Ce parere aveti despre ipoteza marelui filtru, civilizatiile (din univers) avanseaza pana la un anumit punct si apoi se autodistrug (nu toate bine inteles), poate ca din aceasta cauza nu am descoperit...? (mai mult)
Ştiinţa a găsit o metodă prin care pot face frica să dispară?
Fiecare are un ^scop^ în viață? Dacă da, cum ne dăm seama care este scopul nostru(individual) în viață? Cum putem găsi/crea un scop pentru a trai?
Ce se va întâmpla cu forța de gravitație între două obiecte A și B dacă distanța dintre ele este redusă la jumătate?
Apropo de selectia sexuala a femeilor. Ce parere aveti despre selectia,, monetara". Adica o femeie sa nu fie atrasa de inaltime, forta, intelect sau calitati morale, ci de bani!
De ce trebuie sa fie separati oamenii din cauza opiniilor religioase? Adica spre exemplu de ce l- ar durea pe un crestin de un ateu ca e ateu sau viceversa? Ce obtii tu daca reusesti sa convingi pe cineva...? (mai mult)
Sa presupunem ca: 1.) Intr- un calorifer intra apa cu temperatura de 60 de grade si iese cu temperatura de 20. 2.) Intr- un calorifer intra apa cu temperatura de 60 de grade si iese cu temperatura...? (mai mult)
Ce sens are viata pe Pamant?
Este totul predestinat? De ce?
Printre filozofiile contemporane (sau nu neaparat)declarate exista cumva una care sa mearga pe principiul "Live fast, die"? (un fel de carpe diem) Ii cunoasteti denumirea? Sau care macar sa se apropie...? (mai mult)
Suntem (după mine nu există un cuvant care să descrie asta, se mai spune și retardați, Xd) dacă repetăm aceleași chestii mereu, avem acelaș mediu (care include oameni, activități zilnice,...? (mai mult)
De ce omul este atat de performant fata de celalalte vietuitoare ale Pamantului? Oare e o intamplare?
Dupa cum stiti, de- alungul ultimilor 150 de ani media inaltimii a crescut cu 10cm, iar ea continua sa creasca. Oamenii cresc pana la vreo 20 de ani in timp ce dorm(cand se secreta...? (mai mult)
Dacă pană la urmă ORICUM murim CU TOȚII atunci de ce facem diferențe (sociale, culturale, etc) între noi avand în vedere ca avem aceleasi nevoi (fiziologice, sociale, de stimă, etc), suntem...? (mai mult)
De ce nu pot sa postez repere pe Instagram? De pe alt cont mai nou imi merg. Dar de pe cel actual, nu. Am făcut si actualizare la aplicație.
Care sunt limitele vieții și fiziologiei umane?
Socrate impartea oamenii in 3 categorii: Prima era ca le este interzis sa asculte! Sa taca! Caci nu au ce sa zica! A doua categorie: li se permitea sa asculte, dar sa nu comenteze! A treia categorie: ...? (mai mult)
Tot controlul care se intampla in lume..., iar apoi sunt invinuiti oamenii ca au tot felul de probleme. Ma refer la faptul ca s- a introdus ideea de Dumnezeu, fiinta supranaturala care i- a creeat pe...? (mai mult)
Care e legatura dintre luna plina si mare? Cum o afecteaza?
Ce părere ai despre realitate?
In cati ani se descompune complet un corp uman? Mai exact, cand ajunge in ultimul stadiu, unde ii mai raman doar oasele. Cineva mi-a spus ca ia peste 30 de ani, ca un corp sa se descompuna complet.
Ştiinţa opreşte timpul sau îl distruge?
Egiptenii se trag din evrei? As dori putina lumina in acest caz cu argumente si dovezi pro sau contra.
* (basically, toate întrebările mele încep la fel, Xd) De ce oamenii încearcă pe parcursul unei zile să se împotrivească situației în care se află? Schimbarile de dispozitie vin din cauza...? (mai mult)
De ce trebuie să existe ceva?
Care este "piramida" job-urilor de la NASA? Adica de la cel mai puțin important la cel mai puternic job. E o întrebare doar din curiozitate.
Daca evolutia ar fi fost adevarata n- ar fi trebuit ca pana acum omul sa inceapa sa evolueze intr- o forma mai superioara de viata? Si n- ar fi trebuit sa apara in continuare noi forme de viata, noi microbi,...? (mai mult)
Prin moarte intrăm în infinit, cel de-al 2-lea Big Bang?
*Dacă ajungi să citești asta și nu îți convine ceva sau dacă te simți ofensat, nu te obosi să raspunzi* Dacă TOȚI TREBUIE să ne ^încadrăm^ în ^regulile^ societății, să mergem ...? (mai mult)
Oare chiar putem sa ne facem sistemul imunitar mai puternic sau e determinat genetic pe viata? Si daca putem oare calciul chiar asa bun e? Oare cum putem sa avem un sistem imunitar mai puternic?
De ce vor oamenii să fie ^ cei mai buni ^ la ceva, avand în vedere că MEREU va fi cineva care va fi ^ și mai bun ^ si de ce nu le convine atunci cand acel cineva le preia ^locul^? La modul, copii...? (mai mult)
Nostradamus (Michel de Nostre- Dame), astrolog, matematician şi medic francez, un om de ştiinţă erudit! profeţiile şi viziunile sale de unde le avea şi de la cine?, , ... din univers pe baza...? (mai mult)
Cum funcționează "Legea atracției"?
1. Centrul gravitational al Pamantului coincide cu centru geometric!? 2. Isi poate schimba pozitia (geometrica) centrul gravitational al Pamantului!?
Ar putea găurile negre să absoarbă și antimateria?
De ce oamenii doresc sa aiba lucruri care apartin unui brand ( de la telefoane, haine chiar și mancare)? De ce au încredere în firma care produce aceste produse chiar si dupa ce dezamageste sau dupa...? (mai mult)
Cum se formează noi nume de familie?
*Fii precaut din cauză că s- ar putea să devii deranjat sau sa nu îți convină următoarele idei așa că, pentru binele tuturor, ești rugat să nu comentezi dacă nu ai nimic de spus sau daca ...? (mai mult)
Am o curiozitate matematica pentru cine stie si vrea sa ma ajute. Deci avem 100 de numere din care se extrag 50. Eu daca impart aceste 100 de numere aleator in 5 categorii a cate 20 de numere, ...? (mai mult)
Eram într- un aeroport, unde trebuia să schimb avionul. Mai aveam de așteptat vreo două ore. Acolo, era un ceas (electronic) care, pe lângă că indica ora și minutul, avea în funcțiune și...? (mai mult)
Da, stiu ca urmatoarele intrebari nu prea au legatura intre ele dar vreau sa nu mai astept 2 minute sa mai pun alta apoi inca 4 ore sa mai pun altele 1. Daca la inceput erau 2 oameni, cum au aparut grupele...? (mai mult)
Ce inseamna cand iti visezi un imanic imbracat intr-o haina rosu si negru lunga, cu o basma galbena pe cap uitandu-se in oglinda?
Credeti ca stiinta trebuie sa aiba o limita de cunoastere? Nu e treaba stiintei sa afle cum a aparut viata, cum a evoluat, cum a aparut universul in existenta?
Daca unii se multumesc cu un raspuns simplu, Dumnezeu a facut totul si punct, sunt curios ce alte gandiri mai sunt pe aici diferite de cele clasice?
Credeti ca toate aceste fosile intermediare sunt minciuni? https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_human_evolution_fossils
Evolutionistii pretind ca au fost descoperite niste verigi intermediare care sustin evolutia omului. Intrebarea mea este: cat de multa incredere trebuie sa avem in aceste „dovezi" in conditiile in care...? (mai mult)
Cum sa fac ca sa fiu ateu 100%, voi sunteți 100% atei?
Ce parere aveti despre selectia artificiala? Adica oamenii sa selecteze,, stiintific" oameni sau gene care sa fie bune si sa faca rasa umana mai buna.
De ce ne preocupă modul în care arătăm ( noi și cei din jur)? De ce oamenii continuă să intervină chirurgical pentru a arăta mai * estetic * avand în vedere că atunci cand murim va rămane ...? (mai mult)
DACĂ TOT din jurul nostru este ireal, un vis, atunci de ce de fiecare dată cand ne trezim dimineața, nu- i nimic schimbat, de ce nu uităm * realitatea * pe care o trăim? Dacă e un vis, nu ar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?