Era o curiozitate odata cum ca omul ar avea doar 2 frici de la nastere: frica de zgomotele puternice si frica de a cadea. Ei bine, eu nu prea inteleg, cum adica, , frica de a cadea"? Adica golul pe ...? (mai mult)
Cine se stie la logica, am o problema, nu stiu cum sa desenez in diagrama lui Euler, termenii B-D in raport de opozitie (Scuze pentru categorie)
Ce intensitate are curentul continuu, care transporta in timp de 2 minute o sarcina de 60 KC?
Daca va uitati pe cer o sa observati doua stele ce stralucesc foarte tare si sunt mai mari fata de celelalte.Sunt primele stele care apar pe cer.Una e la S- E in apropierea lunii, alta e la N- V....? (mai mult)
De ce este provocata unda de șoc? Mulțumesc anticipat!
De ce ne simtim in siguranta noaptea cand dormim daca punem patura pe noi? Dar de intuneric? De ce avem impresia ca cineva este in camera si de- abi astepta sa ne omoare, dar apoi spune:, , Ahh...Are...? (mai mult)
Oamenii au distrus cel mai mult planeta? Daca da, cu ce anume?
Cum se calculeaza tensiunea dupa redresare si filtrare? Am cautat pe net doua zile dar tot nu imi dau seama prin atatea notatii si formule care nu prea imi spun de unde vin. Mentionez ca folosesc un transformator...? (mai mult)
Yee(Salut)! Ce s-ar intampla daca in atmosfera ar fi 70% oxigen si 21% azot?
Yee(Salut)! De ce in avion, cand se depresurizeaza cabina si vin mastile acelea de oxigen, trebuie sa ti-o pui intai tie, apoi persoanei de langa?
De ce ne este frica de necunoscut?
de ce unii oameni nu cred in fantome, strigoi, monstri pe scurt nu cred in paranormal dar totusi le e frica de el?
Cunoastem legile naturii atat de bine incat sa dam verdictul ca nu exista afterlife? Sean Caroll asa spunea, la fel si Hawking, NeilDeGrasse Tyson. Vreau comentarii de la oameni care se pricep cat de ...? (mai mult)
Am de facut un proiect la matematica despre Matematica in alte stiinte...iar eu am ales Mae in Biologie si nu mai am idei sa spun .....ma ajutati va roog
Un om care e gay, se naste sau devine gay?
Care ma ajuta sa inteleg si eu cum sta treaba cu bitcoin si criptomonedele.Adica ele sunt mai puternice decat banii fizici(euro, lei)sau cum vine treaba cu banii astia cica"virtuali"?...? (mai mult)
Se poate dezvolta capacitatea de a nu mai fi necesar sa dormi?
Cum a aparut atata apa pe pamant?
Cand ma jucam GTA 4 am remarcat modul absolut remarcabil in care NPC- urile reactioneaza la interactiunea cu fortele exterioare. Felul in care incearca sa isi mentina echilibrul, se agata de o balustrada...? (mai mult)
Cine si cum inchide usa de la autobuz cand se termina programul soferului? P.S. Fara vrajeli sau bataie de joc.
Care este formula chimica la sulfura diacida de nichel?
Constiinta are anumite trasaturi ale unui simt? De exemplu, cand vedem o nedreptate simtim imediat un sentiment de revolta iar acest lucru e aproape instictiv si nu exista o perioada lunga de procesare...? (mai mult)
Poate face erori un calculator(de calculat) de buzunar? Daca da, care sunt sansele, si ce le cauzeaza?
Legile fizice concureaza sau conlucreaza armonios?
Considerand distanta de la un capat la celalalt capat al unei placi tectonice de 10 000 000 metri adica 10000 Km si tinand cont ca viteza de deplasare a placilor tectonice este de minim 2 cm/an adica 0,...? (mai mult)
Se presupune ca uscatul a aparut din ridicarea fundului oceanic planetar ce acoperea toata planeta ( premisa biblica - Geneza 1:2 ) prin eruptii vulcanice si racirea lavei in contact cu apa in repetate...? (mai mult)
Oare de ce suntem atat de irationali? De ce nu renuntam la convingerile noastre cand suntem supusi unor dovezi care le contrazic? Efectul de întoarcere apare atunci când, în fața dovezilor contradictorii,...? (mai mult)
Daca mi s- ar inlocui 1milion de neuroni din reteaua neuronala, as mai simti ca sunt tot "eu"? Ce vreau sa scot eu in evidenta de aici e, dupa o inlocuire considerabila a milioane de neuroni m- ar face...? (mai mult)
Timpul, desi este relativ, adica gen cum trec 2 zile pe Mercur, asa trec 2 ani pe Terra, timpul in sine cumva e acelasi, adica daca m- as muta pe Mercur tot atat as trai, nu mai putin.Concluzia entropia...? (mai mult)
Totul se învârte. Lumea se învârte și odată cu ea ne învârtim și noi, totul se învârte într- un cerc infinit, totul se repetă și se repetă la nesfârșit. Îmi aduc aminte că acum ceva...? (mai mult)
Sa presupunem ca ma inregistrez cu un casetofon spunand "Salut", iar daca cineva ar saluta prin absurd castefonul tot ce trebuie sa fac e sa apas pe butonul play iar aparatul va rula raspunsul corect:...? (mai mult)
Nu de putine ori oamenii de stiinta sunt pusi in situatia de a revizui chiar complet unele moduri de a intelege realitatea generala. Cum se face ca cu cat omul cunoaste mai multe la un moment dat constata...? (mai mult)
Cum sa o conving pe profa de mate sa imi mareasca nota din teza? Ne-a dat foarte multe exercitii in prea putin timp! Toata clasa e de acord cu asta!
Orice efect are o cauza sau un inceput. Nu orice cauza are la randul ei o "cauza" ( care e de fapt un efect ) sau un inceput. Cine spune ca "orice lucru are un inceput" de fapt in mintea lui nu exista ...? (mai mult)
De ce in randul homosexualilor se intalnesc rapoarte de felul, , superior"- , , inferior", activ- pasiv, dominator- submisiv, ca un fel de heterosexualitate falsa, ca si cand, intr- un cuplu de ...? (mai mult)
Ce inseamna sa ai o personalitate complexa?
Ultima calatorie pe luna a fost in 1972?
Ce ziceti de asta? O sa apara in urmatorul timp ceva care sa stopeze caderea parului din cauze genetice? http://greatnews.ro/tratament-impotriva-chelirii/
Ce efect are dacă atunci când mă bag la somn și îmi pun niște căști în urechi și inregistrarea cu toate operele genurilor și pe timpul somnului se repetă? Le învăț? O să vorbesc numai cu...? (mai mult)
Daca un bebeluș ar creste singur intr-o jungla, fara nici un contact cu oamenii, acesta ar mai deveni o persoana când va ajunge la maturitate?
De ce sulfura de sodiu este sare?
Care sunt fricile voastre? Nu ma refer doar la cele mai cunoscute, gen : frica de paianjeni, inec, intuneric sau inaltimi ci ma intereseaza si cele mai subtile, cum ar fi : frica de a fi criticat, ...? (mai mult)
De ce omul e mult mai avansat decat orice animal de pe pamant? De ce mai demult erau mai multe specii de oameni, iar acum e numai una? Cand erau mai multe specii, acesrea erau prietene, sau in relatie...? (mai mult)
Cu ce sunt oamenii secolului XXI mai favorizati decat oamenii din antichitate? Noi avem probleme pe care ei nu le aveau adica industrie poluanta si poluare si suprapopulare. Oamenii din antichitate credeau...? (mai mult)
Care este diferenta dintr-o bomba nucleara si o bomba atomica? Sau ambele sunt la fel?
Yee(Salut)! Am vazut un videoclip pe net cu un om care a batut niste suruburi intr-un copac, a infiletat un bec intre suruburi si becul s-a aprins. Oare e adevarat?
Trecutul poate deveni viitor?
Am o ipoteza legat de superioritatea unor popoare, poate ca unii indivizi din acele tari primesc o educatie mai buna ca un copil din Africa, astfel se poate explica diferentele de inteligenta intre rase....? (mai mult)
Lnx derivat este egal cu 1 supra x, cand derivez 1supra x este tot egal cu lnx? Daca nu, cu cat este egal 1 supra x derivat?
La modul cel mai general o persoana poate apare din ceva care nu e o persoana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!