Yee(Salut)! Cum se numeste o groapa prin care poti sa cazi intr-o pestera adanca?
Https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Univers "Substanta, energie, informatie: Întreaga materie este organizată pe sisteme: - izolate care nu fac nici un schimb cu exteriorul sau unul foarte redus;...? (mai mult)
Nu prea inteleg... Bosonul Higgs este elementul care acum cativa ani avea denumirea de energie intunecata (asta pana sa fie descoperit prin 2011-2012? FUNDA
Cat mai dureaza civilizatia? Noi, europenii, suntem "civilizati" de vreo 2000 de ani, incepand cu "gloriosul si inegalabilul" Imperiu Roman.(imperiu care a adus in Europa multiculturalismul prin sclavagism,...? (mai mult)
Stiti ceva carti in format electronic sau site-uri cu documentatie despre surse de tensiune, surse de alimentare?
Care e cea mai mica presiune care exista si poate exista?
Primul an din viata unui om este anul 0 sau anul 1? Cum este corect a spune: "a implinit varsta de un an" sau a "implinit varsta de zero ani"? 0 nu reprezinta unitate, ci nulitate (x+ 0=x, x- 0=x),...? (mai mult)
Cum va simtiti cand in viata asta moartea e la orice pas?
Pot vedea imagini prin satelit, cu cateva zile in urma? dintr-o anumita locatie, ora zi, an EX: 5 APRILIE ORA 3.30 ..ORASUL..STRADA..ETC, Este posibil?
Cand mai vine Apocalipsa?
Milioane de vaci mugesc acum intr- un cor al suferintei. Ucise cu bestialitate de unii pe care ii numim oameni. Cu ochii inlacrimati, cu privirile pironite, milioane de vaci tresara spasmodic in mirosul...? (mai mult)
O sa fie bine in omenire, in lume, pe Pamant vreodata? O sa fie oare vreodata pace si bine?
Credeti ca veganii de pe aici, care ne bat la cap, nu au primit atentia la care se asteptau cand au devenit vegani?
Cand vad un animal in suferinta imi simt inima cum incepe sa bata de parca ar fi a lui. Il privesc in ochi si conexiunea empatica se realizeaza instantaneu. Alti oameni sunt reci fata de animale, dar...? (mai mult)
Credeti ca ar fi posibil sa reinventam sistemul digestiv al carnivorelor pentru ca si ele sa se poata bucura de un atil de viata vegan? Ma refer la modificari genetice. Am putut combina tigrii cu lei,...? (mai mult)
Hey, un prieten are o problemă. De când s- a mutat în noul lui apartament are coșmaruri dese, acestea sunt mereu, , la fel, , ... Adică visează o silueta de femeie neagră, cu ochi strălucitori...? (mai mult)
Incercand sa fac teste de tip grila la biologie, la raspunsuri se pare ca aparea informatia conform careia... unele glucide pot fi enzime ( eu credeam ca enzimele sunt strict proteine ). Daca e adevarat...? (mai mult)
Imi poate explica și mie cineva ce sunt aceia fractali? Unde se găsesc? Și de ce?
Imi puteti recomanda de unde sa imi iau niste boxe portabile bune pana in 100 lei.
Un cuvânt este în fond un simbol, un nume pe care îl dăm noi la ceva pentru a- l deosebi de alt ceva. Putem inventa un cuvânt pentru orice gând? Bineînţeles că nu, având în vedere cât de ...? (mai mult)
Poate fi veganizarea fortata o solutie? Ma gandesc ca daca am obliga 1000 de oameni sa fie vegani copiii lor, primind o educatie vegana, ar fi si ei vegani. Si asa am putea sa taiem capul sarpelui numit...? (mai mult)
Daca cineva ar ucide un om nevinovat ati spune ca e un ticalos nenorocit, dar nu aveti nicio problema cu cei ce ucid zilnic animale nevinovate? De ce? Nu e asta ipocrizie?
Care este treaba cu lumea asta? Care este adevărul despre ea?
Auzisem odata un crestin spunand:, , vreau sa ajung la nivelul in care sa nu mai judec oamenii pentru comportamentul lor si sa iubesc neconditionat" Cum vi se pare un astfel un astfel de mod de a...? (mai mult)
Ce sunt Legendele Urbane sunt povestiri inventate sau reale sau si si?
Într- o zi aveam bilet la cinema de la ora 17. Când m- am uitat la ceas, am constatat că, mergând pe jos, aş întârzia 5 minute (la viteza mea ca pieton de 4 km pe oră), dar dacă aş merge...? (mai mult)
Ce e mai probabil, un om preistoric care s- a adaptat la lapte si carne sau un om preistoric care mananca salata cu nuci, lapte de migdale, de soia, de cocos, mai are nevoie de niste b12 mai baga ...? (mai mult)
Https://www.boredpanda.com/anti- peta- hate- rant- dear- tumb1r/ E etic sau nu ce fac cei de la PETA? Care e mai ipocrit si ignorant, cel care zice "un animal domestic nu se poate descurca printre ...? (mai mult)
Nu vi se pare sexist faptul ca cuvantul om e de gen masculin? Un om- doi oameni. Ce e cu sexismul asta in limba romana? Cine vrea sa lupte pentru egalitatea intre sexe sa spuna de acum: o oamã,...? (mai mult)
Să stii multe chestii sau informatii te face mai destept, iti dezvolta creierul sau la ce te ajuta sa stii multe chestii sau informatii? Funda la cine ma face sa inteleg pe deplin! Ps. scuze...? (mai mult)
Buna TPU! Ce inseamna "o lista pe doua niveluri" pe word office? Am de facut un proiect si asta e una dintre cerinte. Vreau daca se poate explicatie concreta! Multumesc!
Cum de stim ca exista găuri negre? Din cate am inteles nu avem nici macar o fotografie cu acestea.
Este ceva științific că dinozaurii au evoluat devenind găini? Sau sunt doar glume?
Yee(Salut)! E adevarat ca un om a fost odata lovit de fulger si dupa era incarcat cu "Energie Divina" ii zicea el? (parca Tomas Edison)
mi se pare ca sunt cam egoist, desi nimeni nu mi- a spus lucrul asta, am tras eu concuzia singur, este un lucru normal sa cred asta? Nu simt ca ma afecteaza, dar nu m- am mai gandit la asta...? (mai mult)
Ce este norocul? Exista sau este doar o interpretare subiectiva?
Ce parere aveti despre Marcus Eli Ravage si despre articolul lui scris in 1928? https://imgur.com/a/s9vdK Nascut in Barlad, evreu, a emigrat in America. Poza este pentru a arata faptul ca intr- adevar,...? (mai mult)
O zicală spune că omului i- au fost date cuvintele ca să- şi ascundă gândurile. Asculţi un pastor carismatic care predică de la amvon; şi...te dă pe spate. Zici: ce frumos! ce bine le zice! ...? (mai mult)
Nedescoperirea leacului anticancer este o dovada ca omul de știința si capacitatea omului de intelegere legat de genetica si celula vie este incompetenta sau neputincioasa in a găsi răspunsuri fundamentale...? (mai mult)
Salut Exista o formula matematica care sa arate arie unui cerc inscris intr-un cerc? FUNDA
In ultimu timp mi sa rarit rau parul in anumite locuri ale capului. La 22 de ani e normal sa se intample asta? Mentionez ca m-am stresat rau la locul de munca. Cu ce sa ma dau sa mi se refaca?
Nu raspundeti aiurea, as vrea raspunsuri serioase Unde se varsa oceanele? de unde vine apa din interiorul pamantului?
Este prima intrebare pe care o adresez aici! Credeti ca viitoarea generatie va avea parte de tehnologia avansata de a calatorii pe alte planete si a sporii viata oamenilor? Spun asta deoarece tehnologia...? (mai mult)
Daca intr-o zi stiinta va inventa un leac " tinerete fara batranete" ati accepta sa nu mai imbatraniti?
Credeti ca vom imbatrani ca bunicii nostri sau vom imbatrani mai greu dupa cum va evolua tehnologia? Va fi vreodata tinerete fara batranete?
Https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/topul- tarilor- cu- cei- mai- multi- atei- 763304 "Țările cu cei mai mulți atei China este țara cel mai puțin religioasă - 7 din 10 chinezi spun...? (mai mult)
Bai, se intampla ceva foarte ciudat. De fiecare data, de doua saptamani incoace, cand ma pun sa ma culc, inainte sa intru din realitate in vis, imi apare un flashback din copilarie [orice...? (mai mult)
Imi poate explica cineva modelul punctiform si extradimensiunile? Cum e cu ele? Nu e tema, de vina e un documentar din care nu am inteles prea bine. : ))
Credeți că va fi viață pe Marte? Vor rezista oamenii pe aceasta planeta daca ar locui?
Unii spun ca prostii sunt un esec al naturii. Insa aceiasi recunosc faptul ca unii "destepti" au facut bomba atomica precum si alte inventii care la inceput pareau ca sunt bune dpdv stiintific dar apoi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!