Cica lim 1/x = 0 cand x tinde la infinit. Daca "1" il divid la infinit mai exista "1"?
Heeey TPU. Pe voi ce va face sa va invartiti in loc? Adica ce va pune mintea la titirez cand viata va doar spinere? Chiar sunt curioasa.
Daca eu sunt nascut in anul 1997 din ce generatie fac parte adica cum ii spune? Am vazut tot felul de denumiri de la x la z.
Daca slabesti prea mult in perioda cresterii (pe la 12- 13 ani) poti sa- ti afectezi cresterea? Eu am facut asta(nu vreau sa vorbesc de ce- - - nu a fost ceva medical) si acum am 14 ani, iar de anul trecut...? (mai mult)
Inteligenta se mosteneste de la parinti sau se dobandeste pe parcursul vietii?
Cat de mult conteaza dimensiunea relativ cu timpul si spatiul? De exemplu daca noi oamenii ca fiinte, am privi niste giganti miscandu- se foarte incet comparativ cu noi, atunci cum ne- ar vedea pe...? (mai mult)
Cum pot sa vad mai usor o problema la matematica (modul de rezolvare)?
Voi ce părere aveți despre Teoria Coardelor?
Orice cantitate finita divizata la infinit devine nula? Daca universul material se imprastie la infinit devine nul?
6000CD RDS E.O.N seriaM085652 cod de deblocare?
Fiind weekend, cred că ne putem permite să mai spunem si povesti. :) Sper că adminii n- o să aibă nimic împotrivă, mai ales că nu e vorba de o poveste gen Capra cu trei iezi, ci de una care,...? (mai mult)
Cat de reale sunt efectele placebo si nocebo?
Yee(Salut)! Cat de mult poate trai un om singur pe o insula, inconjurat doar de animale, tinand cont ca are destula mancare, apa si activitate?
Mulţimea numerelor naturale este infinită, toată lumea ştie asta. Începe cu 1 2 3 şi se tot duce. Nu este continuă, pentru că se merge pe sărite. De la 1 se sare la 2, de la 2 la 3 samd, ...? (mai mult)
Cineva care se pricepe la veninul de vipera? Erau niste emisiuni pe Discovery in care mulgeau unii niste vipere apoi vindeau veninul. Cam cat costa gramul de venim de vipera? Cum fac sa gasesc cumparatori?...? (mai mult)
Sunt cimpazeii oare dovada pura ca marimea nu conteaza intr- o lupta? Adica ei sunt atat de mici, dar atat de puternici, incat ii pot invinge chiar si pe unii luptatori de performanta. Ei sunt mici, ...? (mai mult)
Au fost vreodata oamenii de rand la fel de puternici/rapizi ca marii sportivi de acum?
Cum se numeste aceea emotie in care se lupta in sufletul tau dezamagirea si frica, dar si speranta. Stiu ca englezii o numesc "angst", dar la noi nu am gasit un cuvant potrivit. E ca o lupta...? (mai mult)
Ce se intampla cu un rezervor umplut cu aer comprimat in momentul in care se incinge foarte tare ( sursa de caldura in interiorul rezervorului sau la exterior )? Aerul cald se dilata...deci... se mareste...? (mai mult)
Am o dilema pe care încerc sa o rezolv cu prietenii mei. In partea religiei se spune ca Dumnezeu a făcut cerul și pământul, stelel din cer și oamenii de aici. Tot el a făcut și animalele...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare, și mă tot gandesc la ea. Exista rai și iad? Că toată lumea zice, când mori te duci în rai unde este iarbă verde, mereu soare, caldura! Te vezi cu îngerii! Voi...? (mai mult)
De ce se catara melcii pe ziduri?
Exista vreo notare internationala/nationala pentru a spune faptul ca 2 numere sunt proportionale cu alte 2 numere? P.S. fara generalitati, nu are legatura cu tema
Ce este fericirea pentru voi? Ati reusit sa o atingeti? Sau fericirea este o alegere?
Cum ar arata lumea daca nu ar exista banii si nu am mai avea nevoi? Ar fi mai bine?
Tocmai am dat de blogul unui... speaker motivational, vegan, cliseu din asta plimbator, si spune intr- un articol ca unul dintre obiectivele lui pe 2018 este sa ii schimbe dieta cainelui intr- una VEGANA. ...? (mai mult)
Am câteva întrebări ce ţin de istorie antică, o istorie pe care am să o plasez pe teritoriul Asiei Mici, undeva prin mileniul al 2- lea î.Hr. Să nu mă trimiteţi la wiki, că de acolo vin şi...? (mai mult)
Yee(Salut)! Ce s-ar intampla daca cel mai cald obiect din univers s-ar intalni cu cel mai rece obiect din univers?
Cum si cand a inceput masoneria sa influenteze dezvoltarea romaniei?
Cum s- au gândit sau au fost descoperite formulele din matematica, fizica si chimie? Daca ceva x creste in același timp cu ceva y atunci x e proporțional cu acel ceva y si se scrie x=k*y unde k e o...? (mai mult)
Exista meseria de descoperitor/aventurier? Gen sa descoperi noi. Adica sunt multe chestii prin mari si oceane care sunt ascunse de ochii nostri. Sa te plimbi cu submarinul, sa faci masuratori, sa ...? (mai mult)
Inteligenta unei persoane deriva din faptul ca are multe cunostinte sau? Ce inseamna a fi inteligent? parere personala
Crezi ca scrierea corect gramaticala are legatura cu inteligenta unei persoane? Dar daca persoana respectiva nu a avut parte de educatie desi nu stie sa scrie inseamna ca este proasta?
vreau sa stiu de ce mintim?
Cum imi dau seama daca un paianjen de casa e mascul sau femela? Si cand e perioada de imperechere la paianjenii de casa? Rog seriozitate
Imi poate explica si mie cineva de ce auzim un zgomot, desi telefonul e dat pe mut, in acest link? https://www.instagram.com/p/BiQ1nDCB3tS/ P.S. Nu cred ca merge la toate persoanele.
Sall. TPU. Daca ar fi urmatoarea eclipsa de luna in timpul zilei, adica luna trece in spatele soarelui, si soarele se afla intre luna si pamant? Ce ar fi? Ms.
Într- o postare anterioară discutam despre poligonul acela care, oricât şi- ar mări numărul de laturi, nu poate trece de o limită, aceea fiind cercul. Nu numai că nu poate trece dincolo de cerc,...? (mai mult)
Cum ar arata o lume in care oamenii nu ar mai avea nevoi? Cum ar fi sa nu ti se faca foame, sete, frig, etc Ar fi o lume mai buna caci majoritatea se lupta in viata doar pentru implinirea nevoilor? Fara...? (mai mult)
Sall. TPU. Daca fac proiectie astrala, si in astral(in afara corpului, in realitate ceva de genu) imi imaginez si reusesc sa creez o gaura neagra, o sa afecteze pamantul? Dar daca visez si sunt lucid...? (mai mult)
Adaptare nu inseamna evolutie dpdv al sensului strict al cuvantului "evolutie". Imunitatea se bazeaza pe memorie. O bacterie memoreaza tipul de antibiotic la care se adapteaza sau la care devine imuna....? (mai mult)
Un electron poate sa inghete sau sa ajunga sa nu se mai miste deloc?
Dar prostia si ipocrizia si fanatismul religios, o minte inchisa, mereu dogmatica in ce categorie intra? |Nilsson eu nu am pareri contradictorii nu legat de sectancti, unde vezi tu ma ca eu mi- am schimbat...? (mai mult)
Cu ce intra in reacţie de combinare neon? Urgent!
Ce rost si ce sens si ce valoare ar mai avea ratiunea daca raul si binele ar fi indefinit in mod riguros sau absolut neputand prin ratiune sa se compare raul si binele care ar oscila sau varia permanent...? (mai mult)
De ce la trecerea indelungata a curentului direct schimba rezistenta diodei?
Intrebare pentru adeptii teoriei, totul a aparut in mod complex. De ce virusii, microbii evolueaza si se adapteaza la mediu? De ce apar boli noi mereu? De ce exista animale inferioare si superioare?...? (mai mult)
Ar mai fi progresat stiinta daca psihiatrii ar fi avut in evul mediu puterea si atributiile din zilele noastre? Ar mai fi progresat stiinta daca savantii care au fost diagnosticati post- mortem cu diverse...? (mai mult)
Va salut, colegi. Citeam mai devreme ce spunea un fizician, Steven Weinberg: "With or without religion you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people...? (mai mult)
Specia umana are inceput?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!