit, un gunoi? Poti da totul pentru o alta...? (mai mult)
Ce se va întâmpla în viitorul apropiat, dacă este evident că există limite strânse în ceea ce priveşte inteligenţa?
Ma ajutati, va rog?! Cum se face ca atunci cand e scoala ma culc tarziu si atunci cand e vacanta sau weekend ma culc un pic mai devreme?! Dau funda
Salut, azi am făcut o excursie mică la Vama Veche și cand, in drum spre casă, am văzut luna roșie care răsărea. O fi o eclipsă neanunțată sau așa este răsăritul de lună?
Mă gandeam, are vreun scop viața aceasta sau, tot? Mă plictisesc repede sau nu continui sa fac chestii din cauza ca îmi este indiferent, ori dacă încerc, ori dacă nu, îmi pare că oricum ...? (mai mult)
De ce creierul uman, minţile noastre limitate nu pot înţelege forţa misterioasă care guvernează constelaţiile, doar până la un anumit punct?
Care este diferenta dintre Transcendent si Transcendental?
Voi chiar credeți ca stiinta care se preda la scoala si care a oferit totul de care beneficiem azi afirma ca viata, universul a aparut in mod intamplator? Chiar credeti ca genii care si- au dedicat ...? (mai mult)
Chiar credeti ca viata a aparut intamplator pe Pamant? Oricine are un minim de cunostinte are habar ca chiar si cea mai simpla celula este extrem de complexa iar sansele ca acesta sa apara spontan aproape...? (mai mult)
Credeți că scopul scuză mijloacele?
Ce este mai bine: să nu poți fi crud și rău, sau să poți fi, dar să alegi să nu o faci?
Ce e mai bine: să te naști bun sau să reușești să îți depășești natura rea?
Pro sau contra vaccin? Plus argumente
Ce înseamnă când un fluture frumos,viu colorat se așează pe degetul tău și sta așa câteva minute? Bunica spune că înseamnă :ori sunt buna la suflet, ori mă iubește Dumnezeu.
De ce păsările nu se electrocutează?
Aseară cea mai lungă eclipsă Luna Sângerie, ştiinţa ce ne explică şi care vor fi consecințele?
Care este problema naturii? de ce s-a dat peste cap? si s-a schimbat clima? De exememplu la noi ploua mereu iar in Londra apare seceta.
Bun..Deci se știe că Dumnezeu știe totul, știe ce se întâmplă în viitor.De ce l- a mai creat pe Lucifer (Satan) dacă știa că o sa se revolte împotriva Lui sau de ce i- a mai creat pe Adam...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Zecharia Sitchin si scrierile lui?
Credeti ca aceasta luna sangerie o sa aiba un anumit efect asupra pamantului? Am vazut ceva pe Facebook ca ar trebui sa stingem toate aparatele electrice intre orele 00:3:30
Unde pot vedea luna sangerie live pe internet? Nu de alta, doar ca nu vad luna din cauza norilor.
Acu e eclipsa aia de unde o pot vedea că din Alba Iulia nu văd nimic ????????????
De ce vedem mai întâi fulgerul și apoi auzim tunetul?
Ce inseamna sa ai o personalitate puternica? Sau sa fii un om cu personalitate?
Oare chiar a vorbit cu extraterestrii? https://editura- foryou.ro/de- vorba- cu- extraterestrii- comunicari- cu- fiinte- iluminate Aţi putea fi surprinşi să aflaţi că milioane de oameni...? (mai mult)
Eu stau foarte aproape de un rau, mai exact de Siret. Acum o luna a venit apa mare de la Siret pe un camp si a ramas o balta mare. In ultima vreme a plouat mult si balta s- a mentinut. Intrebarea mea ...? (mai mult)
Ar fi posibil ca noi sa fim o creatie extraterestra?
Ce credeţi, ce evenimente şi descoperiri vor avea loc în viitor?
Bă, oare de ce oamenii nu își dau seama cat de nesemnificativă este viata lor, avand în vedere ca oameni mor la fiecare minut? Nu zic că ar trebui să do not give a fk despre ei și viitorul ...? (mai mult)
De ce oamenii vor să ceara părerea ALTOR persoane? De ce nu pot accepta ce cred ei despre un anumit subiect și trebuie să ceara parerea altora? Asta nu denotă într- un fel că sunt interesati ...? (mai mult)
Pentru a intelege cea de a patra dimensiune spatiala se face des analogia cu niste fiinte 2D ce traiesc pe suprafata unei singure foi de hartie. https://www.youtube.com/watch?v=C6kn6nXMWF0 Daca...? (mai mult)
Eu de obicei cand e trecut de miezul noptii zic ca "azi e maine"; Totusi, aceasta afirmatie are ca consecinta logica si faptul ca azi e ieri (=>azi e 3 zile). Insa, intr- o noapte mi- am ...? (mai mult)
Pun o intrebare timpita. Eu bag des degetul in nas si am un pic mai mare nasul decat restul din familie. Credeti ca are sens sa mi se mareasca nasu daca bag mana in nas?
De ce visăm şi ce sunt visele? Visele noastre provin din misterioasa lume paralelă!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!