Sunt foarte curios de ceva, de cateva zile invat pe sistemul asta 5 seconds, 25 seconds, 2 minutes, 10 minutes, 1 hour, 5 hours, 1 day, 5 days, 25 days, 4 months, and 2 years Intrebarea mea...? (mai mult)
Daca, teoretic, te afli intr- un tren ce calatoreste cu o viteza foarte apropiata de viteza luminii, si apoi alergi prin tren, nu inseamna ca ai depasit viteza luminii? Dar daca te afli pe o planeta...? (mai mult)
Pe Youtube am dat din intamplare peste niste clipuri video cu savanti care explica de ce nu avem liberul arbitru "free will" si nu pot sa inteleg la ce anume se refera. Adica ei practic spun ca noi suntem...? (mai mult)
Daca X(notam astfel multimea tuturor multimilor ce nu se contin ca element) este in multimea X, atunci dupa modul cum a fost definita multimea X, rezulta ca X nu este in multimea X:contradictie! Daca...? (mai mult)
Sunt foarte speriata. Azi am dat bani unei cerșetoare rome și s- a apucat sa îmi ghicească.Mi- a zis câteva lucruri adevărate despre mine. Mi- a mai cerut și bani și mi- a cerut o șuvița de par...? (mai mult)
7000 de semne, cu tot cu spatii, exceptie fiind doar referintele bibiliografice, cate pagini A4 ar insemna? la Times New Roman de 12 pentru. (cu 1, 5 intre randuri) Mersiii. apropo, ...? (mai mult)
Eu am lipsit si la orele de religiesi la acelea de materialism dialectic! Cum/cine dracu a dat scanteia de viu/viata primei celule?
De ce se aduce in discutie complexitatea din ziua de azi cand vorbim de aparitia primei celule? Celula de azi este produsul a 3, 8 miliarde de ani de evolutie, este rational si logic ca e complexa,...? (mai mult)
Daca ar fi existat evolutie nu ar mai fi existat bacterii si virusi si totul ar fi evoluat. Ce spuneti?
Credeti ca ar trebui schimbata definitia gravitatiei? Momentan, ea e vazuta ca pe o forta, dar in realitate nu e o forta, ci o curbura in spatiu- timp creata de un corp(ce are o masa) si face ca alte...? (mai mult)
Oare oamenii de acum sunt cei mai inalti din istoria lumii? Au existat triburi/populatii de oameni uriasi(190cm- - - media)? Ce parere aveti despre spartanii care cresteau atat de mult(fata de celalalte...? (mai mult)
Exixtă povești- povești, care n- au nimic comun cu realitatea și pe care le considerăm pură fantezie (Punguța cu doi bani, de exemplu). Mai există însă o altă categorie de povești, acelea...? (mai mult)
Cand stati noaptea in pat, pana sa adormiti, nu va intrebati cateodata daca chiar suntem doar rezultatul unor substante care s- au combinat intamplator acum 3, 5 miliarde de ani si viata noastra e ...? (mai mult)
Hei as vrea tare mult sa stiu de unde sa invat despre alchimie, carti sau site-uri.
Ce motive exista pentru care avortul ar trebui considerat o crima dar uciderea altor embrioni nonumani nu? Ce diferente exista intre embrionul unui om si un embrion de pisica sau al oricarui alt...? (mai mult)
Doresc sa- mi cumpar un ametist doar ca majoritatea sunt facute in laborator. Acestea sunt ieftine si nu au nici o energie. Stiti voi de unde as putea sa cumpar unul bun? Ce sfaturi imi puteti da? M- am...? (mai mult)
Din cauza postului tinut cand aveam 13 ani(cand era fix perioada cresterii la mine) nu am crescut in inaltime cine stie ce(doar vreo 10cm). Ideea e ca de atunci eu n- am prea mai crescut deloc(maxim 2cm)....? (mai mult)
Cand incepe ziua si cand se termina dimineata si cand incepe seara?
Cum s-a fotografiat calea lactee daca nimeni nu a dus acolo un aparat foto ca sa-i faca poza?
Religia are un PR prost. În momentul actual, cel puțin în România, Sfânta Biserica are cea mai bună campanie de promovare existentă global, fiecare om știe ce înseamnă crucea, îl cunoaște...? (mai mult)
Cum se separa acidul sulfuric de surplusul de apa din electrolit?
De la ce a murit Michael Jackson? De la supradoza de care medicamente? Sau de la ce a murit mai exact?
Conform teoriei evolutioniste nu exista bine sau rau si totul e privit ca diferente de forte adica un individ sau un grup de indivizi cu forta mai mare domina pe altii mai slabi, emotiile nu sunt justificate,...? (mai mult)
In toată lumea progresul e ceva bun. De unde pana unde noțiunea de bine si rău chiar si in știință?
Dacă animalele evoluează și se adaptează la mediu de ce avem nevoie de știința numită ecologie? De ce trebuie să fim ecologi?
Se spune ca mamiferele au evoluat din reptile, reptilele din amfibieni, iar amfibienii din pesti. Clasa pestilor din ce a evoluat? Sau mai exact, care au fost etapele intermediare de la prima celula...? (mai mult)
Efectul de piramida chiar functioneaza? In ce masura? Imi puteti da mai multe detalii, please?
Castrarea chimica folosind injectii cu estrogen este fatala corpului uman?
Cum e mai bine? 1. Sa fii foarte rapid la alergare, dar sa obosesti repede. 2. Sa alergi incet, dar sa ai rezistenta mare(sa poti alerga multi km).
Cine are flori de mina? Unde gasesc?
Daca zero este echivalent cu nimic atunci multimea vida ce mai este?
Ce anume s- a transmis de la peste la om? Buzele sau ce anume? Aveti un documentar despre evolutionism cap- coada, dar nu vreau doar de la homo erectus la sapiens gen, vreau de la prima celula pana la...? (mai mult)
Ce părere aveți de mentalitatea tinerilor din ziua de azi? Nu mă refer la adoleșcenți, ci la persoane care au între 20 și 30 de ani.
De ce mai avem nevoie de scoala daca raspunsul la toate este Dumnezeu? De ce trebuie sa invatam ceea ce stiinta a descoperit daca Dumnezeu e cauza de fapt?
Cum şi de unde avea Albert Einstein un creier special şi diferit de cel al unui om simplu?
Cum a evoluat marsupiul la animalele marsupiale si cum supravietuiau puii in absenta acestuia timp de mii/milioane de ani?
Cât este masa lumii pe care nu o vedem?- Dacă materie cunoscută e doar 4, 6% din masa universului. Toate celelalte mase sunt ceva ce nu putem vedea încă!
Ce motive ar putea exista ca sa nu accepti teoria evolutiei!? Daca luam in calcul capacitatea de a supravietui trecerii peste perioadele glaciatinilor a meduzelor: putem spune ca ele au cea mai mare eficienta...? (mai mult)
De ce este atat de divinizat Albert Einstein? Daca dai un citat cu el gata ai dreptate, el nu a fost un om ca si noi?
"Îmi e teamă de ziua în care tehnologia o să fie mai importantă decât interacțiunea umană. Lumea o să aibă o generație de idioți." - Albert Einstein Credeți că am ajuns deja în acea...? (mai mult)
daca am un aparat căruia îi trebuie 1 Amper sa functioneze iar eu il alimentez cu 1.55 Amperi sun șanse să se strice?
Ce atlas de anatomie imi recomandati? (Unul care sa contina si informatii, intrebari etc).
Cum ar arata lumea daca ar urma doar legea cauza si efect?
Ce constelaţii sunt la apus de soare şi ce constelaţii sunt la răsărit?
Care dintre (Netter, Anatomia lui Gray, Grant, anatomia si fiziologia omului- Compediu, atlas de anatomie- corint, atlas de anatomie- Pierre Kamina) este mai bun si care are si informatii pe langa...? (mai mult)
Cum sar peste un traseu (cablaj simplu) in OrCad? Pot sa folosesc cumva con1 si sa fac legatura peste traseu cu fir? Nu am cum sa fac legatura la un traseu.
Salutare lume! Eu acum invat sistemul nervos vegetativ care este impartit in sistemul nervos simpatic si sistemul nervos parasimpatic. Aparent acestea doua pot :, , sa inhibe" sau, , sa stimuleze" si, ...? (mai mult)
As vrea sa imi raspunda niste minti luminate care au habar de fizica. Oare ce ar fi putut cauza acel big bang? Cum a aparut energia rezultata din acel big bang?
Care sunt sansele sa mai existe o civilizatie inteligenta prin Univers? Asa ca pe Terra.
Omul moare iar ştiinta nu poate face nimic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?