Intrebarea mea este tot o data explicativa din puctul meu de vedere Am vazut pe site o intrebare de genul cum a aparut atomul? Am citit comentariile si contradictiile. Am vazut serialul COSMOS care explica...? (mai mult)
Crezi in universuri sau dimensiuni paralele?
Salut. Ma poate ajuta cineva sa aflu ce reprezinta umbrele ciudate aparute pe perete. E cumva stricata camera? In link am pozele. http://fileshare.link/834961c953161b41/IMG_20180326_184948.jpg ...? (mai mult)
Cum ar fi viata fara oameni? Inainte sa va grabiti sa ziceti ca va fi mai buna mai ganditi- va! https://www.youtube.com/watch?v=ntnhD9juSYo Atat de mult se promoveaza ca am poluat planeta, dar si daca...? (mai mult)
Cum sa iti gasesti sensul vietii?
Voi mergeti la biserica de Paste?
Sunt clasa 8 si nu inteleg problemele la tema electricitate. Ati putea sa mi le explicati sau sa- mi dati exemple de fiecare problema care poate fi la electricitate sau poate stiti vreun link...? (mai mult)
De ce romanii prefera sa mearga la vrajitoare atunci cand au probleme, in loc sa mearga la psiholog? Cum putem sa schimbam mentalitatea asta de ev mediu?
De ce unele persoane tin cu dintii de convingerile lor depasite chiar si daca le arati negru pe alb ca gresesc? Un tip nu crede ca omul a ajuns pe luna. Ii dai link cu Google Moon sa vada clar, el se...? (mai mult)
Cum as putea sa am un vis lucid?
Daca un copil care mazgaleste haotic cu carioca pe o hartie nu ar fi ajutat sau daca nu ar vedea niste modele sau forme ar invata si reusi singur sa scrie si sa deseneze? Haosul daca nu ar fi fost ajutat...? (mai mult)
De ce credeți că există extratereștrii? :)) Poate că suntem mințiți.
De ce apar bolile?
Cum va fi lumea peste 10-30 de ani?
Spectul de lumina vizibil are tot aceeasi lungime de unda? Sau portocaliul are alta frecventa fata de albastru?
Cum comentaţi cuvintele lui Einstein: "Ceea ce rămâne vesnic de neînţeles în univers este faptul că acest univers poate fi înţeles"?
De ce viata asta omeneasca este asa de sensibila,firava,plapanda? Este condamnata slabiciunilor, problemelor de sanatate si e foarte vulnerabila.De ce?
Deci dacă aș intra într- un elicopter și aș sta nemișcat în aer timp de un anumit timp (6 ore să zicem) atunci când aș ateriza înapoi pe pământ aș fii in cu totul alt loc decât cel in care...? (mai mult)
De ce e viata asa de firava, de plapanda?
cum credeti ca au aparut legile, cine le- a inventat si pe ce principiu se stabileste ce e legal si ce nu? Dar mai ales de ce suntem obligati sa le respectam? Daca mie mi se pare abuziv sa...? (mai mult)
Craciun fericit! :D Ce se intampla cu vremea? :))) S- a mai intamplat asta in trecut? Ce am putea face ca sa revina la normal? (asta daca este din cauza noastra, a oamenilor). Cati ani o sa mai fie ...? (mai mult)
Mai multe planete formeaza un sistem solar. Mai multe sisteme solare formeaza o galaxie. Mai departe stie cineva sa imi zica? Ce formeaza mai multe galaxii?
Aveti nis.caiva explicatii ca universul are un inceput si nu e dintotdeauna prin extinderi si comprimari ciclice nesfarsite si fara inceput?
Ma uitam acum cateva minute pe wikipedia, pe pagina Ungariei, la sectiunea personalitatilor "maghiare", care au adus contributie in stiinta si literatura. Toti au fost lauraeti ai premiului Nobel, si ...? (mai mult)
Fizica cuantica si mecanica cuantica sunt aceeasi chestie? Sau nu? Daca nu, care sunt diferentele dintre cele doua.
Vreau sa vad totul matematic, fizic, cand ma uit la un pom sa imi dau seama de cum sunt unghiurile si chestii de genul. Cum sa ajung in punctul asta?
Este o diferenta intre dictatura si totalitarism? Pe net am gasit asta :"Spre deosebire de sistemul politic de tip monarhie absolută sau dictatură, în regimurile totalitare distanța între stat...? (mai mult)
Urmeaza sa cititi una dintre cele mai nebune si ciudate intrebari de pe acest site, dar interesanta in acelasi timp. Credeti ca vom putea vreodata intelege uterul feminin si castiga control asupra...? (mai mult)
De curiozitate ce ati retinut de la ora de biologie,fizica, chimie de cand sunteti la scoala?
Credeti ca un partid politic CU AdEVARAT nationalist, va fi lasat sa fie CREAT cel putin? Vedem foarte multe exemple de asa numite grupari nationaliste, partide, care sunt etichetate in media ca fiind...? (mai mult)
Ce contributie a avut Vittorio Macchioro in cartea "Istoria religilor" de Mircea Eliade?
Cine stie o versiune de MATLAB testata si care sa ruleze pe win10 32biti?
Cum reactioneaza o persoana inteligenta cand cineva ii aduce o insulta? A. Ii raspunde la fel sau cu o replica si mai acida B. Il intreaba de ce spune asta C. Doar il ignora Eu oscilez intre B ...? (mai mult)
Ce opera a lui Soren Kierkegaard cuprinde in totalitate (sau aproape) viziunile sale despre Existentialism?
as avea nevoie de un referat despre Mirajul Optic, dar sa nu fie primul copiat de pe Google. Dau Funda. Thanks
Salut TPU Mi- as dori foarte mult sa incep, inca de acum, sa invat foarte mult despre Univers pentru ca sunt pasionat. As vrea sa invat totul, de la gauri negre si cum functioneaza ele, la teoria...? (mai mult)
De ce vremea e ciudata in ultimul timp? In ultimii ani nu au mai fost ierni adevarate si a nins anul trecut in aprilie.De ce vremea pare ca o ia razna in ultimul timp?
Exista ipoteze alternative pentru tot ceea ce stim? Si daca da, atunci ce sens ara sa mai folosim cuvantul "stim"? Nu pot spune "Stiu ca fenomenul X a produs consecinta Y" atat timp cat mai exista si...? (mai mult)
Salut,unde as putea sa invat si eu limba spaniola? dar sa platesc putin,nu ca la meditatii... Singur, online imi va fi greu. vreau la un curs sau ceva de genu.
Buna,imi spune si mie cineva ce substanta are formula BaS? Sulfat de bariu nu e, pentru ca atunci ar avea formula BaSo4
Ce este poluarea electromagnetica?
Majoritatea stelelor ar fi atat de mult indepartate incat lumina lor nu ajunge niciodata la noi si unde ar fi trebuit sa ajunga la noi acolo e negru pe bolta cereasca?
Dintre urmatoare carti de E.M.Cioran :, , Lacrimi si sfinti"; , , Amurgul gandurilor"; , , Despre neajunsul de a te fi nascut"; , , Cartea amagirilor" care e cea mai profunda, incitanta, interesanta,...? (mai mult)
Pamantul este plat oare? Eu stiam ca- i sferic pana cand acest tip m- a facut sa- mi pun niste semne de intrebare... https://www.youtube.com/watch?v=DoB_GJOxlMA&t=3s https://www.youtube.com/watch?v=6w4_Z2jq38E&t=1s ...? (mai mult)
Până la urmă, tot filosofia...Am găsit la bibliotecă o carte a cărui titlu mi s- a părut incitant la prima vedere. Rareori mi se întâmplă să mă atragă o carte doar citindu- i titlul. Cartea...? (mai mult)
Exista un nume a ceva ce nu exista? A fost vreodata numit ceva necunoscut si nevazut de om? Nu e o ghicitoare religioasa, sunt numai curios daca exista exemple ca fapt, nu nume de zei sau spiridusi.
"Deseori am spus şi deseori m- am gândit că această lume e o comedie pentru cei care gândesc şi o tragedie pentru cei care simt – o soluţie care arată de ce Democrit a râs şi Heraclit a plâns". ...? (mai mult)
Hi! Cum credeţi că se explică tranziţia de la particulele elementare la stări ale materiei în care particulele elementare se leagă una de alta ca să formeze structuri complexe?
A facut vreo cineva de aici proiectie astrala? Ce ati vazut acolo? Va rog nu comentati aiurea cei care sunteti paraleli cu acest subiect.
Este pamantul plat? Nu e ciudat ca NASA nu ne ofera nicio imagine reala a Pamantului observat din spatiu ci doar CGI prelucrate pe calculator?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!