Îmi poate spune și mie cineva ce se spune despre persoanele care nu se gâdilă? Unii spun că aceste persoane pot fi cu mai multe persoane sau că o să ia o persoană mai în vârstă?
In momentul actual e greu sa simulam si 3 molecule? Daca da, de ce?
Cum interpretati citatul urmator: "Judeca-i pe ceilalti dupa ceea ce esti si rar te vei insela."?
Știu că întrebarea pare stupida, dar acum câteva săptămâni tata a găsit o piatra și credem că este un meteorit. Este o piatra mare, neagra, lucioasă și destul de fragila. Nu atrage magneții. ...? (mai mult)
AI vor prelua conducerea planetei? Daca da de ce, daca nu, de ce? Spuneti-va argumentele.
De ce exista universul?
Cameleonul daca are un ochi intr-o parte si unul intr-alta, el mai vede panormaic, asa cum o facem noi, sau vede doua dreptunghiuri cu imagini diferite?
Conform teoriei evolutiei, oamenii si cimpazeii au evoluat dintr- un stramos comun care ar fi trait in urma cu cateva milioane de ani. Pentru a se sustine evolutia oamenilor, s- a pretins de multe...? (mai mult)
Poti oare deveni mai inteligent in timpul vietii sau totul e genetic? Am vazut o emisiune in care s- a demonstrat ca jocurile pentru minte nu imbunatatesc inteligenta, nici...? (mai mult)
Personalitatea cum se creeaza prin predispozitie genetica sau experiente personale?
Parerea mea este ca toate fiintele vii de pe Terra sunt "masinarii de ucis" in sensul ca absolut orice caracteristica ar avea faciliteaza intr- un fel sau altul uciderea altei fiinte. Daca sunteti...? (mai mult)
Cum rezolvați acest paradox românesc: Cine a fost primul oul sau găina?
Ce parere aveti despre Reincarnare?
Credeti ca o aparut de mai multe ori viata pe pamant? Dar doar una a supravietuit in multe milioane de ani, un fel selectie naturala a vietii sa o numesc asa?
Daca viata a evoluat de la simplu la complex de ce este atat de greu sa se explice cum a aparut prima celula? Ar trebui sa fie cel mai usor de demostrat, amesteci cateva substante organice pana observi...? (mai mult)
Aceasta intrebare o adresez celor cu experienta ezoterica din cauza modului diferit si superior de gandire. In mai multe seri am avut experienta sindromului capului care explodeaza dupa un vis foarte clar...? (mai mult)
N- am prea inteles chestia asta cu evreii(nu vreau sa par a fi rasist sau ceva). Sunt malefici? Se folosesc de oamenii de rand? Creeaza si distrug sisteme politice? Sunt parintii comunismului sau ai capitalismului?...? (mai mult)
Tocmai am avut paralizie in somn. Puteam sa văd camera, si am vazut de asemenea o sferă de energie albă care a venit in cameră. Când sfera a dispărut, ma simțeam tras de maini, și nu m- am opus,...? (mai mult)
Sociologia este o stiinta?
Cum creierul genereaza constiinta?
De ce la cam toate speciile masculii sunt cei frumosi, mai putin la oameni, unde sexul frumos e cel feminin?
Cat de greu este sa evolueze o specie la nivelul homo sapiens? Credeti ca sunt sanse mici ca sa mai fie o specie de aliens mai inteligenta ca noi?
Ce trebuie să am în vedere când vreau să îmi pun viața în ordine? Cum să mă organizez încât să trăiesc după niște reguli? Gen, aș vrea să fiu un fel de Sheldon Cooper din The Big Bang...? (mai mult)
Avand in vedere ca visul e un soi de simulare a realitatii, frica si emotiile din vis te afecteaza si in viata reala? Gen daca esti stresat in somn sau simti frica.
Cum se numeste comform IUPAC penicilina?
Toate animalele au voie sa ucida doar omul nu are voie, de ce?
Care varianta e mai rationala? Un creator apare din nimic creeaza totul din nimic sau un univers care pleaca de la pura simplitate spre complexitate in miliarde de ani? De ce se minte ca conform stiintei...? (mai mult)
Chiar asa arata un ochi caprui?(vezi linkul de mai jos) https://www.instagram.com/p/BjmNvLDBobL/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=zifjwnh0pghu Sau este doar o forma mai rara?
Ce este materia intunecata? Ce face ea? Unde se afla? Intreb pentru ca un site afirma ca s- a reusit fotografierea acestei materii si asta nu se potriveste cu ce am citit in alte zone ale...? (mai mult)
Exista explicatii logice pentru lucruri ilogice?
Nu stiti ceva aplicatie in care sa pui videoclipurile de pe Youtube sa se incarce si sa le pot viziona mai tarziu. Multumesc
De unde a aparut mitul conform caruia vinul ar face bine pentru sanatate? P.S. sunt constient ca am pus mai multe intrebari intr- una si probabil voi crea o serie de dezbateri prin comentarii, dar nu,...? (mai mult)
Cum e mai sanatos? 1. Sa fii obez, sa nu faci sport, sa nu mananci sanatos 2. Sa fumezi(mult, cum se stie!)
V-ați întrebat vreodată dacă nu cumva suntem programați încă de când ne naștem să interpretăm lumea în care trăim după o anumită matrice, dar în realitate lumea să nu fie așa?
Un individ este lasat singur intr- o incapere inchisa cu un cutit la el. Dupa un timp este gasit mort, avand cutitul infipt in stomac. Stim ca nimeni nu a intrat in incaperea respecriva. Intrebari: ...? (mai mult)
Este adevarat ca Marijan Matijević a fost cel mai puternic om de vreodata? El chiar avea oase de 2 ori mai mari decat oamenii normali? Ce inaltime avea?
Nu e asa ca nicotina creeaza doar dependenta, dar nu si cancer? P.S. am pus aceasta intrebare numai din curiozitate, si da, sunt constient cat de daunator este fumatul
Stiu ce este efectul fluturelui(un lucru mic facut acum, poate avea mari consecinte mai tarziu), dar n- am prea inteles niciodata ceva: cum poate un fluture care da din aripi undeva sa provoace un uragan...? (mai mult)
De ce toate fiintele vii contin carbon? De ce toate lucrurile ce tin de IT contin siliciu(e posibil ca aici sa ma insel)? Daca organismele vii se pot numi inteligente pe baza de carbon, atunci putem...? (mai mult)
Bună ziua, TPU. Am rugămintea la dumneavoastră să binevoiți să- mi dați mai multe detalii despre produsul Rășina Acricic One ( LP 01). Vă rog frumos să- mi dați mai multe detalii despre acest...? (mai mult)
Vreau o explicatie cat mai stiintifica pentru urmatoare chestie: Taj ma hal(cladirea aceea din india) nu a fost luminata niciodata noaptea, iar cand guvernul a pus lumini in jurul sau, inca din prima...? (mai mult)
Care e planeta ta preferata? Sau stea preferata? Sau fenomenul astronomic preferat? Desigur fara planeta pamant
Intrebare doar pentru persoanele atee, agnostice, deiste, panteiste, ce parere aveti despre ateismul militant sau noul ateism? Sau despre asa zisele biserici ateiste? http://adevarul.ro/cultura/spiritualitate/ce-...? (mai mult)
Pentru persoanele atee,agnostice,deiste,panteiste cum reusiti sa aveti vointa,ambitie, speranta?
Cum fac o simulare DC in proteus/multisim? Am o schema cu doua puncte de alimentare (18/34vcc) si vreau sa vad ce tensiune am la iesire, in proteus pe voltmetru imi arata 0.59v iar in multisim parca nu...? (mai mult)
Credeti ca specia umana o sa dispara la un moment dat, chiar daca vom mai supravietui 1000 de ani? Daca da, care ar fi motivele?
Exista o legatura intre Nihilism si mizantropie? E ceva rau daca te regasesti in ambele categorii?
Ca persoana Nihilista cum iti gasesti speranta, motivatia, ambitia de a reusi?
Persoane Nihiliste sunt pe aici? nu e cam depresiv acest mod de a percepe realitatea? https://ro.wikipedia.org/wiki/Nihilism
Cum aflu cati cm se deplaseaza piulita prin rotirea tijei filetate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!