La Cern se încearcă fărâmițarea particulelor elementare in particule mai mici?
De unde pot descarca librarii pentru OrCAD?
Intr- o familie cei 2 parinti au nasul lung si ochii verzi. Baiatul lor este hemofilic, desi ei nu manifesta aceasta boala. Stiind ca ambii bunici au ochii albastri, stabiliti: a)procentul possibil ...? (mai mult)
Mai merita viata traita daca stii ca poti sa mori oricand,in orice moment si fericirea sau binele (putin, mult) pe care il ai sau viata iti este furata deodata?
Materia s- a format ca o diviziune celulara dintr- o celula sau samanta primara in locul singularitatii big bang iar expansiunea universului este ca o migratie a progeniturilor fie ele planete, galaxii,...? (mai mult)
Hawking cu radiatia hawking a anulat inceputul teoriei big bang?
am văzut ca sunt pe YouTube niște subliminale pentru dantura, înălțime, ochi, etc. Oare acest lucru este real? Adică dacă le asculti de vreo 6 ori pe zi timp de câteva luni o sa...? (mai mult)
Salut sunt in clasa 8 si mi-ar placea foarte mult sa devin it-ist.Cand voi merge la liceu va trebui sa dau la mate info intensiv.Ce spuneti va fi greu!
am văzut ca sunt ceva subliminale pe YouTube pentru dantura, ochi, înălțime, etc. Parca trebuie sa asculți asa ceva timp de 3 luni. Oare acest lucru este real? Nu m- am documentat...? (mai mult)
Cand iesi din casa intri afara, nu?
Daca apa la 100 de grade trece in faza gazoasa de ce din cana mea inca ies aburi?
Cine era Seshat?
Teoria relativității e relativa si nu e general valabila?
Parerea voastra sincera despre univers (cel cunoscut) si daca suntem singurele forme de viata sau nu. De ce exista totul? De ce exista ceva? De ce nu exista intr- un alt mod? Fiecare dintre...? (mai mult)
Efectul fluturelui si teoria haosului se refera la acelasi lucru?
Cum determin curba reprezentativa a unei functii?
Credeti ca fiecare trebuie sa aiba o "doza" de scepticism, sa fie (macar) uneori sceptic?
Cum pot face un cod in c++ care sa simuleze inchiderea usilor unui autovehicul si sa ruleze la 100ms? Unlock 1x(2s ON/ 2s OFF) Lock 3x(2s ON/ 2s OFF)
Unde as putea sa descarc variante pentru bacalaureat la chimie anorganica din anul 2008. Multumesc anticipat!
Ce fel de oameni sunt cei care vor sa ajungă primii pe Marte? Cei mai inteligenti si mai rationali oameni de stiinta?
Am visat ca in indepartare era o padure in care a cazut un traznet. In scurt timp a luat foc aceea padure. I- am spus prietenului meu sa sune la pompieri si eu am plecat spre foc. Cand am ajuns langa...? (mai mult)
Yee(Salut)! Daca esti electrocutat ti-se zbarleste parul ca la televizor?
Ce inseamna "skewness tensor"?
Salut oameni buni! Dupa mai multe articole luate din carti si de pe net arata ca Dacii au fost primi oameni care au populat europa. Si eu totusi nu cred ca Dacii au fost lanitizati de romani. Adica romani...? (mai mult)
Bună seara sau bună ziua, depinde când vedeți acest mesaj. Să încep cu începutul, de la vârsta de 6 ani tatăl meu mă bătea mereu foarte rău când făceam "prostii" / dacă nu îmi făceam...? (mai mult)
Şi o întrebare specifică de weekend. Cred că aţi ghicit, o problemă de logică; de data asta una cu...pseudonime. Cică la redacţia unei reviste colaborau, între alţii, cinci autori: A, ...? (mai mult)
Am citit câteva fragmente din operele lui Cioran şi aş vrea să cunosc mai multe păreri cu privire la omul şi opera. Mie mi se pare dăunător, chiar nociv spiritul care răzbate din operele lui....? (mai mult)
In ce ordine ar trebui sa citesc cartile lui Daniel Goleman? PS. As dori si link-urile cu site-urile de unde pot sa le cumpar pe toate.
Cum putem sa avem control deplin asupra gandurilor, gesturilor noastre si mai ales asupra simturilor si sentimentelor noastre?
Ce parere aveti? Merita confectionata? Credeti in vrajitorie? Fosti sefi ai Serviciilor Secrete in rezerva au aparut la TV si au afirmat ca atacurile oculte exista cat si psihotronica http://www.seruah.com/casca-...? (mai mult)
De cand ma stiu am o mare frica de moarte.Ma gandesc deseori cu spaima la moarte si ma apuca frica, ma nelinisteste des gandul asta, ca pot muri in orice clipa si de faptul ca voi muri incat nici nu reusesc...? (mai mult)
Daca medicina e atat de avansata precum se zice, de ce inca foarte multi oameni mor prin spitale? Nu cred ca medicina a evoluat atat de mult din moment ce moartea e la tot pasul si nu s- au descoperit...? (mai mult)
As vrea si eu sa imi recomandati, daca stiti, niste carti de stiinta despre teoria Big Bang sau Fizica Cuantica (daca exista) FUNDA
De la o scara de la 1 la 10, cat de tare va este frica de moarte?
"Nu a existat timp înainte ca timpul să înceapă deoarece timpul a fost mereu acolo... si exista intr- o stare curbata." Asa a zis Hawking. Ce elucubratie mai e si asta? http://www.descopera.ro/stiinta/17050975-...? (mai mult)
Viata are rost cand ai depresie?
Cum as putea sa scriu un cod in c/c+ + folosindu- ma de numere binare care sa simuleze o inchidere centralizata a usilor unui autovehicul? Stiu ca deblocarea usilor dureaza 2s on/off iar inchiderea la...? (mai mult)
Daca imi tau pleoapele cum mai dorm? Ce se intampla.
Imi puteti enumera va rog niste teme de studiu din psihologia clinica sau psihoterapie?
Cum de stie vita de vie si alte plante agatatoare sa-si rasuceasca mrejii in jurul lucrurilor din jur pentru a se catara desi nu are ochi?
"Universul este mental. Totul este spirit." Hermes Trismegistus. Ce vrea sa spuna prin asta acest mare intelept egiptean?
Ce suntem noi de fapt? Tot ce vedem in jurul nostru este energie? Este doar o iluzie? Uneori stau și mă gândesc la faptul că, totuși, pot vedea imagini și simți lucruri/fenomene, dar eu nu mă...? (mai mult)
Cica lumea "evolueaza". Totusi problema e ca o masina ce are cutie de viteze automata ii antreneaza creierul mai putin soferului. Sau un smartphone cu cat e mai destept cu atat ii da mai multa "mura- n...? (mai mult)
Oamenii de stiinta zic ca totul este relativ ca morala e relativa. Atunci ce sens mai au legile, avocatii, judecatorii?
Cum se face ca maimutele sunt indiferente fata de muzica si oamenilor le place muzica?
Oamenii de stiinta zic ca totul a aparut din nimic. Asa sa fie? E logic asa ceva?
Daca unei maimute i se pune un smartphone in mana ar fi mai inteligenta?
Conform teoriei evolutiei orice ar putea fi probabil sau posibil intr- o oarecare masura. Asa ca de ce n- ar fi probabil ca un nebun sa fie numit intelept? un lenes om harnic? o societate lenesa sa devina...? (mai mult)
Oamenii de stiinta spun ca exista evolutie. Atunci de ce s-ar considera ca un nebun n-ar fi o ramura spre un alt fel de evolutie?
Cum se numea in psihologie acel component care se ocupa de placeri (mancat, dormit, citit, erotica etc) si care se opreste sa mai transmita aceste semnale atunci cand cineva este in depresie?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!